הרמקולים של אבנר - פרוייקט מפואר של עשה זאת בעצמך

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

לנמר לוי וחברי הפורם הנכבדים !
האלמנטים בבניה העצמית הזו הם של חברת SEAS הנורווגית

כמו כן אין בעיה בכלל עם זה זכותו של אדם לעשות מה שמותר ובהבנתו ואין לי כוונה כלל לפגוע באף אחד ואני אפילו מבקש סליחה מראש אם קורא כלשהו נפגע מהדברים האמורים אבל מה שאנחנו רואים כולל האלמנטים זה רמקולים של
DEVORE FIDLITY GIBOON 9 הבנייה המיקום של הרמקולים הרמקול הנוסף הפינתי מה שכן יכול להיות שהמפצל תדרים הוא עצמי ואו הסתכלות ולמידה באתרי חו''ל של עשה זאת בעצמך בנתיים זה מה שיש לי לומר .

תודה לכול המפרגנים - ממש כיף לקרוא תגובות כול כך מפרגנות, תודה לנמר על הסקירה המדהימה.

MARK1009 - מסכים איתך שבהסתכלות הראשונית הרמקולים מזכירים את ה DEVORE FIDLITY GIBOON 9 [רק חיצונית], תכנון ה XO , מורכבות וחלוקת התיבה, קוטר הדרייברים כולל יחידת ה TW אינם זהים כלל לזה האחרון, הרמקול שונה בתכליתו החל מרמת התכנון ועד לרמת הביצוע, את ה DEVORE FIDLITY GIBOON 9 יצא לי לשמוע - יופי של רמקול.
לא ניתן "להגדיל" או "להקטין" רמקול שכבר קיים ולהשתמש באותו קונספט - הדבר דורש תכנון חדש מרמת הדרייבר ועד למוצר המוגמר.

שוב תודה לכולם.

נמר. לא תוקפני בכלל פשוט רגיל לביקורות של "סכין מנתחים" ממך והייתה לי הרגשה שאתה עושה הנחות.
לא התכוונתי לפגוע בך אבל אני חושב שביקורת בדומה לרמקול צריכה להציג תמונה ניטראלית ושקופה של המקור כדי לתת לנו הקוראים תחושה שאנחנו יושבים שם איתך.
אני שוב מתנצל אם התנסחתי בתוקפנות. אני מאוד מאוד מעריך אותך ואת פועלך.

לMARK1009 בכל הדבורים יש דרייברים של SEAS בגודל של 6.5" בעוד שבפרוייקט הזה גודל הדרייברים הוא 8".
קשה ביותר לייצר תעתיק של מוצר מוגמר לטענתך כאשר יש שוני מהותי בגודל היחידות ובאופיים מה שגם מצריך קרוס שונה. אני שמעתי את הרמקול הנ"ל והוא לא מזכיר דבורים בכלל

יפה מאוד(ורד)מזכיר לי נשכחות כשבניתי את הרמקולים הראשונים שלי.
אין הנאה גדולה יותר מלשמוע מוסיקה מיצירי כפיך :בעד:

מאוד מסקרן לשמוע את הרמקול הזה.
:כל-הכבוד:

ברצוני לתת תגובה ל ;
חבר משקיען , לחברת SEAS בעבר ובהווה קיימות יחידות דרייבר בקוטר שמונה אינטש ואו קוטר 22 ס''מ , ידידנו אבנר השתמש ביחידה ותיקה , אני חושב ממשפחת H625 בעלת גומי מעטפת הפוכה
דוגמא לקיום אלמנט שמונה אינטש של חב' SEAS ;

SEAS PRESTIGE CA22RNX H1288 עלות יחידה 92.10 דולר

אכן רמקולים מצויינים יצא לי לשמוע אותם כמה פעמים הייתי מרכיב אותם בכיף על set-up שלי
כל הכבוד לאבנר מכאן השמיים הם הגבול ובהצלחה [אפשר להשקיע בך?] :כל-הכבוד:

שאלה ואו שאלות לאבנר 126 --- הכל באמת ברוח טובה ובהבנה

לאבנר 126 שלום !

רציתי לדעת בבקשה אם היתה לך בעבר קשר ואו ידידות כלשהי עם שי מרחובות ודוד שהיה עובד כמהנדס במ''עצ הם היו תמיד יחד

האם הכרת ואו היה לך קשר עם אלון נעמן שהיה בעל חברת סאונדטק ברמת השרון וגם בהרצליה וגם דירת סטודיו ברחוב גרונזברג בתל אביב שם הציג את חב' זדיס ורמקולי FOCAL
בנייה עצמית אלמנטים מצרפת ותיבות שנבנו בנצרת

כמו כן האם הכרת בפסז איפה היה קולנוע תל אביב לא רחוק מאס גי אלקטרוניקה את אברהם חגי או בשמו השני אברהם קדמוני

האם אתה זוכר את ברונו קסלר שהיה מוכר ציוד מביתו בחולון?

הכל ברוח טובה והבנה מוטי

נמר. לא תוקפני בכלל פשוט רגיל לביקורות של "סכין מנתחים" ממך והייתה לי הרגשה שאתה עושה הנחות.
לא התכוונתי לפגוע בך אבל אני חושב שביקורת בדומה לרמקול צריכה להציג תמונה ניטראלית ושקופה של המקור כדי לתת לנו הקוראים תחושה שאנחנו יושבים שם איתך.
אני שוב מתנצל אם התנסחתי בתוקפנות. אני מאוד מאוד מעריך אותך ואת פועלך.

תודה. אני שמח שלא הובנת נכון ואני מתנצל על אי ההבנה.

נכון, אני בוחן מוצר מסחרי עם "סכין מנתחים" ולעיתים גם כותב אמת לא נעימה על מוצרים. העניין כאן הוא שונה. לא מדובר במוצר מסחרי שהלקוח עלול "ליפול בפח" אם ירכוש אותו. יחד עם זאת, בכל זאת רשמתי את החסרון הזה שלו ושים לב שמי ששמע את הרמקול הזה מלבדי מסכים עם הכתוב. לכן, אני חושב שבמקרה הזה לא עידנתי דבר ולמרות אי הנעימות לכתוב חיסרון כתבתי אותו בכל זאת.

לMARK1009 בכל הדבורים יש דרייברים של SEAS בגודל של 6.5" בעוד שבפרוייקט הזה גודל הדרייברים הוא 8".
קשה ביותר לייצר תעתיק של מוצר מוגמר לטענתך כאשר יש שוני מהותי בגודל היחידות ובאופיים מה שגם מצריך קרוס שונה. אני שמעתי את הרמקול הנ"ל והוא לא מזכיר דבורים בכלל

לי באופן אישי יש בעיה עם דבורים,
הזמזום מפחיד אותי והעקיצות מז......ות אותי.:בורח:

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור