1. @גיא @נמר, זה עומד בכללי הפורום? לסכסך ככה ולהניח שיש פה חבורה של אימפוטנטים זאת נורמה מקובלת פה?עד שהדברים לא יתבררו בתביעת הדיבה בבית משפט- אני לא רוכש כלום מהסוחר. הבטיח תביעת דיבה- שיקיים .חבורה של קשקשנים. תקחו ויאגרה ואל תבוא לכאן לפתור את הבעיות הבריאותיות שלכם.
אתה עדיין מסכסך... איך אמרו בטירונות? מה שלא נכנס דרך הראש...ואחרי שמחקתי את המשפט שכל כך פגע בך -נוח לך יותר? קירקורים על קירקורים
כמו שיש רופאים טובים ורופאים ״זבל אורגני״ ויש כלכלנים טובים וכלכלנים ״זבל אורגני ״ ויש קבלני בניין טובים וגם יש ״זבל אורגני״…אל תגזימו .ס"הכ בחור נחמד עופר . יש פה יבואנים וסוחרים בתחום שהם זבל אורגני
היום , הרי המערכות שלנו אוכלות בלי מלח את התוצאות שאתם מגדירים כטובות , בנוסף קשה לשמוע היום הופעה לא מוגברת ברמת ריצפה , כך שעדיף שתחסכו לנו את המלצותיכם הלא ררלווניטיות ועדיף שפשוט תסתמו ....
שמעתי בקולך !אז מסתבר ש"האקשן" לא נגמר, ולאנשים כאן מאוד דחוף לכבס את הכביסה המלוכלכת לפני כולם.
וואלה שניצל, לא מבין למה דחוף לך לעשות את זה כאן. אתם ילדים גדולים שבו ודברו, או נתקו מגע. אני זוכר מצוין את החברות האודיופילית הטובה שלכם, למיטב זכרוני זה לא היה כביש חד סטרי, תסכים איתי שנעזרת בעופר לא מעט, אפילו המון, קיבלת גם אתה הרבה ביחסים האלה ויופי לך/ לכם. רק שאם כבר נכנסים לעניינים אישים כאלה, כדאי לציין גם את זה, למרות שההצעה היותר טובה שלי אליך היא למחוק את ההודעות האחרונות. לא תורמות כלום. אתה יודע לייצר דברים הרבה יותר מעניינים כאן.
לא הבנתי מה בדיוק אתה מנסה לומר כאן?מעניין.
אז מי תובע את מי ?
בעלי העניין, בין אם הם עוסקים, ובודאי הצרכנים צריכים לדעת את ההיסטוריה המשפטית, הכוללת גם ערעורים על הוצאה לפועל.
עליכם להבין שהסטטוס המשפטי (הכולל הליכים בבתי המשפט ובהוצאה לפועל) מהווים אינדיקציה לקשיים - רמת סיכון גבוהה.
בעלי הדין (במיוחד העוסקים בתחום) אינם אוהבים אזניים ועיניים חטטניות זרות שנכנסות במפתיע לאולם.
לא פעם אני נשאל "מי אדוני?", ואני משיב "אני הקהל הנכבד, שהגיע לדיון בדלתיים פתוחות כדי להתרשם שהצדק אכן נעשה. אני אוהב להסביר לאדון שצֶדֶק שנעשה במחשכים, יש חשש שגם לא יעשה.."
הגיע הזמן שנתעניין גם "בסיקור המשפטי" (פורום חדש!) לא יתכן שבעלי התחביב ובעלי העסק יפעלו ללא עקבות במערכת המשפט.