המערכות של SONY ES..... החדר הראשון בסיור מודרך

• פותח הנושא פותח הנושא SONYES
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אהבתי את ההסבר המפורט על הציוד ועל הדרך הפנמתי עד כמה כל אחד יכול לקחת את אותו תחביב כל כך שונה, יש מי שמחפש את המינימליזם ויש מי שצריך את מגוון המכשירים עם ההיסטוריה שלהם, כל זה מגיע יחד עם תשוקה אמיתית למוזיקה.

אהבתי את ההסבר המפורט על הציוד ועל הדרך הפנמתי עד כמה כל אחד יכול לקחת את אותו תחביב כל כך שונה, יש מי שמחפש את המינימליזם ויש מי שצריך את מגוון המכשירים עם ההיסטוריה שלהם, כל זה מגיע יחד עם תשוקה אמיתית למוזיקה.
תודה תודה
כאמור חלק מהם יש לזה הסטוריה וממש היו אצלי איזה משהו שלא ניתן להשיג אותו לפני 20-30 שנה ראיתי אותם רק בחוברות . אז זה כך מה שהיה לנו
וכאילו שמעתי וראיתי את הפילהרמונית שלנו ברלין ניו יורק וינה וכו
יוצא ממנו אלי
ויש את המערכת המרכזית שדרכה אני מאזין קבוע
אך לא פעם לוקח מכשיר זה או אחר ושומע דרכו וכל אחד יש לו את הFAN שלו אפילו רק לפתוח ולסגור את המגירה עם דיסק ההפעלה לפעמים היא תענוג כמו ראית בדנון 3520
אין נכון או לא נכון באודיו מה שעושה טוב
אז להנות ממנו

תודה רבה על השיתוף.יופי של סרטון עם הסברים מפורטים,ציוד נדיר ואוסף מוסיקה עוד יותר נדיר.:אצבע מורמת

תודה רבה על השיתוף.יופי של סרטון עם הסברים מפורטים,ציוד נדיר ואוסף מוסיקה עוד יותר נדיר.:אצבע מורמת
תודה תודה רבה
יש עוד המשך לסרט הזה החדר השני הגדול יותר שיש ב אוצרות אודיו
תעקוב יהיה מעניין
אולי העשה סרט ספצפי למכשירים מסויימים מפורטים יותר
בעיקר CD PLAYER S

בשורות טובות

תודה תודה רבה
יש עוד המשך לסרט הזה החדר השני הגדול יותר שיש ב אוצרות אודיו
תעקוב יהיה מעניין
אולי העשה סרט ספצפי למכשירים מסויימים מפורטים יותר
בעיקר CD PLAYER S

בשורות טובות

ממתינים לפרק הבא בסדרה

ממתינים לפרק הבא בסדרה
יגיע בזמן הקרוב
חדר הגדול המשמש סלון חדר הקולנוע עם המקרן ועוד שורה ארוכה של מכשירים מענינים
תודה רבה לך איציק

יצא לך לשמוע את הSopra No. 1?
לא
לצערי בשנים אחרונות מה שאני לא יכול לקנות אפילו לא טורח להאזין למרות שהיתה לי אפשרות כזו
לי יש פוקאל 1008 ברליום האח הקטן ELECTRA מחוברים למגבר SN2+HICAP DR +NAIM DAC

פשוט תענוג לראות,
המון הנאה.

אח יקר אתה אלוף כמי שהיה אצלך בבית זו חווית צפייה ושמע אדירה♥️ זר לא יבין זאת אתה תמיד מס' ♥️

נערך לאחרונה ב:

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור