הייתי בתערוכה

• פותח הנושא פותח הנושא איתי ו.
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אכן תערוכה מהנה ולא פחות מעניין לקרא את ההתיחסויות בפורום וההתרשמויות של כל אחד ואחד ולא פסחתי על כלום, נהנתי לקרא חלק מהכותבים ניחנו בכישורי כתיבה ראויים להערכה, חסרה לי ההתרשמות של רן לוי שראיתי שביקר בתערוכה ביומה הראשון , אכן אני מקווה שהונחה אבן הפינה להמשך מסורת של תערוכות אודיו שרק תלך ותגדל עד אשר היבואנים והסוחרים יתחרו בניהם מי יביא לתצוגה ציוד איכותי ויוקרתי יותר . אך גם כך תרשו לי לתת התיחסות שונה למה שראיתי בתערוכה.
תערוכה היא קודם כל SHOW ולכן בענין זה מגיעות המחמאות דווקא למקינטוש שהציגה ציוד של מליון וחצי ש"ח , לא התעצלו והביאו רמקולים עצומים, איכותיים מאוד בתנאים אחרים ומרשימים, בזכות תצוגה זו היתה כתבה מעניינת ב YNET וגם הדים ושיחות מקרב אנשים שאינם אודיופילים. למי ששכח לפני שנים מספר התקימה תערוכה באחד מבתי המלון בת"א ובוודאי נשכחה , אך אני ואחרים זכרנו בעיקר בשל העובדה שהוצג לראשונה הרמקול נאוטיליוס שתומכר לפי הפרסומים אז בלמעלה מ 300 אלף ש"ח , בקיצור כאשר עושים תערכה מאין זו חשוב מאוד שהמציגים יביאו את מיטב המוצרים ויחפשו את האיזון בין ה"שואו" לאיכות הסאונד, הרי זו הסיבה שלתערוכות רכב (סלון אווירי ועוד) מביאים מכוניות כמזוראטי , למבורגיני ודגמי פיתוח הכל למען השואו יצירת הענין הציבורי, מוקדי משיכה ,הרייטיניג והפרסום, כך יגדל מעגל המתעננינים והצרכנים הפוטנציאלים לציוד איכותי והמציגים יבואו על שכרם.
על משקל זה של שואו ובחירת כיוון אודיו מרידיאן הציגה את מוצריה, הכיוון דיגטלי ואכן העברתם ביקורת ואכזבה בפורום , אך למי ששכח עדין בסאונד דיגטלי אנו מאבדים צלילים עיליים ולכן יש בעיה מסוימת ככל שיש יותר דגימות אזי הדבר מורגש פחות באוזנו של האודיופיל, כאן הויכוח האם תערוכה היא חדרי האזנה כפי שספריה מוקד קריאה , אזי לא , קיבלנו הזדמנות מהנה להתרשם מאודיו איכותי, תערוכה היא קודם כל הצגה וככל שתהיה טובה יותר ומעניינת תגדל המודעות יהיה סיקור רחב יותר ועוד.
בתערוכת אודיו המציג יבחר על מה לתת דגש על קולנוע ביתי או סטריאו (טרנזיסטורים או מנורות, אנלוגי או דיגטלי או שילוב) וכיצד יציג את מוצריו, זהו יומו של המציג לזכות בפרסום (ואולי גם לתת בראש למתחריו) , להגדיל את קהל הלקוחות ועוד.
בעיני בלטה חברה שפיספסה בגדול הזדמנות וזו "מורל " גאווה ישראלית, הציגו את רמקול העל שלה, קטונתי מליעץ אך בחדר הגדול שעמד לרשותם לא נראה שנתנו מספיק את הדעת לנצל את ההזדמנות שניתנה להם, רמקול כזה "הגברת השמנה" ראוי לחבר לשני זוגות של מונו בלוקים כאשר זוג אחד מהם מנורות , להשמיע מוזיקה בשתי הצורות עם הגברה איכותית יותר, לרמקול של 130 אלף ש"ח אפשר להשיג הגברות משני הסוגים שיתנו מענה הולם , לכן חבל על הפספוס. יחד עם זאת זוג הרמקולים סיגנצ'ר השחורים שהוצגו ותומחרו ב 14000 ש"ח נתנו דוגמא לאיכות הגלומה במוצרי מורל ומנגד רמקול הדגל נשמע קצת טוב יותר (כמובן תלוי בטעמם המאזין) ועל זה מי ישלם פי עשר?!,
יש הרבה מה לומר מעבר לתשבוחות ומחיאות הכפיים למארגנים והמציגים, הארכתי מספיק ומפתיע שמביקור ובתיחסות מצוצמת יכול לצאת אפילו מאמר ארוך אך לא זה המקום, אינני מתכוון לחזור על חלק ממה שכתבתם לגבי הסאונד וההשקעה, חבל שמהאתרים המתחרים לא היתה התיחסות, כתבו על תערוכות בחו"ל ובחרו להתעלם ממה שמונח מתחת לאף, יתכן ורואים בתערוכה כתחרות אישית ועסקית בין האתרים, אני מקווה שיגיע היום ומימדי התערוכה והענין בתחום יצמחו וישתפרו כך שגם שני האתרים האחרים יראו בזמן קיום התערוכה את המכנה המשותף של כולנו אהבה לסאונד איכותי ולמוסיקה טובה, תהיה זו תקופה של פסק זמן כאולימפידת סאונד נהנים , לא רבים ולא משמיצים.
חג שמח לכולם האזנה מהנה ולהתראות בתערוכה הבאה שתהיה גדולה יותר (בארץ ולא בחו"ל).
יורי

קצת באיחור...

לפני הכל, נמר וליאור כל הכבוד (Y)(ורד)(heart), ממש נהניתי, היה מצויין!

מזל טוב לאלברט(great)- על רכישת ההגברה החדשה ASR EMITER 1 EXCLUSIVE .

ההגברה נרכשה מאיל פור בזמן התערוכה [אתמול], בלי יותר מידי סבלנות ארזנו הכל ורצנו לביתו

של אלברט, הרבה משקל, הרבה סבלות אבל... היה שווה כל מאמץ!:)

בלי להכנס יותר מידי לפרטים [כרגע] - בהחלט אחת ההגברות הטובות ביותר שיצא לי לשמוע עד

עכשיו! עם VFM מטורףףףףףףף:מה??????????:

איל - כל הכבוד(Y) אחלה הגברה.

אלברט - שוב מזל טוב אחי.(Y)

YMR דווקא מהתערוכה הזו זכור לי (ביקרתי בה) שני דברים:
אחד האוונארד שהוצב ברחבה הראשית והפריע.
השני הוא המערכת ב2.5 מיליון דאז של LINN עם מחשב שבו היה DVD ומקרן. משהו שבזמנו עוד היה "נדיר" :D

חבל שמהאתרים המתחרים לא היתה התיחסות, כתבו על תערוכות בחו"ל ובחרו להתעלם ממה שמונח מתחת לאף, יתכן ורואים בתערוכה כתחרות אישית ועסקית בין האתרים

לא תמיד "קנאת סופרים מרבה חוכמה" – וחבל.

הייתה התייחסות,אפילו עניינית -אבל זה נמחק. (כמה פעמים)

כל הכבוד לנמר וליאור על התערוכה שיחקתם אותה אין לי מילים ! ! ! וגם כל הכבוד לכרמי שהתרוצצץ בין החדרים וצילם תמונות וגם נהנה מהמוזיקה שהתנגנה בכל חדר
אני אישית מאוד נהנתי היה מעולה ! וכל הכבוד לכל היבואנים ש י ח ק ת ם אותה

וכמובן למבקרים שבלעדיכם לא היינו משקיעים
שיהיה בהצלחה

יגאל
IL-AUDIO

הייתה התייחסות,אפילו עניינית -אבל זה נמחק. (כמה פעמים)

אם כך זה הרבה יותר גרוע.

תודה!

תודה מקרב לב לכל החברים שכיבדו אותנו בנוכחותם במהלך התערוכה,
שעבורנו הייתה פשוט כיפית. מקווה שנהניתם לפחות כמונו.

נמר/ליאור - אם יש דבר שמעיד יותר מכל על רמת הפקת האירוע, זוהי העובדה שלא נזקקנו
לכם במהלך היומיים והיינו פנויים להדגמות. זה מה שכל מציג שואף שיתרחש.

כאן המקום להתנצל בפני מי שפספס את נגינת הבאסון החיה של דימה באמצע היום השני,
שלאחריה הושמע ביצוע בהקלטה. זה לא תוכנן מראש...:)

זיו/מוראל

נ.ב.

ותודה כמובן לסודנים ;)...

נערך לאחרונה ב:
זיו
הוא לא סודני הוא חבשי!

יחי ההבדל הקטן...;)

אני משוכנע שליאור ונמר הרימו תערוכת סטריאו מרשימה ומתוקתקת (great).

לצערי, לא הצלחתי להגיע עקב התחייבויות קודמות :(.

תומר

תומר, חסרת שם - בפעם הבאה

יש הרבה מה לומר מעבר לתשבוחות ומחיאות הכפיים למארגנים והמציגים, הארכתי מספיק ומפתיע שמביקור ובתיחסות מצוצמת יכול לצאת אפילו מאמר ארוך אך לא זה המקום, אינני מתכוון לחזור על חלק ממה שכתבתם לגבי הסאונד וההשקעה, חבל שמהאתרים המתחרים לא היתה התיחסות, כתבו על תערוכות בחו"ל ובחרו להתעלם ממה שמונח מתחת לאף, יתכן ורואים בתערוכה כתחרות אישית ועסקית בין האתרים, אני מקווה שיגיע היום ומימדי התערוכה והענין בתחום יצמחו וישתפרו כך שגם שני האתרים האחרים יראו בזמן קיום התערוכה את המכנה המשותף של כולנו אהבה לסאונד איכותי ולמוסיקה טובה, תהיה זו תקופה של פסק זמן כאולימפידת סאונד נהנים , לא רבים ולא משמיצים.
חג שמח לכולם האזנה מהנה ולהתראות בתערוכה הבאה שתהיה גדולה יותר (בארץ ולא בחו"ל).
יורי

יורי, למזלך אתה לא מכיר את הבחישות , תאמין לי, תתרחק מזה , אנחנו כבר רגילים :)

ביקרתי בתערוכה

להלן התרשמותי:
ברכות למארגנים שהרימו תערוכה מוצלחת,הטובה ביותר עד כה שבה נכחתי בארץ.
החדרים שהרשימו אותי (סדר אקראי בלבד): יגאל לסרי עם רמקולים מהממים וחיווט מושקע ביותר
הסאונד היה גדול וחושפני,לטעמי החדר קצת "קטן" על הרוקפורטים,וכמו כן הייתי רוצה לדעת כיצג הם נשמעים עם חיווט מעט יותר קונבנציונאלי.מבחינתי קנדידאט ראוי לשים עליו 18 אלף ירוקים.הציוד של ayon מרשים בהחלט.

ערן פוגל - הרמקול הטוב בתערוכה,הקטע של day in life גרם לי כמעט לחשוב שאני באולפן איתם,אהבתי גם את הרעיון של חיבור הרמקול להגברה וחיווט צנועים משהו, ה KR הזיז נהדר לטעמי את הרמקולים

teddy pardo כששמעתי בעבר את דובל אצל עופר שחורי לא התחברתי,כאן הם הרשימו ביותר הציוד שלו נשמע נהדר וכמו כן הסבריו הטכניים,חדר מרשים ללא ספק עם ציוד צנוע משהו שהפיק צליל נהדר שלא נותן לצאת החוצה...

מקינטוש - חוויה מרשימה שכן זו פעם ראשונה שאני נחשף לציוד הזה בארץ,ברור שהקונספט שם היה לכיוון AV מכיוון שזהו הציר ששולט היום וישלוט בעתיד באלקטרוניקה הבידורית,אני אהבתי את החדר והתצוגה

מרידיאן - הקונספט של שרת המוזיקה sooloos מרשים והתעכבתי שם להסברים לזמן לא קצר

עופר שחורי - ציוד מרשים אבל קשה היה לי להתחבר כי איני מתחבר למוסיקה קלאסית וזה קורה לי הרבה עם שחורי בתערוכות...עופר קצת זאפה או גאז או פרוג לא יזיקו עם הציודים שאתה מייבא אני בטוח.

אודיו קונספט - YG מיוחדים,שמעתי את הקטן (כרמל?) והתרשמתי מאוד מהצליל הנעים והמפורט,אך לטעמי ולו היו לי 18K הייתי הולך על רוקפורט.

אייל פור - רמקול מהמם (דבור),אהבתי את השימוש במקור אנלוגי,שומעים בנקל שמדובר בציוד איכותי ביותר.

הערה - איני מקבל את הטענה שההגברות היו חלשות,לפחות לאוזני חלקן נשמעו בסדר גמור או שאזני טרם שמעו מספיק,גם זה ייתכן
שוב ברכות למארגנים על תערוכה יוצאת מן הכלל.(great)

macintosh

מי יודע איזה שיר השמיעו בחדר של macintosh לפני הסרט

אתה מתכוון כנראה לשיר של בריאן פרי Bryan Ferry

roxy music - avalon
יש אפילו ב-SACD.

אני הייתי ביום השני,
נהנתי מאוד מהחדר שבו טדי הדגים את האלקטרוניקה שלו.נהנתי גם מהחדרים של עופר שחורי ומהחדר של אודיו קונספט שהציגו את הרמקול של גאמוט.
בחדר של ערן נכנסתי מס פעמים.כשהמקור היה CD היה סאונד מרשים ביותר. דרך תקליט נהנתי פחות.
החדר המושקע ביותר לדעתי היה של יגאל . רואים שהוא ניסה למצות את המערכת סה"כ הסאונד היה טוב מאוד.
החדר שממנו הכי נהנתי היה החדר של מורל. שהציגו את הגברת השמנה. זה הסאונד שהיה הכי לטעמי. מיד מצויין וגבוהים מאוד מפורטים.
כרמי(אני חושב) שם דיסק של זמר טוניסאי והמוסיקה שהיתנגנה פשוט נתנה לדעתי תוצאה מאוד מהנה.
כרמי האם אפשר לקבל את שם הדיסק ?

פיספסתי תתערוכה (עבודה\ משפחה\...)(broken)

עכשיו שאלה לגבי מה שהיה בתערוכה. ודווקא על TIDAL.
באתר שלהם אני מתרשם שהם מייצרים אך ורק מגברים טרנזיסטורים. האם זה לא אומר לנו שהם מבינים יותר מאיתנו שמניעים את הרמקול במגברים ובפרה עם מנורות?
הרי החברה עצמה בקלות יכולה לבנות מגברים ממנורות שיתאימו לרמקולים שלה.
אך הקונספט שלה מבוסס טרנזיסטורים .

האם לא הבנתי נכון?

אני הייתי ביום השני,
נהנתי מאוד מהחדר שבו טדי הדגים את האלקטרוניקה שלו.נהנתי גם מהחדרים של עופר שחורי ומהחדר של אודיו קונספט שהציגו את הרמקול של גאמוט.
בחדר של ערן נכנסתי מס פעמים.כשהמקור היה CD היה סאונד מרשים ביותר. דרך תקליט נהנתי פחות.
החדר המושקע ביותר לדעתי היה של יגאל . רואים שהוא ניסה למצות את המערכת סה"כ הסאונד היה טוב מאוד.
החדר שממנו הכי נהנתי היה החדר של מורל. שהציגו את הגברת השמנה. זה הסאונד שהיה הכי לטעמי. מיד מצויין וגבוהים מאוד מפורטים.
כרמי(אני חושב) שם דיסק של זמר טוניסאי והמוסיקה שהיתנגנה פשוט נתנה לדעתי תוצאה מאוד מהנה.
כרמי האם אפשר לקבל את שם הדיסק ?

אתה צודק ביום השני הגברת השמנה התחילה לשיר כאשר החליפן לה את ההגברה והמקור מהיום הראשון.

הדיסק ששמענו היה
dhafer youssef malak

http://www.dhaferyoussef.com/music/malak.htm

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור