המלצה - מפצל Connected Fidelity Six Star

• פותח הנושא פותח הנושא Juiced
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Juiced

חבר משקיען
מעורבות
500
נקודות
113
ה Connected Fidelity Six Star נמצא אצלי במערכת כבר מעל חודשיים, ואני ממש מרוצה מהשיפור בסאונד של הפונו ושל המגבר.

Screenshot_20260107_153800_Gallery.jpg

בנוסף ל- Six Star, יש אצלי במערכת גם Puritan 156.

ה-Six Star מחובר לשקע קיר FURUTECH FT-SWS NCF (R), עם כבל Kondo ACZ-Avocado.

את ה-Kondo Overture ואת ה-Ear 88pb חיברתי עם כבלי חשמל Kondo ACZ-Avocado, ואילו ה-Weiss 501 mk2 מחובר עם כבל חשמל ששימש בעבר קדם-מגבר של שינדו.

בשונה ממפצלים אחרים, ה-Six Star מחווט בטכנולוגיית Star Wiring:
"Star wiring technology where multiple devices are connected to your central power source points. As the company explains, 'Each power socket has its own dedicated direct connection to the power source point on the Live and Neutral line and direct earthing ‘star’ point.'"
Screenshot-2024-08-01-at-17.11.48_result-1536x964.jpg

כשה-Kondo Overture מחובר ל-Puritan הוא נשמע פחות דינמי לעומת חיבור ישיר לקיר, בעוד שדרך ה-Six Star הוא נשמע פחות בהיר מבלי לפגוע בדינמיות.
ה-Ear 88pb, כשהוא מחובר ל-Puritan, נשמע פחות מפוקס לעומת החיבור ל-Six Star.

לעומת זאת, ה-Weiss 501 mk2 ומחשב ה-Mac Mini נשמעים הכי טוב כשהם מחוברים ל-Puritan בהשוואה ל-Six Star.
* את שתיהם בדקתי לחוד וביחד

נראה שיש כאן דפוס מסוים: הרכיבים האנלוגיים נשמעים הכי טוב עם מפצל ללא פילטר, והרכיבים הדיגיטליים נשמעים הכי טוב עם הקונדישנר.

תודה על השיתוף !

למה המאק מיני?
אתה לא מזרים דרך ה weiss?

למה המאק מיני?
אתה לא מזרים דרך ה weiss?

לא,
אני שומע עם כבל usb.

פעם הייתי משתמש ב Audirvana אבל לא חידשתי את הרישיון שלה כי אני שומע בעיקר תקליטים.

היום אני שומע דרך התוכנה של טידאל.

בנוסף אני נורא אוהב את הביצועים של מחשבי אפל עם המעבדים של אפל לעומת וינדאוס .. הכל מידיי במאק,
והכי חשוב שיריץ Stremio 4k

*עידכון

לפני שבוע קיבלתי זוג קונקטורים נוספים של Kondo ls-41 עבור ה-Weiss 501 mk2 (אני כבר תקופה עם כבל אחר מאז שהחלפתי זרוע ל-sme 3012).

בשילוב עם כבל חשמל Kondo Avocado, מחובר ה-Six Star... וואו, בלי להגזים, הוויס השתפר מכל בחינה! במיוחד בבמה.וכל העניין עם הפוקוס נעלם. הסאונד נשמע סופר מפורט וחלק.

ציוד של קונדו נוטה להישמע הכי טוב עם ציוד קונדו אחר.אם משהו בשרשרת לא קונדו, התוצאה יכולה להיות מאוד שונה, גם עם כבלים.

זה מוציא את ה-Puritan psm156 משימוש.

אני מאוד מופתע שמפצל פסיבי יכול לשפר ככה את הסאונד ביחס לקונדישנר.
ברגע שיהיה תקציב כנראה אביא את:https://furutech.com/product/ncf-power-vault/

*עוד עידכון קטן

ה Puritan ישאר,
ההמאק מיני כמקור נשמע יותר טוב איתו.

היום אני שומע דרך התוכנה של טידאל.

בנוסף אני נורא אוהב את הביצועים של מחשבי אפל עם המעבדים של אפל לעומת וינדאוס .. הכל מידיי במאק,
והכי חשוב שיריץ Stremio 4k

איך אתה שולט ב- Tidal על מאק? יש remote?

נערך לאחרונה ב:

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור