היורשים הגיעו - מגברי Audio Research Reference 250

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: היורשים הגיעו - מגברי Audio Research Reference 250

יפה תומר אני מבין שאתה זומם משהוא:מבולבל:

תמונות מצורפות

• arc_reference_250_1.jpg
    arc_reference_250_1.jpg
    KB 121.4 · צפיות: 387
  • arc_reference_250_2.jpg
    arc_reference_250_2.jpg
    KB 112.6 · צפיות: 476
בהחלט חומר למחשבה :).

תומר

נראה מאלף ומרטיט , איפה ניתן להאזין למוטציות ( במובן החיובי ) האלה , אווווופפפפסססס , נשמע חצוף משהוא , או שאולי לא.

אם לא המאוורר הזה, אולי הייתי לוקח זוג :)

לא נראה לי ש"אודיו נוט" יביאו זוג כזה זוג לתצוגה.

תומר

גם עם המאוורר היית לוקח :בכי:.

תומר

גם אני חושב שאם הוא באמת ירצה לשמוע אותם האופציה היותר סבירה היא CES:מאזין:

ואני חשבתי שהחדר המצולם הוא שלך בבית . הפגנתי מעט חוצפה ישראלית ורמיזה קלה לאירוח חביב כדי להאזין להם.
ואתה שולח אותי לאמריקה, בכלל במחיר שלהם .................. מה שבטוח אין פה VFM .
שוחטים נמאסתם, מנסיוני אפשר להנות ומאוד מאוד בהרבה יותר זול.

ואני חשבתי שהחדר המצולם הוא שלך בבית . הפגנתי מעט חוצפה ישראלית ורמיזה קלה לאירוח חביב כדי להאזין להם.
ואתה שולח אותי לאמריקה, בכלל במחיר שלהם .................. מה שבטוח אין פה VFM .
שוחטים נמאסתם, מנסיוני אפשר להנות ומאוד מאוד בהרבה יותר זול.

בקשר למחיר שלהם אני לא יכול לומר אם הם שווים את הכסף או לא, מפני שעדיין לא האזנתי להם. אבל אני יכול לומר לך שהאזנתי למונובלוקים שפופרתיים יותר יקרים של חברת C.A.T במינכן והם שווים כל יורו שהם עולים, אם כמובן הכיס מאפשר.
מסכים איתך מאד שאפשר ליהנות ממערכת הרבה פחות מושקעת אבל זה לא אומר שהיא נשמעת יותר טוב מהמערכת היקרה ולא אומר ההיפך. זה קשור גם לעוד כל מיני גורמים אחרים כמו: גודל חדר, הסט אפ עצמו, שילוב הרכיבים, והסיגנון שאתה אוהב (טעמך האישי)

אם יהיה איזה עשיר שירצה אז אלון יביא לו אותם

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור