המערכת של רונן גולן (סטריאו)

• פותח הנושא פותח הנושא ronengolanpt
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ronengolanpt

אוהב את התחום
מעורבות
357
נקודות
63
חברים יקרים

מוזמנים לביקור וירטואלי , הייתי מזמין אותכם , אבל בימי הקורונה זה פחות מומלץ , מה גם שאני לא רוצה שתידבקו בחיידק לא פחות מסוכן , החיידק האודיופילי ,הוא מדבק , הטיפולים יקרים , ולא ניתן להבריא ..

שנדע ימים יפים יותר , שנוכל להיפגש ולהתחבק , נקבע להיפגש כולם ולחגוג ביום שאחרי המגפה ?

תיהנו
רונן

ממש נהנתי לראות את הסירטון רונן וגם יש לך מערכת
ניפלאה מאוד וישר כוח :בעד:

אחלה סרטון, רואים את האהבה לתחום וההנאה ממנו, מה יכול להיות יותר חשוב מזה?
מאחל לכולנו הנאה מהתחביב הנהדר הזה.

יפה מאוד רונן, תודה על ההסברים והכנסת האורחים החמה (ורד)

יצא יופי הגרמני והאיטלקיה
תודה

תודה רונן.
אחלה סרטון.
אגב, לא שכיח הגימור של הפטיפון.

שבוע טוב.

מערכת יפה, סרטון יפה !

אחלה מערכת

אם רק היית יכול להעיף את השידה המסורבלת הזו ולשים את כל הקומפוננטות על סטנד יעודי שהרמקולים יוכלו לנשום....

יפה מאוד רונן... כף של מערכת.

אחלה מערכת

אם רק היית יכול להעיף את השידה המסורבלת הזו ולשים את כל הקומפוננטות על סטנד יעודי שהרמקולים יוכלו לנשום....

ברור, מעיף את השידה בכיף , אבל במקרה כזה יש מצב שהשידה תישאר , ואני והרמקולים נוכל לנשום מאה מטר מהבית ;)

דור , אנטון , חגי , גיא אמיר וארי , תודה רבה על הברכות , עשה לי טוב לקרוא את כל מה שכתבתם ..
חגי , אכן גימור של הרמקול אכן יוצא דופן ומוצא חן בעיניי , למיטב ידיעתי גימור הכרום היה קיים רק לזמן קצר יחסית

מערכת מרשימה ומעוצבת והיופי כמו אצלך משפר גם את הסאונד .

לפני שנים רבות,יצא לי לבקר אצל מישהוא שעניין אותו רק איך המערכת נשמעת , הסביבה של המערכת הייתה כל כך מעופשת ולמרות שהמערכת הייתה מושקעת שמעו זוועה ורק רציתי לעוף משם..

ממש יפה.
נהניתי מהסרטון וההסבר.

רונן, יפה מאוד.:שתוי:

הסבר מעולה, מערכת נפלאה! איזה כייף לראות את זה.

יופי של הסבר,נהנתי לראות :בעד:
העיקר שתהנה ממוזיקה טוב (ורד)

אחלה סקירה , מפורטת נהירה ואסטתית . סטאפ מקסים . תיהנה

יופי של מערכת. נשמעת מאוד טבעי שזה מעולה.
תודה על השיתוף!

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור