המסע נמשך אל ה"מפל"

כולל 4 מודולים כך שאני מסודר עם כל מקור עתידי שאבחר לשדך.

Optical/Coaxial Module (S/Pdif)

Balanced XLR Module (AES/EBU)

The MSB Network Renderer V2 (V3 updated)

MSB Pro ISL Interface

20260618_180752.jpg

20260618_184459.jpg

The MSB Network Renderer V2 (V3 updated)
הגרסה הכי עדכנית ומחמירה ל מודול הסטרימר של MSB.

לא אכנס בשלב זה לתוצאות.
אני מנסה לעקל מה שקורה פה.

באמת מפרגן לך אבל מתי זה נגמר? תמיד תהיה למבורגיני חדשה מגניבה, סקרתי את מאות הפוסטים שלך והצלבתי עם עדויות של אנשים ששמעו את המערכת שלך ולא תמיד התרשמו כי אם יעזו להגיד שלא כצעקתה הם מסתכנים בחסימה בפורום, אתה מאוד דיכוטומי, מנסה הכל בלי בעיה של מזומנים ומצד שני האדם הרגיל...טוב אין לי כוח להתעמת, זה שאתה קונה היי אנד כמו שאני קונה ענבים לפי דעתי גורם ל Adverse effect בתחום, סורי, זו דעתי, אתה חי ביקום שאין לו קשר לצרכן הרגיל.

נערך לאחרונה ב:
פאקינג תסתכל למציאות בפנים
אוקיי, לא הספל תה שלך. אחלה, הבנו. אבל בוא תעצור פה בבקשה. השרשור הזה כנראה לא עבורך וזה בסדר. תכבד ושחרר את הבנאדם.

אוקיי, לא הספל תה שלך. אחלה, הבנו. אבל בוא תעצור פה בבקשה. השרשור הזה כנראה לא עבורך וזה בסדר. תכבד ושחרר את הבנאדם.
נא להוסיף "ממומן" אני קורא את המניפסט של האתר "קידום האודיו בלה בלה" טוב, הפסדתי לפני שהתחלתי

סבבה. אז בוא תפרוש בשיא.
שחרר אותנו ממך בשרשור הזה. דפדף הלאה.

איתי - תתחדש ותהנה.
אל תתייחס לשטויות שכתבו כאן .
תהנה מהתחביב כמו שאתה עושה - אין ,לא היה ולא יהיה על התחום הזה .

באמת מפרגן לך אבל מתי זה נגמר? תמיד תהיה למבורגיני חדשה מגניבה, סקרתי את מאות הפוסטים שלך והצלבתי עם עדויות של אנשים ששמעו את המערכת שלך ולא תמיד התרשמו כי אם יעזו להגיד שלא כצעקתה הם מסתכנים בחסימה בפורום, אתה מאוד דיכוטומי, מנסה הכל בלי בעיה של מזומנים ומצד שני האדם הרגיל...טוב אין לי כוח להתעמת, זה שאתה קונה היי אנד כמו שאני קונה ענבים לפי דעתי גורם ל Adverse effect בתחום, סורי, זו דעתי, אתה חי ביקום שאין לו קשר לצרכן הרגיל.
מה זה מפרגן ? עוד קצת פרגון ונשתגע.
אין שום קשר בין התחום הזה לצרכן רגיל וזה לאוו דווקא מתבטא בכסף.
למה שיגמר אגב ?
היום קונים דיגיטל - מחר קונים דפיוזר או מלכודת באס . כל עוד זה נעשה בכיף - למה שיגמר ?
ממש לא מכובד מה שרשמת ... היה נכון להסתיר את צרות העין (לפחות לנסות ).

נא להוסיף "ממומן" אני קורא את המניפסט של האתר "קידום האודיו בלה בלה" טוב, הפסדתי לפני שהתחלתי

כמה אוסף של שטויות וקשקושים בשקל 20.

גם יודעים מי אתה מאחורי הכינוי/יוזר 285340 שלך...לא תוכל להסתתר.

תתחדש!!

זה כבר end game, לא?

שלב הבא לעבור לאנלוג :D :D

תתחדש!!

זה כבר end game, לא?

שלב הבא לעבור לאנלוג :D :D

נדמה לי שסוף סוף הגעתי לנקודה שבה אני יכול לומר "לגמרי" בלב שלם.
אבל בתחום הזה שלנו, הניסיון לימד אותי שתמיד כדאי להשאיר פתח קטן לספק...חחח

לגבי אנאלוג...חושב שלאחר שאשלים את מה שחסר... ;) בהחלט יהיה מעניין גם להפתח לצד הזה.

יש זמן.

:cool::cool::כל-הכבוד::מנצח::מנצח:

תתחדש ותהנה ואל תשים לב לרעשי רקע.;) ימותו הקנאים.:mad:
למה ימותו ?
שיחיו ויסבלו

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור