נמר כתב אודיו צוות האתר הודעות 20,112 מעורבות 4,277 נקודות 113 10/7/19 #1 איל פור נפטר לפני 4 שנים. חברינו היקר הותיר כאב עמוק בליבנו ובור משמעותי בקרב הקהילה האודיופילית בישראל. יהי זכרו ברוך מתגעגעים וזוכרים צוות dtown תמונות מצורפות DSCF4004.JPG KB 77.2 · צפיות: 300
איל פור נפטר לפני 4 שנים. חברינו היקר הותיר כאב עמוק בליבנו ובור משמעותי בקרב הקהילה האודיופילית בישראל. יהי זכרו ברוך מתגעגעים וזוכרים צוות dtown
ב ברקצ חבר משקיען הודעות 1,806 מעורבות 271 נקודות 83 10/7/19 #14 אדם יקר ומיוחד. נהניתי מכל רגע בחברתו. יהי זכרו ברוך.
RoyZx6r חבר משקיען הודעות 659 מעורבות 413 נקודות 63 11/7/19 #18 הזמן טס. אני זוכר אותו כאחד הסוחרים הטובים ביותר שפגשתי בימי חיי, עם אמינות ותודעת שירות יוצאת דופן. הקול הרגוע וקר הרוח בטלפון, תמיד גרם לי להתקשר אליו ראשון, עם כל שיגעון שקפץ לי באודיו. זן נדיר. יהי זכרו ברוך.
הזמן טס. אני זוכר אותו כאחד הסוחרים הטובים ביותר שפגשתי בימי חיי, עם אמינות ותודעת שירות יוצאת דופן. הקול הרגוע וקר הרוח בטלפון, תמיד גרם לי להתקשר אליו ראשון, עם כל שיגעון שקפץ לי באודיו. זן נדיר. יהי זכרו ברוך.
itay123 חבר משקיען הודעות 4,318 מעורבות 3,054 נקודות 113 11/7/19 #19 ה "האממ מממ" כמילת חיוב/הסכמה, השאירה חותם ולעולם תזכר. הייתי מתייעץ עימו לא מעט. התחום אבד איש יקר.
א ארז_וחני חבר משקיען הודעות 3,861 מעורבות 993 נקודות 113 11/7/19 #20 גם אשתי ואני זכינו בתחילת דרכנו לביקור אצלו בדירה בירושלים. אין ספק שלאיש היה ידע עצום והיה כיף ללמוד ממנו. לעיתים דמותו האינטרנטית הצטיירה שונה, יותר תוקפנית, אולם במציאות זה היה אחרת... באמת אבדה לתחום האודיו. ארז
גם אשתי ואני זכינו בתחילת דרכנו לביקור אצלו בדירה בירושלים. אין ספק שלאיש היה ידע עצום והיה כיף ללמוד ממנו. לעיתים דמותו האינטרנטית הצטיירה שונה, יותר תוקפנית, אולם במציאות זה היה אחרת... באמת אבדה לתחום האודיו. ארז