ח_ג_י חבר משקיען הודעות 1,550 מעורבות 517 נקודות 113 22/11/25 #1 . שבוע טוב. . יש לי כמה קסטות, שאני רוצה להעביר לדיסק. א - זה אפשרי.? ב - איפה ניתן לעשות זאת. תודה. .
. שבוע טוב. . יש לי כמה קסטות, שאני רוצה להעביר לדיסק. א - זה אפשרי.? ב - איפה ניתן לעשות זאת. תודה. .
web חבר משקיען הודעות 819 מעורבות 509 נקודות 93 23/11/25 #2 זה אפשרי צריך למצוא מישהו עם TAPE וכרטיס AV למחשב מניח שאולי מי שעושה המרות של ווידאו למחשב יוכל לעזור גם עם יש לו מכשיר מניח שמדובר בקסטות מיוחדות שהקלטת כי מוסיקה מסחרית תמצא בסטרימינג
זה אפשרי צריך למצוא מישהו עם TAPE וכרטיס AV למחשב מניח שאולי מי שעושה המרות של ווידאו למחשב יוכל לעזור גם עם יש לו מכשיר מניח שמדובר בקסטות מיוחדות שהקלטת כי מוסיקה מסחרית תמצא בסטרימינג
ח_ג_י חבר משקיען הודעות 1,550 מעורבות 517 נקודות 113 23/11/25 #3 . מניח שמדובר בקסטות מיוחדות שהקלטת . מאוד מיוחדות. : -) לא אני אישית הקלטתי. ג'מים שנערכו לפני 30 - 40 שנה. .
. מניח שמדובר בקסטות מיוחדות שהקלטת . מאוד מיוחדות. : -) לא אני אישית הקלטתי. ג'מים שנערכו לפני 30 - 40 שנה. .
efi1965 כתב האתר בצפון צוות האתר הודעות 1,592 מעורבות 463 נקודות 83 24/11/25 #4 אם תמצא מקום שימירו לך בטח יעלה לא מעט, אתה יכול במקום זה לקנות מכשיר של TEAC שיקליט לך מהקלטת ל USB. אחר כך אם יש בכלל צורך להעביר לצורב שעולה גרושים דרך המחשב נגן סידי עם טייפ קלטות TEAC AD-850SE נגן סידי עם טייפ קלטות TEAC AD-850SE www.hifidelity.co.il
אם תמצא מקום שימירו לך בטח יעלה לא מעט, אתה יכול במקום זה לקנות מכשיר של TEAC שיקליט לך מהקלטת ל USB. אחר כך אם יש בכלל צורך להעביר לצורב שעולה גרושים דרך המחשב נגן סידי עם טייפ קלטות TEAC AD-850SE נגן סידי עם טייפ קלטות TEAC AD-850SE www.hifidelity.co.il
מ מרכז הצריבות והסריקות חבר מתחיל הודעות 3 מעורבות 0 נקודות 1 28/1/26 #5 אשמח להמיר לך את הקלטות טייפ לUSB יחיאל 052-7134596
Croc חבר משקיען הודעות 660 מעורבות 160 נקודות 43 1/2/26 #6 אם חשוב לך לשמור על איכות הצליל - רציתי להמליץ לך על פיני שפטר. כשחיפשתי פרטיו ברשת - עלה הקישור הזה: D Thread 'מי יכול לסרוק לי כמה תקליטים ישנים ברמה איכותית?' 23/4/17 יש לי כמה תקליטים שאני רוצה להעביר לדיגיטלי. מדובר במוזיקה קלאסית ואני רוצה עבודה איכותית. אשמח להמלצות. תודה את פרטי קשר שלו לא מצאתי - אבל זה דף יוטיוב שלו: פיני שפטר ניתן לשתף את הסרטונים שלך עם חברים, בני משפחה והעולם כולו www.youtube.com
אם חשוב לך לשמור על איכות הצליל - רציתי להמליץ לך על פיני שפטר. כשחיפשתי פרטיו ברשת - עלה הקישור הזה: D Thread 'מי יכול לסרוק לי כמה תקליטים ישנים ברמה איכותית?' 23/4/17 יש לי כמה תקליטים שאני רוצה להעביר לדיגיטלי. מדובר במוזיקה קלאסית ואני רוצה עבודה איכותית. אשמח להמלצות. תודה את פרטי קשר שלו לא מצאתי - אבל זה דף יוטיוב שלו: פיני שפטר ניתן לשתף את הסרטונים שלך עם חברים, בני משפחה והעולם כולו www.youtube.com