הייתי בתערוכה

• פותח הנושא פותח הנושא איתי ו.
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אכן היתה תערוכה....
כל הכבוד לליאור ונמר,ישר כח לשניכם.
אני שותף לדעה של שניצל(אלדר),
שום מגבר לא סחב שום רמקול....וחבל
למעט אולי המגברים של גאמוט שסחבו את
הרמקול של גאמוט.(לא שמעתי את YG)
לדעתי התמורה הטובה ביותר למחיר היתה
של מאגנפן,הגברה זולה,מיקום עלוב,מחיר שפוי ביותר
וסאונד שלא נפל ממע' שעלו פי 25.(דעתי)
ושוב כל הכבוד למארגנים.(ורד)

נערך לאחרונה ב:
תענוג אמיתי של תערוכה!
לא הספקתי להיות הרבה זמן ודילגתי במהירות בין החדרים אבל מאד נהניתי מהמפגש המחודש עם פנים מוכרות.
בצד הזכות אני חייב לציין את אייל וערן שהלכו נגד הזרם והציגו עם פטיפון. שמחתי גם לשמוע סוף סוף את הגברת השמנה ולא התאכזבתי בכלל - אנחנו על המפה! (עם מבטא של טל ברודי)

ידעתי שאשכח מישהו ואכן שכחתי, תודה אורי שהזכרת לי:

מקום 1 בהכנסת האורחים אכן מגיע לזיו במורל, שהתפנה לכל בקשה של כל דורש, פשוט פנטסטי.

הגברת השמנה אכן חיפשה חבר שמן לשחק איתו, אך עשתה ככל יכולתה לרמוז על יכולותיה.

הAUDIO VECTOR שניגנו עם הAYRE, הודגמו עם מחשב MAC וDAC של AYRE מחובר בUSB, וחבל שלא מוקמו לשמיעה אופטימלית, נהנתי מהם למרות זאת.

בMERIDIAN, נעשתה החלטה מהירה בלית ברירה, של איזה מקור דיגיטלי, לשדך לאיזה רמקול.
הSOLOOS היה מחובר לרמקולים הגדולים, אך אני נהנתי יותר מהתוצאה של נגן הCD שהיה מחובר לרמקולים הקטנים יותר.

ביקרתי היום כ- 4 שעות בתערוכה ואילו הזמן היה מאפשר הייתי נשאר, ונהנתי מכל רגע,
( גם כאשר ניסו לעבוד עליי באוזנים ולנסות לפגוע לי באינטליגנציה הקטנה שלי). הקלטה לא טובה עלק . אז או שמשהוא לא היה תקין בהתאמת המערכת היקרה בטירוף הזו או שפשוט עובדים על האזרח התמים. לא ייתכן שמערכת שעולה כ חצי מיליון ש"ח תישמיע רעש ורוד ,לבן ארגמן או איך שתיקראו לזה, בסוג מוזיקה שהוא לא רעש ורוד או לבן או סגול.
ן
חוץ מזה היה כיף ומרשים . וזה שאני וכנראה 99% מהמבקרים לא יכולים להרשות לעצמם לרכוש את החדר של מקינטוש , זה לא אומר שצריך לחפש מה לא תקין . זה נשמע מאלף בסטריאו ומדהים בקולנוע . לגבי מדונה תמיד העדפתי אותה הרבה יותר על MUTE .

לליאור ונמר תודה תודה לכם על היוזמה והארגון של אירוע מושקע ומהנה.

( גם כאשר ניסו לעבוד עליי באוזנים ולנסות לפגוע לי באינטליגנציה הקטנה שלי). הקלטה לא טובה עלק . אז או שמשהוא לא היה תקין בהתאמת המערכת היקרה בטירוף הזו או שפשוט עובדים על האזרח התמים. לא ייתכן שמערכת שעולה כ חצי מיליון ש"ח תישמיע רעש ורוד ,לבן ארגמן או איך שתיקראו לזה, בסוג מוזיקה שהוא לא רעש ורוד או לבן או סגול.

על איזה מערכת מדובר ניצן ?

הייתי היום אחר הצהריים ומאוד נהנתי. קודם כל מאוד מרשים הארגון והסדר וכמות המציגים - ניכר שנמר וליאור עשו שם עבודת הפקה לעילא.

לגבי הסאונד אני מסכים עם מה שכתב גינאדי - הסאונד היה מאכזב ולמעשה אף סט אפ לא נתן תצוגה משכנעת, ובמיוחד המערכות היקרות שנשמעו לפעמים גרוע במיוחד.
באופן ספציפי, בחדר של IL AUDIO היה לחץ בבס שמאוד הפריע, אבל תוצאה כללית היתה מעניינת ויש שם פוטנציאל. אצל מאסטרו השתעממתי לגמרי, לא יודע למה. לחדר של מרידיאן נכנסתי כדי לשמוע את הקטסטרופה והופתעתי לטובה, בייחוד מהרמקולים הקטנים שהיה להם סאונד לא רע, סה"כ מדובר במערכת של 60 אלף ש"ח. אצל אייל היה די משעמם, משהו שם לא התחבר. אודיופריק תקע רמקולים קטלניים עם מגבר של KR שעולה עשירית מהם וקשה היה לקבל מושג מה הטידאל הזה מסוגל, אבל גם ככה יצא לו הסאונד הכי טוב בתערוכה.
והיו שני חדרים שהפתיעו לטובה:
1. טדי פרדו הוציא סאונד כיפי משתי המערכות שניגנו בחדר שלו, וזה בחדר בלי טיפול אקוסטי ועם מקור SB3, מה שמרמז על כך שהציוד שלו כנראה באמת מעולה (והמחיר סביר).
2. אמנון אלקטרוניקה נתן סאונד מפתיע, במיוחד מה-CHARIO הקטנים עם המאסטרקלאס של SUGDEN - אומנם אני לא מתחבר לסאונד ה"חם" שהיה שם אבל היה בו משהו זורם וחלק ועם פוקוס ועומק - מאוד מרשים בשביל סט אפ של 50 אלף שקל ובלי טיפול אקוסטי ועם כבל קומקום לחשמל. המציג שלו היה מאוד חביב, אמנון פחות.

על חדרים אחרים אין משהו מיוחד להגיד, ניים נשמע לא טוב אבל היתה תחושה של פוטנציאל, מערכת הק"ב של ארקם בחדר של אפי היתה מרשימה וזו של מקינטוש לערסים בלבד כמו שאמר שניצל.

תודה לנמר וליאור ולכל מי שאירגן את האירוע וגם ליבואנין והמציגים - שנזכה לתערוכה כזו גם בשנה הבאה.

שיפור אדיר מהתערוכה הקודמת! כל הכבוד למארגנים ולמציגים!
הטובים ביותר מבחינתי היו CABASSE, GAMUT, וכן מאקינטוש במליון וחצי...
הבאסה: סגירת חדרים (וגם מזנון) לפני 22:00, למה? מה קרה? אני הגעתי ב 19:00 וכל דקה תצוגה היתה חשובה,
בהחלט הרגשתי נפגע מכך. על המארגנים לתת את הדעת לנושא לתערוכות הבאות, לא סוגרים דקה לפני שעת הסיום.

שלום לכולם,

ראשית אני רוצה להודות ולברך את הצוות המארגן.זה ישמע כמו תקליט שחוק אחרי כל מה שכולם כבר כתבו, אבל עשיתם עבודה נפלאה, מקצועית ומכל הלב. למרות הלחץ הצלחתם להקדיש יחס אישי ולהגיש עזרה לכל מציג כאילו היה היחיד שמציג בתערוכה. כל הכבוד ושנראה עוד.

אני רוצה להודות גם לכל המבקרים שבאו, התעניינו, נכחו בהרצאות, שאלו שאלות אינטיליגנטיות, וידעו לעודד ולהחמיא. זאת הפעם הראשונה שהמוצרים שלי מוצגים בתערוכה, ואני חייב להודות שכשגמרתי את ההכנות לתערוכה שאלתי את עצמי אם כל זה יהיה כדאי, סה"כ מדובר בהמון עבודה וארצנו הקטנה נחשבת לשוק קטן, שמיצג עד עכשיו אחוז זעיר מהמכירות שלי. לאחר התערוכה, ובלי קשר לעתיד המכירות, אני יכול לאמר שהיה שווה כל רגע. פשוט נהניתי לפגוש את הקהל, להכיר אנשים מקסימים שיודעים לפרגן ולהעריך. כן, כן, למרות כל ההשמצות שאני שומע על האודיופילה הישראלית, ההתענינות היתה עניינית, אנשים מבינים, ובגדול, ויש לנו ארץ נהדרת.

עוד תודה ליואב שדמה, שהתנדב לעזרה ספונטאנית ברגע של הסטריה ותרם ציוד לשיפור האקוסטיה של החדר (שמה לעשות, הייתה מאוד בעייתית...), ועוד תודה לעופר שחורי ממאסטרו אודיו שתרם לתצוגה רמקולים כבלים וציוד משלים.

שוב תודה לכולם, ולהתראות

תדי

נערך לאחרונה ב:
תודה למארגנים ולמציגים.
הופעתי בהרכב מלא (עם חני) ונהנינו שנינו, במיוחד מתצוגת הק"ב של מקינטוש, מהחדר של IL AUDIO (לטעמי החדר סבל מהדהודים קשים בתחום נמוך ולי זה הפריע), מהחדר של עופר שחורי שגם הדגים יפה את החשיבות של טיפול אקוסטי ומהגברת השמנה של מורל.
גם ה YG היה מעניין לשמוע - בחלק מהקטעים נשמע לי פנטסתי ובחלק הרבה פחות...

לי היה צורם התצוגה בחלל הפתוח - היה מאוד רועש וממש ברחתי משם.
חלק מהמציגים השמיעו עם פטיפון. נשגב מבינתי איך אפשר להנות ממוזיקה כאשר המערכת חושפת את הפצפוצים ו/או אבק. אני לא נהנה מזה.

מקווה שבשנה הבאה תתקיים עוד תערוכה, גם בהשתתפות מציגים נוספים אבל מבחינתי טיפול אקוסטי מינימלי והצגה בחדר סגור ולא במתחם פתוח ישפר באופן ניכר את ההנאה.

תודה רבה וכל הכבוד.
ארז וחני.

נערך לאחרונה ב:
לגבי הסאונד אני מסכים עם מה שכתב גינאדי - הסאונד היה מאכזב ולמעשה אף סט אפ לא נתן תצוגה משכנעת, ובמיוחד המערכות היקרות שנשמעו לפעמים גרוע במיוחד.

אה אה אה - דבריי לא הובנו כהלכה.
כוונתי הייתה שבכל החדרים היה סאונד סביר ולא היה שום חדר עם תוצאה רעה.
שזה בעיניי הישג אדיר וכבוד לכל המציגים שהצליחו להגיע לתוצאה סבירה בחדרים נתונים.

האמת - אתמול הדלקתי את המערכת (אחרי איזה 3 חודשים שהיא לא ראתה מוזיקה אלא סרטים מדי פעם) והבנתי איזה טוב זה נשמע.
אחרי תערוכה שכזו - זה הכי חשוב עבור השפיות (וחשבון בנק) (lol)(lol)(lol)

ן
חוץ מזה היה כיף ומרשים . וזה שאני וכנראה 99% מהמבקרים לא יכולים להרשות לעצמם לרכוש את החדר של מקינטוש , זה לא אומר שצריך לחפש מה לא תקין . זה נשמע מאלף בסטריאו ומדהים בקולנוע . לגבי מדונה תמיד העדפתי אותה הרבה יותר על MUTE .

לליאור ונמר תודה תודה לכם על היוזמה והארגון של אירוע מושקע ומהנה.

כל אחד יכול לרכוש מקינטוש :מבולבל:
כשמקימים חדר קולנוע בסדר גודל כזה ביום אחד בחדר שהוא קטן על הרמקול קשה לפגועה בול בהכל .
אני חושב שהד סינמה פיספסו כאשר הם לא הציגו בנוסף מערכת סטראופונית נטו עם רמקולים בגודל סביר .
אני שמעתי את המערכת הזאת בחדר חצי גודל ממוקמת נכון והתוצאה היתה לא פחות ממעלפת ובאותו חדר לאחר כמה ימים משהוא שיחק בסטאפ והזיז את הרמקולים לכיוון הפינה ופשוט לא היה ניתן להקשיב לכלום . הלחץ באוזניים היה בילתי ניסבל !
המוצרים של מקינטוש שומרים על רמת בנייה פנומנלית וגוון סאונד יחודי להם (ובנייה שיחודית רק להם: שנאיי יציאה במגברים טרניסטוריים ) במשך 60 שנה !!! לי יש מקינטוש בן 40 שנראה כמו חדש ומנגן כמו חדש !! כך שקנייה של מגבר של מקינטוש יכולה להיות בהחלט הקנייה האחרונה עד הקבר :P
וגם המחירים בהד סינמה סבירים לגמריי (ממש מחירי חו"ל ) לדוגמה : מגבר המנורות האגדי של מקינטוש MC275 (שיצורו לא הופסק 60 שנה-כמובן שכיום הבפנוחו עבר שידרוגים עם השנים ) עולה בארץ : 22000 שח מחיר מחירון (6000 $) כשהצצה באיביי תגלה שהמגבר הזה שומר על מחיר יד שנייה פנומנלי גם לאחר 50 שנה כמו כל המוצרים של מקינטוש שמסרבים להיזדקן !
הMC 252 (אני לא בטוח במחיר ) אמור לעלות פחות או יותר כמו ה MC275 הבנוי כמו טנק מקינטושי מאכלס 3 שנאים (2 ליציאה ) יצור עצמי של מקינטוש 250W יורד עד 2 אום קנייה לכל החיים גם כיד2 רמת בנייה מקינטושית וסאונד מקינטושי ניפלא :)
המחיר של 2 המוצרים האילו זול מרוב המגברים שהוצגו בתערכה ועם מבינים שמדובר במוצר לכל החיים ההחלטה יותר קלה :O

לדעתי:

אודיו קונספט - הגברה של גאמוט יחד עם רמקולים של YG, נשמע כמו מוכנת ירייה, תוצאה מתכתית, צורמנית, מעבר לזה רזולוציה אדירה, חבל שהשתמשו בהגברה הזאת לרמקולים הללו.

אודיופריק - בשלבים המוקדמים, הניע את הטידאל עם הגברה שלטעמי הייתה פושרית מידי (מודרייט) והפכה את הרמקול לתוקפני ויבשושי, לאחר מכן האזנתי לקונפיגורציה עם האינטגרייטד של KR, היה נשמע חלומי, מנורתי, חלקלק זורם והכי חשוב שרציתי מוסיקה הגעתי לסיבוב נוסף, אמסטרונג בתקליט קיבל את הניחוח הנכון והיה נשמע מדהים, הבאס התחתון לא היה מוגדר מספיק, הרמקול חושפני בטירוף ופשוט השקיף כל הגברה שניסו עבורו.

טדי פארדו - השילוב של של הבלה לונה והמוצרים של טדי היה מצויין, הניחוח הזכיר לי אופי ניימי, קול אנושי נשמע משכנע ופשוט קלע לטעמי, מה שבלט הוא השילוב בין המוצרים שנתן תוצאה מאוזנת, מעולה.

עופר שחורי - השילוב של גרייפון היה נשמע מפורט בטירוף, דינאמי ומהיר, אך קריר וחסר נשמה, באמת שהכל היה שם בפירוק לפרמטרים אבל היה חסר האופי בשביל לסגור את החבילה ולמצות אותה. אגב אני חייב לציין שעופר אדם מאוד נחמד :)

אייל פור - התוצאה הייתה יבשה ומשעממת וגם המוסיקה שנוגנה לא תרמה לעניין, אני חושב ששילוב המוצרים שאמורים להיות מצויינים בנפרד לא התחברו הפעם.

IL AUDIO - מה שאהבתי אצל יגאל שכל הסט-אפ שלו עלה כמו רמקולים של כמה מציגים ובכל זאת נתן תוצאה עדיפה על כמה חדרים שציינתי פה, אני חושב שהשילוב שם היה במקום, והוא הוציא באמת את המקסימום מהסאט ומהכלים שהיו לו שם, כל הכבוד.

בסה"כ נהנתי בתערוכה.
הייתי בשני הימים, ונכנסתי לכל חדר יותר מ-10 פעמים.
החדר שהכי נהנתי בו מהסאונד היה החדר של טדי פרדו.
ראיתי שרוב האנשים דווקא העדיפו את השילוב של טדי עם הבלה לונה.
אני העדפתי את השילוב עם הברודמן VC2.
סאונד מהנה, מרגש, שחודר לנשמה.
הרמקולים היחידים שעשו לו "וואו" ושעשויים לגרום לי בעתיד לשבור קופת חיסכון.
ככה אני נהנה ממוסיקה.
לא בומבסטיות שיוצאת מהרמקולים המפלצתיים וההגברות המפלצתיות.

נהנתי אצל אמנון רק כשהוא העביר את האפוס M22i יחד עם המאסטרקלאס של סאגדן.
הרבה יותר טוב מהשילוב הנורא שיצא עם הרמקולים האיטלקיים.

היו חדרים אחרים שלא נהנתי בהם עד סבלתי, אבל ברובם לא ציפיתי ליהנות מהיכרותי עם הטעם שלי בסאונד.
מי שכן ציפיתי ליהנות ממנו והתאכזבתי היו החדרים של ניים והחדר שבו היו הדבור סילברבק.

תודה למארגנים ולכל המשתתפים.

כל אחד יכול לרכוש מקינטוש :מבולבל:
כשמקימים חדר קולנוע בסדר גודל כזה ביום אחד בחדר שהוא קטן על הרמקול קשה לפגועה בול בהכל .
אני חושב שהד סינמה פיספסו כאשר הם לא הציגו בנוסף מערכת סטראופונית נטו עם רמקולים בגודל סביר .
אני שמעתי את המערכת הזאת בחדר חצי גודל ממוקמת נכון והתוצאה היתה לא פחות ממעלפת ובאותו חדר לאחר כמה ימים משהוא שיחק בסטאפ והזיז את הרמקולים לכיוון הפינה ופשוט לא היה ניתן להקשיב לכלום . הלחץ באוזניים היה בילתי ניסבל !
המוצרים של מקינטוש שומרים על רמת בנייה פנומנלית וגוון סאונד יחודי להם (ובנייה שיחודית רק להם: שנאיי יציאה במגברים טרניסטוריים ) במשך 60 שנה !!! לי יש מקינטוש בן 40 שנראה כמו חדש ומנגן כמו חדש !! כך שקנייה של מגבר של מקינטוש יכולה להיות בהחלט הקנייה האחרונה עד הקבר :P
וגם המחירים בהד סינמה סבירים לגמריי (ממש מחירי חו"ל ) לדוגמה : מגבר המנורות האגדי של מקינטוש MC275 (שיצורו לא הופסק 60 שנה-כמובן שכיום הבפנוחו עבר שידרוגים עם השנים ) עולה בארץ : 22000 שח מחיר מחירון (6000 $) כשהצצה באיביי תגלה שהמגבר הזה שומר על מחיר יד שנייה פנומנלי גם לאחר 50 שנה כמו כל המוצרים של מקינטוש שמסרבים להיזדקן !
הMC 252 (אני לא בטוח במחיר ) אמור לעלות פחות או יותר כמו ה MC275 הבנוי כמו טנק מקינטושי מאכלס 3 שנאים (2 ליציאה ) יצור עצמי של מקינטוש 250W יורד עד 2 אום קנייה לכל החיים גם כיד2 רמת בנייה מקינטושית וסאונד מקינטושי ניפלא :)
המחיר של 2 המוצרים האילו זול מרוב המגברים שהוצגו בתערכה ועם מבינים שמדובר במוצר לכל החיים ההחלטה יותר קלה :O

תגיד, נתקע לך סימן הקריאה במקלדת?

אני רוצה להודות לליאור ונמר על ההפקה המדוקדקת והמתוקתקת! שיפור אדיר מהתערוכה האחרונה, כן ירבו!
רציתי לשתף בחוויה שהיתה לי עם הסט אפ שלי,שיכולה לענות פה לכל מי ששהה בחדרי מספר פעמים וחווה חוויות שונות...
הרמקולים של Tidal הגיעו ארצה שבועיים לפני התערוכה , (במהלך תקופת החגים)
הזמן הקצר לא איפשר לי להריץ את הרמקול באופן מלא ולשמוע אותו בחלל מתאים כך שאוכל ללמוד את אופיו,
לכן החלטתי לא להשמיע אותו, אלא להציג אותו באופן סטאטי בלבד.
ביום ההקמה של התערוכה חיברתי אותו לראשונה בחדר שהוא הרבה יותר ראוי מחדר התצוגה שלי (מי שהיה אצלי יודע באיזה חדר אני שומע...), ושאני מכיר לא רע מכיוון שהצגתי בו לפני 5 שנים ליווינג וויס+מנלי בהצלחה.
בנוסף היו איומים על חיי מצד נמר שהרמקול חייב לנגן אחרת זה יגמר רע :-)
למעשה התחלתי להבין באמת במה מדובר ביום ההקמה של התערוכה, המשימה של העמדת סט אפ על רמקול חושפני, דינאמי ושקוף שכזה שלא בדיוק סיים הרצה מלאה, תוך מספר שעות, היתה אתגר לא קטן!
נעזרתי בעצתם של מספר חברים יקרים שעזרו במיקום הרמקול ומשחק קל של כבלים, אך מבחינתי זה עדיין לא היה זה! ראיתי שמגברים חזקים יוצרים לחץ בחדר בגלל ההדהוד שלו, ולכן אין מנוס מלהציג עם מגבר לא חזק, אך הכי איכותי שיש לי... אז רצתי הביתה להעמיס את הקרונזילה (65ק"ג) בידיעה שאינני יכול לחבר אותו לקדם של אינשטיין
מכיוון שאני צריך מתאם XLR לRCA , המתאם נמצא ב11 בלילה של יום ראשון בעזרתו של עוד חבר יקר וחיכה לבוקר שלמחרת.
הרמקול הורץ בנגינה רצופה כל הלילה, ובבוקר יום שני חיברתי את הקרונזילה לפרה ולאחר כמה שעות של נגינה חיוך התחיל לעלות על פני. למעשה מאותו רגע המערכת לדעתי ניגנה פנטסטי, אך נתונה לשגעונות החשמל וכנראה ההרצה של הרמקול. היו קטעים שהרגשתי כאילו אין כח למגבר לסחוב את הרמקול, ולאחר מספר דקות חזר הצליל להיות דינאמי יותר וממכר, את התופעות האלו שמעו לא מעט אנשים יחד איתי במהלך היומיים הללו, אך אינני מצטער בדיעבד על ההחלטה כן להשמיע את הרמקול.
אניחושב שברב הזמן אנשים ששהו בחדרי נהנו מחוויה מוסיקלית נהדרת ויכלו להתרשם מיכולות הרמקול, גם אם הוא לא מוצא עד תום.
לגבי הבחירה בVA880 ביום השני, הקרונזילה סבל בתחילת היום השני כנראה ממתח לא יציב, שהקפיץ לו פיוז פעמיים, לכן החלטתי לא לחברו. התצוגה של מגבר שעולה עשירית מהרמקול, היתה למעשה להאדיר את יכולות המגבר על רמקול שכזה, ואני חושב שהוא עשה זאת ביד רמה.
מודה שוב למארגני התערוכה,ולכל מי שעזר לי בדרך כזו או אחרת להרים את הפרוייקט הזה (והיו הרבה מאוד!)
חג שמח
אודיופריק

אכן, גם לדעתי כל המחמאות לנמר ולליאור מוצדקות, הרימו והפיקו תערוכת אודיו ראוייה לשמה ומהנה עד למאד. אני מסיר את הכובע בפניהם (זה במקום השמפו..)

גם למציגים מגיע ח"ח ובענק, עשו את המירב להדגים את התוצרת שלהם והסבירו פנים לקהל המבקרים, פשוט יופי ..

אולי הנושא ראוי לשירשור נפרד..אבל כמו שאמרו קודמיי תערוכות אודיו נועדו לטעימה ולהצגה ראשונית של מוצרים ולא להתרשמות מעמיקה ולהסקת מסקנות מוחלטות לגבי איכות הציוד או איכות הסאונד...

התערוכה יצרה אצלי מדד חדש : " מדד ההתנחלות"..כלאמר הרצון להשאר עוד ועוד באותו חדר או מול אותו מוצר וממש להתנחל שם..הגורמים שהשפיעו על מדד הפרטי שלי הם כמובן הסאונד אבל לא רק, גם האוירה הכללית בחדר, המוזיקה שהושמעה, סבר פניו ואופיו של המציג ועוד...

אז בהתאם למדד ההתנחלות שלי הדירוג הוא:

1. החדר של ערן "אודיו פריק"
2. החדר של טדי פראדו
3. זיו, החדר של מורל עם הגברת השמנה (המוזיקה והמציג הכריעו כאן..הסאונד פחות)
4. משה לוי והמגנפן החדש (לדעתי הרמקול שזכאי לתואר כוכב התערוכה במיוחד בהיבט של תמורה לכסף ועל אף תנאי התצוגה)

הערת ביקורת בונה קטנה - הצגת מיכשור אודיו בחלל הפתוח של הקומות ובעיקר הרמקולים של קבאס והרמקולים של מגנפן עושה עוול למוצרים, עושה עוול למציגים האחרים שבחדרים (המציגים בחלל הפתוח נאלצו בשל התנאים להשמיע בווליום גבוה שהפריע מאד לכולם) בקיצור לא לעניין.

אני מקווה בכל מאודי שהתערוכה הייתה מוצלחת מבחינה מסחרית הן למפיקים והן למציגים כדי שאנו חובבי האודיו נמשיך ונזכה לבקר התערוכות אודיו משובחות כאלו כל שנה.

כל הכבוד וכן ירבו תערוכות כאלו.

שלמה

נערך לאחרונה ב:
שלמה,
מדד התנחלות לא אומר כלום לגבי איכות הצליל.
לפי מדד זה חדר של מאקינטוש נשמע הכי טוב.
מדד הזה שלך אומר רק דבר אחד - איזה חדר מייצר WOW - ולאו דווקא מסיבות של סאונד.

אם כבר המצאת מדדים - אולי נלך על מדד "איכות המוזיקה"?
אני מדבר על השמעת מוזיקה נורמאלית לעומת דסיקים עם חארטה אודיאופילית.
זה אולי יכול לתת מושג אילו מערכות נבנו לנגן מוזיקה ואילו מערכות מצטיינות בצ'יקצוקים ומיצמוצים.

אני העדפתי את השילוב עם הברודמן VC2.
סאונד מהנה, מרגש, שחודר לנשמה.
הרמקולים היחידים שעשו לו "וואו" ושעשויים לגרום לי בעתיד לשבור קופת חיסכון.
ככה אני נהנה ממוסיקה.
לא בומבסטיות שיוצאת מהרמקולים המפלצתיים וההגברות המפלצתיות.

אם אני לא טועה, לעופר יש זוג כזה מתצוגה, במחיר הזדמנות.

גנאדי

מוזיקת WOW כהגדרתך אינה לטעמי ולכן החדר של מקינטוש לא דורג אצלי.

שים לב לדירוג שלי ואילו חדרים נעמו לי וגרמו לי לרצות להשאר וכך תבין את העדפותיי בסאונד.

סאונד "גדול מהחיים" שנשמע כאילו הופעל כפתור loudness שהיה נהוג פעם ממש לא עושה לי את זה. גם לא מה שנהוג לכנות "צליל אודיופילי" מדוייק ומפורט להדהים אבל שמרגיש לי חסר נשמה (הרמקולים של YG לדוגמה)..

אני אישית הוספתי ל"מדד ההתנחלות" גורמים שאולי לא היו חשובים לאחרים ולא צויינו על ידם כמו האוירה הכללית בחדר, המוזיקה שנוגנה, המציג ואופיו ועד כמה הוא מכניס אורחים וקשוב לקהל המבקרים...

מבחינתי המערכת שהייתי מאמץ בחום הייתה המערכת הצנועה שניגנה אצל תדי פראדו.

שני המוצרים שהקסימו אותי במיוחד בגלל עניין ה"עלות תועלת" היו הרמקולים של מגנפן והאלקטרוניקה של תדי פראדו.

תגיד, נתקע לך סימן הקריאה במקלדת?
יותר קל לי מלחפס את הנקוד והפסיק כל הזמן :D

הכותב הנ"ל דיסלקט!!!!!

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור