הייתי בתערוכה

• פותח הנושא פותח הנושא איתי ו.
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

כל הכבוד!
הייתי אתמול בתערוכה והיה ממש יפה ומושקע.
נהנתי במיוחד מההרצאה המעניינת ביותר של טדי פארדו וכן הייתי שמח להקשיב לרמקולים של YG שהיו איכותיים מאוד אבל לא מעלפים, בנוסף מאוד נהנתי מהמערכת של ILAUDIO שלעדתי לא הייתה צורמת ולא היה חסר בה גבוהים, פשוט מדוייקת ומאוד נעימה להאזנה, ממש היה קשה לי לשמוע משהו אחר אחריה (מזל ששמעתי אותה בסוף), אך המערכת שהייתה הכי נעימה להאזנה אם כי לא הכי מדוייקת היא של אייל פור שממש הייתה אנלוגית ונעימה, פשוט ישבתי שם ולא הרגשתי שאני מתאמץ, רק ישבתי, הקשבתי ונהנתי שזה לדעתי בסופו של דבר מה שחשוב-האפשרות לשבת שעות ולהינות מהמוזיקה בלי להתעייף. מרידיין הציגו רמקולים מאוד מעניינים מבחינה טכנולוגית אבל הצליל היה יותר מידי "דיגיטלי" לטעמי והתעייפתי מהר מאוד.
מקינטוש הציגו את המפלצות שלהם שנתנו חוויה קולנועית יפה אבל בסטריאו הם היו בסדר גמור ותו לא.
האכזבה שלי דווקא באה ממורל, שבה ה-FAT LADY לא נתנה ביצועים גבוהים כפי שציפיתי, כנראה בגלל האלקטרוניקה, אך יחד עם זאת הרמקולים המדפיים שלהם נשמעו ממש טוב במיוחד לאור מחירם הצנוע, אשר יכלו להתחרות גם ברמקולים יקרים מהם בהרבה.

הדבר שהיה חסר לי בתערוכה הוא מספר שמות מוכרים יותר כמו B&W, FOCAL,JAMO במיוחד מאוד רציתי לשמוע את סדרה D800 של B&W וסדרת האוטופיה של פוקל, לכן בתור ביקורת בונה הייתי ממליץ לעשות את התערוכה הבאה במקום גדול יותר.

לסיכום ברצוני לומר שנהנתי מאוד בתערוכה ואני מוריד את הכובע בפני ליאור ונמר שהרימו אירוע כזה יפה וגדול שמתרכז בעיקר בסטריאו, שרק על זה מגיע להם הערכה מיוחדת, כל הכבוד ותמשיכו כך.(great)(great)(great)

א. לא הבנתי, אתה שמעת את הסט או לא?
.
לצערי לא שמעתי חזרתי מספר פעמים כלום נאדה
מעבר למוסיקה זה אמור בגדול להיות דוכן מכירות או למקסם פוטנציאל מכירות
איכשהו כשאני הייתי שם היו רק שיחות חולין אפס מוסיקה
אבל שטויות כנראה תזמון לא טוב שלי
בטוח שלא על זה תקום או תיפול החלטה לקנות או לא ....

תת כוח כללי

לא יודע שפו או שמפו, לדעתי כמעט כל המציגים הדגימו עם מגברים חלשים מידי,וכולם היו בתת כוח,למה כולם עם כל מיני אינטגרייטד חלשים ,וזה כולל גם את החדרים החזקים לכאורה כמו של לסרי,אאודיופריק,שלא לדבר על המגבר של פסיפיק אאודיו, גם המגבר של שחורי לא לעניין לעומת הרמקול, בקיצור כולם הביאו רמקולים פצצה ,עם מגברים חלשלושים,ככה אי אפשר לקבל סאונד,
בקשר לחדר של אייל,לא מבין מה הולך שם, צליל בעצמה של לילה בתוך תערוכה רועשת ,אין עושר הרמוני,אין כלום-יבש פחד.
בקשר ליבואני מקינטוש ,הם פשוט לא מבינים מהחיים שלהם , הכל מוגזם,נשמע זועה,דווקא שברו לי איזה חלום,לא רוצה יותר לראות חלונות כחולים בכלל ומקינטוש בפרט,הרגשה כאילו צריך גורמט ושרשר ובמו שחור עם גנטים כדי לקנות מהם משהו.

נערך לאחרונה ב:
תערוכה מוצלחת מאוד נהנתי כל הכבוד למק'נטוש

דווקא אודיופריק הציג מערכת/רמקולים שהשקיפות שלהם ממש הפחידה אותי...
לטענתו המגבר "עטור השרירים" של מודרייט היה חזק מידי לרמקולים לכן ישב בצד
די נעלב. למעשה הייתי רוצה לשמוע את הרמקולים בשילוב הגרונזילה -אבל הייתה בעיה
שמנעה מהמגבר להשתתף בחגיגה. (מי ששמע אותו בהתחלה שעוד היה תקין, סיפר שהיה שילוב מעולה
אני נוטה להאמין וזאת מהיכרות טובה של המגבר/חברה ויכולתה)

היה נחמד מאוד.
אהבתי את החדר של אודיופריק.
מישהו כבר הזכיר מגברים לא מתאימים - לדעתי בחדר של IL AUDIO המגבר לא החזיק את הרמקולים (הצליל היה קצת מנופח), אבל בכל זאת הסאונד היה מהנה.
הופתעתי בחדר של מורל מהסאונד הלא מחמיא.
מקינטוש מאוד כוחני ודינמי, אבל לא בטוח שמתאים לאוהבי הסטראו.
NAIM לא היה מאוד נעים בכל התדרים.
אצל מאסטרו אודיו היה נחמד מאוד, ואחוזת הסטראו החמיץ את הפונאנטה במיקומו בלובי אף על פי שהסאונד היה טוב.
GAMUT גם מאוד מדויק ומסודר.
סה"כ תערוכה מהנה.

נהניתי מאד. תודה למארגנים והמציגים.
רוצה אחד כזה שוב בשנה הבאה.

לא יודע שפו או שמפו, לדעתי כמעט כל המציגים הדגימו עם מגברים חלשים מידי,וכולם היו בתת כוח,למה כולם עם כל מיני אינטגרייטד חלשים ,וזה כולל גם את החדרים החזקים לכאורה כמו של לסרי,אאודיופריק,שלא לדבר על המגבר של פסיפיק אאודיו, גם המגבר של שחורי לא לעניין לעומת הרמקול, בקיצור כולם הביאו רמקולים פצצה ,עם מגברים חלשלושים,ככה אי אפשר לקבל סאונד,
בקשר לחדר של אייל,לא מבין מה הולך שם, צליל בעצמה של לילה בתוך תערוכה רועשת ,אין עושר הרמוני,אין כלום-יבש פחד.
בקשר ליבואני מקינטוש ,הם פשוט לא מבינים מהחיים שלהם , הכל מוגזם,נשמע זועה,דווקא שברו לי איזה חלום,לא רוצה יותר לראות חלונות כחולים בכלל ומקינטוש בפרט,הרגשה כאילו צריך גומט ושרשר ובמו שחור עם גנטים כדי לקנות מהם משהו.

מסכים איתך אלדר לגבי ההגברות, ובעיקר לגבי מקינטוש.
בסיגנונות רגועים לרוב לא שמים לב אבל כשאתה שומע מוזיקה דינמית חזקה יותר מרובת כלים,
חלק מהמערכות חושפות את חולשתן שלדעתי אתה צודק ובכמה מקומות ההגברה לא הייתה נאותה.

תערוכה מעולה, הכי טובה שאני הייתי, אהבתי הרבה מאוד חדרים...
בראש וראשונה את החדר של ערן עם ה- Tidal נשמע מדהים.

גם החדרים של Rockport, ואייל פור , ועופר שחורי .

הקולנוע הביתי הדהים, 007 היה כל כך שונה מקולנוע רגיל שזה לא יתואר, בהופעה של מדונה הרגשתי ממש בקהל של המופע, חבל על הזמן.

החדר הכי מפתיע מבחינתי היה של טדי עם Duevel מערכת ברמות מחיר שאני יכול להגות וסאונד שבדברים מסוימים עלה על יקרות בהרבה.

החדר הפחות טוב מכולם לדעתי היה של Naim , נכון קלאסי הם ניגנו יותר ממצוין אבל כל השאר כולל איום.. (רוק, ווקאלי) , אפילו גאז הם ניגנו לא משהו.

ומנגד מספר מציגים שלדעתי מביישים את עצמם ואת באי התערוכה (אמנון סאונד,/יבואן מרנץ )

אני לא מסכים עם האמירה שאמנון סאונד הציגו בצורה מבישה, אני האזנתי לרמקולים של אפוס במיוחד ל 12 ומאוד נהניתי, הייתי ממליץ אליהם בחום גם בסכומים גבוהים יותר, שותפים לדעתי עוד מספר חברים שהאזינו (דוד קושניר, ליאור בכר ...), את ה- Chario ממש לא אהבתי. (לא ניתן לחשוד שאני מחבב את אמנון).

שאפו לכל המציגים והמארגנים, (Y) (Y) אני בספק אם יהיו עוד כאלה תערוכות ענק.

תערוכת DIGITOWN

היום בצהריים הייתי בתערוכה ואני חייב לציין שמגיע לליאור ונמר המון הערכה על ההפקה של התערוכה, על הסדר והאירגון.

לא שמתי לב לזמן שטס וארבע שעות עברו להן ביעף.
בקומת הכניסה בחדר של IL שמעתי את הרמקולים של קונספט עם ההגברה שהייתה שם.
לא נהניתי בכלל מהסאונד.משהו היה סתמי וחסר באס,ואולי אלו היו הקטעים שנוגנו שנשמעו יותר כמו תפילות אשכבה די מרדימות.:(
החדר של עופר שחורי היה מהנה מאוד עם סאונד מצוין.(Y)
בקטעים הקלאסיים היו דיסקים שנשמעו מצוין וחלק שנשמעו פחות טוב.
היה בחור אחד שהביא דיסק של הברירה הטבעית שנשמע מעולה ממש ,המע' פתאום קמה לתחייה.

המערכת של אייל פור נשמעה סתומה ועמומה, אולי בגלל הפטיפון ,כי לפי דעתי שאר
הרכיבים נראים איכותיים מספיק מכדי להפיק סאונד כל כך משעמם ושטוח.

המערכת של ערן אודיופריק היתה מצוינת ונשמעה מעולה.באחת מהפעמים הוכנס לנגן דיסק של judas priest
שנשמע ממש גרוע. שאר הדיסקים היו טובים והרמקולים היו ממש נעימים.

מהחדר של מקינטוש לא ממש נפלתי.
לא מהסאונד בדו ערוצי, וגם לא ברב ערוצי.
שמעתי מערכות יותר טובות שמתומחרות בהרבה פחות, אבל נשמעות הרבה יותר טוב.

בחדר של ניים אודיו שהיתי רק רגעים ספורים, היה קפוא לגמרי בחדר,המזגן עבד שם במלוא התפוקה, עוד רגע קט והיו מתרוצצים שם פינגווינים.:מה??????????:
בלי קשר, ממה ששמעתי היה סתמי ולא מרגש...:מבולבל:

רק אציין שהייתי עם חבר פורום ותיק וחבר נוסף שגם הם היו באותה דעה שלי לגבי המערכות והציודים.

את חדר של NAIM פיספסתי.
מה, לא הפסדתי הרבה? :cool:

האמת שפעם הזדמן לי לשמוע מערכת עם רמקולים הכי גדולים שלהם, עם CD הכי יקר והגברה מפוזרת לאיזה 20 קופסאות של ספקי כוח, קרוסים וכו' והכל בחדר די גדול שהולם את המערכת - אז יש לי מושג מסויים עד לאן הם יכולים להגיע מבחיתנ הצליל ;)

רק עכשיו קראתי את הביקורות הקודמות איזה מעצבנים ..

אני הייתי היום במשך חמש שעות.

אני מסכים אם זה שבמרבית החדרים הייתה הגברה שלא סחבה את הרמקולים אבל מפה ועד שנשמע בזוי או גרוע,
להגיד על המערכת של אייל פור שנשמעה גרוע.. נכון צריך לשבת ב- Sweet spot אבל המערכת ניגנה מצוין.

לכל מערכת יש מספר דיסקים שבהם היא נשמעת טוב יותר ומספר דיסקים שהיא נשמעת הכי פחות טוב אבל לא הייתה מערכת מהיקרות שנשמעה לא טוב.

לגבי המקינטוש, אני אשמח לבוא לשמוע מערכת קולנוע ביתית שנשמעת יותר טוב, לא חיפשתי מערכת סטריאו חיפשתי חוויה והייתה בחדר הזה המון חוויה, אני אישית הייתי נשאר לראות את כל הסרטים שהם הביאו עד מחר בבוקר, אני לא זוכר עוד מערכת קולנוע ביתית שנהניתי כמו בזו.
ושמעתי לפחות שתים נוספות שעלו יותר ממיליון שח (שמעתי בחול) LINN, B&W , שמעתי פעמים מערכות של Avalon שגם מהן מאוד נהניתי (אחת אצל יאיר תמם ואחת בחול).

עם רמקולים בני 30 ומגבר בן 50 אני עושה להם בית ספר.
אתה מוזמן להתרשם. בדיוק אני מחפש שוטף לצפיה בהופעה בת שעתיים של BLUE MAN GROUP.

בסשן שאני הייתי בו עיבוד סאונד היה לא מוצלח בכלל.
לא רק אפקטים לא משהו גם הכל היה חלול כאילו שכחו להדליק את הסנטר......

את חדר של NAIM פיספסתי.
מה, לא הפסדתי הרבה? :cool:
)

פספסת רמקול הכי טוב בתערוכה-OVATOR... למרות שאלקטרוניקה לא הייתה לטעמי...
חוץ מזה אהבתי חדר של טדי, ארקמים של אפי, CABASSE, ו AYON\ROKPORT.

לגבי המקינטוש, אני אשמח לבוא לשמוע מערכת קולנוע ביתית שנשמעת יותר טוב, לא חיפשתי מערכת סטריאו חיפשתי חוויה והייתה בחדר הזה המון חוויה, אני אישית הייתי נשאר לראות את כל הסרטים שהם הביאו עד מחר בבוקר, אני לא זוכר עוד מערכת קולנוע ביתית שנהניתי כמו בזו.

כנראה שלא שמעת מערכות ממש טובות.

נערך לאחרונה ב:
לא בשבילי מקומות כאלה, רק היה גורם לי לרצות לשדרג :-)

כל הכבוד לליאור ונמר-שיחקתם אותה עם התערוכה!(great)

הייתי אתמול,ארבע וחצי שעות (שהרגישו כמו שעה..) ואין ספק שמשנה לשנה הרף רק עולה והחויה גם כן!

המערכות שהכי נהנתי להאזין להן היו:

בראש ובראשונה,המערכת שהציג אודיופריק עם הרמקולים המדהימים של TIDAL.הרגשה כמו בהופעה,הכל מאוד "נכון",מאוד מוזיקלית,דבר לא צרם ובעיקר הדבר נכון לגבי הבאס שהיה מצויין (שלא כמו ברוב החדרים שהיה מאוד מנופח ומהדהד).

שניה,המערכת של IL שהציגה נקיון,רזולוציה ושקיפות טוב יותר מכל מערכת לפי דעתי(בין השאר,כנראה באשמת הטיפול בחשמל-בעיקר השנאים המסיביים שהיו מחוברים וכנראה עשו את שלהם) אך חסרה מעט את "הקסם" של המערכת של ערן.

ושלישית,המערכת של קונספט אודיו עם הרמקולים של YG והגמוט.נקי,מפורט,באס נכון ומוזיקת הדגמה מהנה.

מערכות שלצערי לא יצא לי להתרשם מהן כמו שצריך-המערכת של מאסטרו אודיו שבהאזנה חטופה נשמעה טוב אך בשל המוזיקה שהודגמה (קלאסית משעממת) יצאתי מהר מאוד,והשניה,המערכת של אודיו פידלטי שמהמעט ששמעתי ולאור המוצרים המסקרנים (בעיקר המגבר של דרטזל) נשמעה יחסית אנמית-בין השאר באשמת המוזיקה שהתנגנה ואולי גם הווליום שהיה נמוך ולא נתן לרמקול להציג היטב את כל ספקטרום התדרים.

הפתעת התערוכה-המערכת של טדי.לא האמנתי שה SB3 כמקור יכול לתת תוצאה כ"כ מוזיקלית ומהנה.אני מתאר לעצמי שגם המוזיקה שהתנגנה (אקוסטית איטית ורגועה) מאוד החמיאה לו-גאווה ישראלית!

המערכת המאכזבת ביותר-מרידיאן.שום דבר מיוחד.לטעמי,ניתן להוציא צליל הרבה יותר טוב ממערכת בחצי מהמחיר-חבל!

נ.ב:התחדשתי בתערוכה בזוג רמקולים epos m-5i וסטנדים תואמים למערכת המשנית שלי :) (אמור לקבל אותם מחר).
בהזדמנות זאת ברצוני להודות לאמנון מ"אמנון סאונד" ולשותפו ארז על הסבלנות,ההדגמה והעזרה!(ורד)

אביב

נו אז גם אני הייתי בתערוכה.

דבר ראשון שעשיתי, חוץ מלישון טוב, הוא להנמיך ציפיות.
כל חוויה בביקור בתערוכות, עלולה להפתיע לרעה, כמו שרבים יעידו, ואת הלקח הזה כבר למדתי.

אל תצפה ליותר מדי, תתאכזב פחות..

אך זה השתנה עוד כשראיתי את השלט.
לראות תערוכה שמוקדשת לאודיו במדינתנו, הביאה אותי לאופטימיות מעט לא אופיינית, שליוותה אותי כל התערוכה.

תערוכה עלולה להיות חוויה מאוד שונה, לפי סדר החדרים שביקרת בהם, עניין של מזל.
מה גם שלרוב, תצטרך לחזור מספר פעמים, כדי לקבל צ'אנס להתרשם, לתפוס מקום, ווידאתי שאני לא נופל במלכודת הזאת, והשתדלתי לחפש את הטוב, ולא את הרע,הרי האתגר האמיתי הוא למציגים, שלוקחים סיכון, ושנאלצים להתמודד עם חדרים שהם לא מכירים, ותנאים אחרים, כל הכבוד להם.

החוויה מבחינתי היתה מצוינת, ולוותה בהפתעות.

-אני אתחיל מהחדר של Mcintosh.

ציפיתי לגרוע מכל פה.
מערכות בסקלה של PA לקולנוע ביתי, בדרך כלל נשמעות גרנדיוזיות, אך גם גסות בהתאם.
אמרתי לעצמי בשקט, 1000$ אם נשאר משהו מהסאונד של מקינטוש, בסטאפ הבריון הזה.
בקיצור.... מזל שאמרתי את זה רק לעצמי.

נגינה קצרה של AVALON של ROXY MUSIC, לא השאירה שום מקום לספק שלא מדובר פה בעוד סטאפ שיכול רק להפגיז בלי עידון, אלא מסוגל לעשות את מה שנשמע אולי פשוט, אך כלל לא.

היה קשה להאמין, אך למרות הסקלה והעוצמתיות , האופי של הסאונד המקינטושי הקטיפתי משהו אך מפורט ועגלגל בעת ובעונה אחת, היה שם, הישג מרשים מאוד מבחינתי.

אז מזה בהחלט נהניתי, ומבחינתי כל הג'יימס בונד היה מיותר, ורק גרע מהחוויה.
אם היו מקרינים איזה קונצרט בHD דרך המערכת הזאת, החוויה יכלה להיות בלתי נשכחת... אולי טוב (לארנקי) שכך .... הממממ..

-באודיו פידליטי, כנראה פשוט לא התמזל מזלי לתפוס זמן טוב, כל פעם שבאתי, הווליום של המערכת היה ברמת קולות המבקרים, והצליל שכן הצלחתי לשמוע לא הסתדר לי כלל עם הציוד שאני רואה, בעייה בחדר, מיקום, וודו, אין לי מושג.

אצל NAIM, מיקום הרמקולים, שנראו לי מעניינים מאוד, קצת הפריע לי, והמגבר היה בבירור קטן עליהם, מבחינת טקסטורה ועובי.

במאסטרו אודיו, למרות הצליל המפורט, לא יכולתי להמנע מהרגשה שאני לא שומע את הרמקול הזה כמו שבאמת מגיע לו, והמבקרים ששוב ושוב קמו וחסמו את רמקול ימין בהטרדות חוזרות ונשנות על הדיסק הזה או ההוא על השולחן מימין, לא עזרו.

הבנתי שלשמוע עד הסוף את הרמקול הזה, תדרש הזדמנות נוספת.

מעניין לעניין, אצל טדי פרדו, היה שמח, התרשמתי שהיה הרבה עניין, וכל פעם שביקרתי, היו אנשים ששואלים שאלות(עלה והצלח טדי).

כשנכנסתי לאודיופריק, כוחות שמעבר לתפיסתי התערבו ..
הTIDAL שעמדו שם ניגנו FRIDAY NIGHT IN SAN FRANCISCO, בצליל שלא היה מרשים.
מעבר לCD לא עזר במיוחד, וחזרנו לפטיפון בעוד לחיצת כפתור בפראמפ של האיינסטיין, והופה.

האל יודע מה קרה שם, פתאום הכל עבד, ונשמע נפלא, למעט הבס שיכל להיות יותר עוצמתי וגדול לטעמי, כנראה עניין של הגברה.
עדיין הרזולוציה של הרמקול הזה, השאירה אותי שם להאזין עוד.

באודיו קונספט, ניגנו הYG ACOUSTICS.
כן ,ניגנו.
אז אמרתי שאני לא אשמע את הANAT REFERENCE ... כמחאה על השחצנות...
אבל היי זה לא הענת רפרנס...וזו תערוכה, מה הסיכויים, בוא נשמע.
חייב להודות פה, וממש לא רציתי, לרמקולים האלה יש רזולוציה. מפחידה.
אין לי מושג אם זה השידוך למגבר שהביא אותם לצליל קר משהו( לטעמי לפחות, היו אנשים שהתעלפו מהפירוט שלהם שם) אבל דבר אחד בטוח,
אדון יואב גבע, הוא אדם מסוכן ...
אני כאדם שאוהב רזולוציה אך מחפש גם חום, הייתי שמח אם לYG היתה סדרה של רמקולים מעץ לעניים, (שכנראה היו גם יוצאים יותר לטעמי האישי, מה שהיה די מביך אם זה היה קורה).

אז נו, ירדתי ליגאל לסרי.
נכנסתי בזהירות, כי האוירה היתה אינטימית, די חשוכה, ורצינית משהו ..הממ

היה שקט בזמן שדיסק הוחלף, לאור המנורות הזוהרות של הAYON,
התחלתי לשאול את עצמי שאלות ..
מה פשר ההסחפות בשנאים המבדלים הזוהרים, מרימי כבלים,
אנקונדות KUBALA SOSNA... והקפדה על תאורת מרתף אודיופילי למהדרין,
בתערוכה? איש באמונותיו יחיה ...

אין לי מושג מה הקשר, מה שיפר יותר, אם יש קשר, כי לא היה אכפת לי כמה שניות אחרי.

מרגע שהקטע הראשון התנגן, נמחק לי קצת החיוך.
כל מיני מונחים אודיופילים דביקים קפצו לראשי בהאזנה לסטאפ הזה, והדרך היחידה לברוח מהם, היתה לצאת מהחדר, מה שלא היה בא בחשבון!.

אפילו שניגנתי כמה קטעים שאני יודע שימחקו את החיוך להרבה מדגימים,
(ולא העלו חיוך מאוזן לאוזן גם אצל יגאל) עדיין התרשמתי מהתוצאה.

זה עניין אחד להציג משהו בסאונד טוב בתערוכה, הישג לכשעצמו.
זה דבר אחר לנסות להציג את החוויה האודיופילית בתערוכה בשימוש בציוד שאתה משווק, וזה בדיוק מה שיגאל לסרי הצליח לעשות עם הROCKPORT והAYON.

לליאור נמר וכל המציגים , תודה על היוזמה וכל הכבוד על הרמת פרויקט התערוכה ברמה שהצלחתם, אני נהניתי, תודה רבה.

,

כל הכבוד לליאור ונמר-שיחקתם אותה עם התערוכה!(great)

אכן. תערוכת שמע High End הטובה ביותר שהיתי בארץ עד היום – ובפירוש ברמה בינלאומית.

על האפשרות להתרשם התרשמות אמיתית ממערכות בתנאי תערוכה – ארחיב בשרשור אחר.

גמאני הייתי! - טוב זה לא מפתיע
אז ככה. נלך מהרע לטוב.
IL-AUDIO - לצערי, שמעתי 2 טרקים, שהיו מנופחים בבאס מטורף, בקושי הצלחתי להקשיב, מלא אנשים נכנסו יצאו נכנסו יצאו, החדר היה בכמה רמות קטן על הרמקול הזה וחבל.
היה ברור שיש לו פוטנציאל , אבל המוזיקה ששמו לא נתנה צ'אנס.

AUFI- לא ברור לי מה קרה שם. הסאונד היה חלש מדיי, הרמקול היו ב TOE-IN שלא איפשר הקשבה לא חשוב איפה ניסיתי, המוזיקה היתה פשוט מורטת עצבים, והחדר היה ענק על הרמקול.
חבל, אני בטוח שהתוצאה יכלה להיות מהממת.

החדר היחיד שלא נכנסתי אליו היה של אמנון סאונד, שבכל פעם שעברתי לידו נתקלתי בפרצוף לא נעים של אמנון. יושב מאחורה ונראה כאילו "לא כזה בא לי שתבוא לפה". סורי. כל השאר חייכו, ציחקקו, והיו 10 . לכל המציגים אגב כל הכבוד!
חדר נוסף שלא נכנסתי היה של מקינטוש, אבל זה כיוון ששמעתי כבר את המערכת הזו מורכבת אצלם בחנות ולא היה לי עצבים לעמוד בתור.NAIM-נכנסתי לחדר שבו הרגשתי שכל הזמן מצפים שאשתוק, לא היה מזגן, והשמיעו כל מיני וואלסים שאי אפשר היה להקשיב להם. המערכת לעומת זאת היתה בעלת פוטנציאל פגזי ומאוד נהנתי מיחידת המיד-טוויטר שלהם. משהו אחר ללא ספק.

סיריוס- עשו את שלהם, הסרווין ווגה ללא ספק מראים לנו שהם בנויים להופעות שהם השמיעו אך לא יותר, חבל שלא שמענו יותר דווקא מהסדרות הגבוהות של POLK .

ניופאן- לא שמתי לב למשהו מיוחד, כלום לכתוב עליו.

הטובים והמפתיעים :
סטריאוטיפ - הפתעה בגזרת האודיו הרב ערוצי, הצגה נהדרת של היכולות של מערכת קטנה , לא יוקרתית מדיי, שמסוגלת לנגן כאילו היא רמקול ענק. לצערי לא יצא לי לשמוע את המערכת של AYRE+אודיו ווקטור. מה שכן התלהבתי ממנו הוא האפשרות להזמין את ה DAC של ארקם בנחה משמעותית בתערוכה.
סה"כ, טוב מאוד, ומהנה.

מורל- קודם כל , אגיד, שאני מאוד נהנה בכל פעם שאני מגיע למורל בגלל זיו, שהוא תמיד לבבי, ונחמד , ורק רוצה להדגים. הגברת הראתה שהיא יכולה לעשות הכל, אבל החדר היה גדול מדיי.
כמו כן ההגברה לדעתי, לא התאימה כלל וכלל. אולי מגבר כמו של נמר אשר סקר אותה היה עושה לה טוב יותר. מה שכן , יפה לראות שמהמפעלון הקטן בנס ציונה יוצאים כאלו דברים.

אודיופריק- ללא ספק רמקול נהדר, שסבל לדעתי כמו שאמר שניצל ממגבר קצת חלש מדיי. הסט הזה מאוד נשמע "אחר" יש לו חתימה מאוד מאוד מאוד יחודית, הוא מסוג הסטים של "אוהב ומת על זה " , או "אמממ...לא בשבילי אבל זה טוב ".
אין עוררין כי זה אחד מהסטים האיכותים והמעניינים בתערוכה.

מרידיאן- הדגמת יכולות טובה, הרמקול הזה בעל פוטנציאל עצום עם המקור שלו, ומה שדופק אותו זו ההגברה הדיגיטלית שלו. הרמקול מאוד מדויק אבל חסר אופי, ונשמה. הוא בעל יכולות, הוא שולט בכל הספקטרום נראה, אך לא מרגש בשום דרך. לא אכזבה אבל לא הצלחה. בעיקר הבנה שככה חושבים במרדיאן. הכל דיגיטלי, גם הסאונד.

תדי פרדו- אמנם כבר שמעתי את הDAC במפגש שנעשה אצל עופר, אך לא את המגברים ולא על הרמקולים הללו. הבלה לונה נשמעו נהדר, והברודמן בשילוב המגברים והDAC נשמעו טוב.
בתערוכה הקודמת במכביה הם נשמעו זוועה לדעתי. עכשיו שיניתי את דעתי עליהם לגמריי.
מה שכן המוזיקה עצמה לא עשתה לי את זה חוץ מהקטע של יוני רכטר אותו אני מעריץ ופשוט נהנתי מזה.
זה ללא ספק ציוד שאולי נותן את ה VALUE FOR MONEY הטוב בתערוכה.

מאסטרו אודיו-את רוב הסט כבר שמעתי ואני ממשיך גם בתערוכה להנות ממנו. אחד הטוויטרים המדהימים שהאוזן שלי אי פעם שמעה. לא חשוב מה נכנסתי לשמוע ההרגשה היתה שהסט הזה פשוט לא מתאמץ. סוג של "מה שאתה יכול , אני יכול לעשות יותר טוב".
מהנה, ומראה משהו, הוא שגם "מותגים" גדולים, חזקים וידועים עושים רמקולים טובים ואף טובים מאוד.

אודיו קונספט- וואו. מבחינתי, אם היה לי עכשיו 18K$ לשים על רמקול ,הכרמל היה יושב אצלי כרגע בסלון . השילוב עם הגאמוט היה פנטסטי, ונהנתי מרמקול קטן, פשוט , בלי בורות, שנעלפ לגמריי בחדר. יש לו אפשרות לנגן הכל, חזק , חלש. שמעתי עליו כמה וכמה סגנונות והכל הוא אכל. כמו כן מילה טובה למציג שלו שלצערי כמו תמיד אני שוכח שמות, שפשוט רק רצה לשמוע עוד ועוד וביקש "רק תנו לי מה , ואני אשים".
לדעתי אם היו מחברים לרמקול הזה מגבר של PASS AUDIO בכלל הינו מתעלפים.

מה היה חסר לי ?
היו חסרות לי כמה חברות חשובות : BOSE,B&W,FOCAL. כחברות חבל שלא הוצגו לנו .
הן מפתחות הרבה דברים שאחרי זה כל עולם האודיו הולך אחריהן.

היה חסר לי יבואנים גדולים כמו SG, טופ אודיו, אודיו נוט. חבל שלא באו.

מה שכן היתה תערוכה נהדרת, כל הכבוד ואף רב תודות למארגנים שאירגנו לנו יום כיף במשחקיה :)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור