המסע נמשך אל ה"מפל"

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,951
נקודות
113
More to come.....

e09fe744-213b-4fdc-849c-70bffde6f99c.jpg

נערך לאחרונה ב:
תתחדש !

טיל, או כמו שאומרים סוף !
תתחדש ותהנה המון.

תתחדש איתי
MSB = משמע דאק אני צודק?
מהיכרותי איתך, הטופ של הטופ
ניר

נערך לאחרונה ב:
קצת תזהרו עם כל המכונות רזולוציה הללו , הן לעיתים אוכלות המוסיקליות , לר רוצה להרחיב עם הניקיון והפרדה אבל קצת להזהר !

יש כמה חברה כאן עתירי "פאסון" , שמתהדרים חדשות לבקרים בציוד אולטימטיבי ונחשב, עתירי תמיכה פירסומית ,לא שאין לי , אבל אני טורח לרכוש רק מכשירים שהינם אבני דרך באודיו שיש לי אותם המון שנים ולא מתכוון להחליפם באיזה ציוד אמריקאי עם רכיבי smt , תנו לי ציוד שפופרות פוינט טו פוינט עם קבלי דלונד , רמקול קרטון או מודרני לחליפין , וצריך קצת לדעת מה עושים ואיך ,לא בא לי לבלבל לכם המוח על פאסות חשמל , גראונדינג , החדר בעיקר ועוד המון ששום מכשיר בעולם לא מתערב שם ולא יכול , גם 3 חלקים או "וואדקס " לחליפין , רוצים הופעה חיה בחדר , מציע לכם לטרוח בשוליים , כסף לא יעזור וגם לא התהדרות בפורומים ,כל הרמקולים הקטנטנים הללו עם שם גדול משום מה לא ישכנעו אותי , אולי אני קצת זקן מידי להיות פה , אבל קשה להתחרות בציוד שפופרתי או קלאס A אמיתי ,וכיוון ששוכבים אצלי 3 מערכות עם עשרה מונובלוקים שונים שכל אחד הוא אגדה אפילו ישן , מה שנוסף פה הוא פרופורציה שחסרה לרובכם , יכול לעבור בלחיצת כפתור מאחד לשני ומבין היטב מאיפה משתין הדג ומה אני אוהב , ולא מערכת בודדת שאתם משוכנעים שנגעה בכם יד האלוהים ,סליחה על התוכחות , היום יום חופש שלי , מרעיד הרחוב לפני שהתינוקות של השכנים ילכו לישון,כמובן מוזמנים לשמוע על מה אני מדבר :אצבע מורמת

אלדר, זכותך לחשוב כך וזה בסדר גמור, תמשיך להנות מהפרות אצלך, ויש ממה...:שתוי:

Welcome MSB CASCADE DAC
20260618_172432.jpg

פשיייי הצגה ממש.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור