נגן הטוב בעולם? יש מצב...

• פותח הנושא פותח הנושא גיא
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

תתחדש
באמת מפלצת נדירה בימים הדיגטלים העכשויים

שאלה ברשותך
כתבת ״ה DAC זב אירוע בנוסף״
זה אומר שגם נגן דיסקים ברמה כזאת דורש DAC בנפרד?
לא מספיק לנגן דיסקים דרכו?

תיהנה
תודה רבה.

לשאלתך,
הנגן הזה מצויד ב-DAC ברמה מאוד מאוד גבוהה. ה-DAC שלו הוא גרסה "מוקטנת" של מכשיר ה-DAC המקביל בסדרת הדגל ה-grandioso של היצרן.
האם נגן ברמה כזו מצריך גם DAC חיצוני בנפרד? לא, ממש לא. ה-DAC שלו בניגון הזרמה נותן ביצועים WOW. אז לשאלתך האם "נדרש" DAC נפרד? התשובה היא לא, ממש לא. אבל תלוי את מי שואלים. אני כבר נמצא ברמות קצה אז מבחינתי ועבורי, DAC ייעודי סולו לניגון קבצים הוא אירוע נפרד.
עבורי המכשיר הזה מיועד ראשית לניגון דיסקים.

וואו תתחדש , מכשיר איכותי ברמות. לפני שאתה בודק דאק , הייתי בודק קודם את אלמנט ההזרמה שלך - כלומר מכשיר ייעודי עם אחסון וניגון - סרבר / סטרימר שיתחבר לסידי . יש היום מכשירים שמתקרבים לאיכות של הסידי ובקבצי היי רז אף עדיפים . זה יקרה בטח רק אחרי שתסיים לשמוע את כל הספרייה שלך - אז יש עוד זמן ;)

נערך לאחרונה ב:
תראו חברה !
מה שחשוב באמת זה קודם כל הרמקול והחדר , כל השאר נחמד גם בשבילי , אבל באם לחזור על מה שכתב שלמה זבדה חברי היקר , ההבדל בין האזנה למכשיר המופלא של גיא לסטרימינג משובח הוא בדיוק 5 דקות של האזנה ואז אתה מתכייל למוסיקה ומעניין לך התחת המקור , חוץ מזה מה עם הגמישות ? נניח שיש יום שלם שבא לי לשמוע נניח רק קאונטרי , נראה אותכם עושים את זה עם איזוטריק עם כל הכבוד .

תראו חברה !
מה שחשוב באמת זה קודם כל הרמקול והחדר , כל השאר נחמד גם בשבילי , אבל באם לחזור על מה שכתב שלמה זבדה חברי היקר , ההבדל בין האזנה למכשיר המופלא של גיא לסטרימינג משובח הוא בדיוק 5 דקות של האזנה ואז אתה מתכייל למוסיקה ומעניין לך התחת המקור , חוץ מזה מה עם הגמישות ? נניח שיש יום שלם שבא לי לשמוע נניח רק קאונטרי , נראה אותכם עושים את זה עם איזוטריק עם כל הכבוד .
אבל אלדר,

א. garbage in garbage out, גם אם רכיבים אחרים חשובים יותר בעיניך, בסוף לא תשפר מקור בינוני (וכן, אין ביניינו וויכוח לגבי חשיבות החדר והרמקולים)
ב. האיזוטריק הוא גם ממיר, כך שאין בעיה להזרים אליו דרך מחשב/שרת ייעודי כול מוזיקה שתרצה לשמוע.

תראו חברה !
אז עם כל הכבוד,
א. לשבת כמה שעות להאזין למוזיקה עם דיסקים קמים פעם בשעה לשים חדש. לי אין שום בעיה עם זה. להיפך! יש כאן יתרון של פעם: לשמוע אלבום מתחילתו ועד סופו במקום לזפזפ לשיר הבא עוד לפני שהוא מסתיים. אתה הרי מכיר היטב את תופעת הזפזופ.
ב. כפי שציין גיא חורש, הכל מתחיל במקור. במקרה הזה מדובר במכשיר מהטופ שיש בתחום מחברה שהיא שם דבר בתחום ה-CDP בפרט. ה-GRANDIOSO הזה קיצוני בכל חלקיו. מהטרנספורט שהוא הטוב בעולם (מה לעשות אבל כן), הממיר, 4 ספקי כוח ורמת בניה יפנית בהתאם.
כמו שאתה אוהב: בהמה של 35 ק"ג שעושה הכל ועולה בהתאם.

אגב, הנוחות של מאגר אין סופי של מוזיקה שנמצא בכף היד קיים גם פה וברמה בהתאם לקליבר המכשיר. אז איפה ה-down side?
הרי גם הטרנספורט הכי טוב בעולם לא שווה כלום בלי דאק תואם.

חש
אז עם כל הכבוד,
א. לשבת כמה שעות להאזין למוזיקה עם דיסקים קמים פעם בשעה לשים חדש. לי אין שום בעיה עם זה. להיפך! יש כאן יתרון של פעם: לשמוע אלבום מתחילתו ועד סופו במקום לזפזפ לשיר הבא עוד לפני שהוא מסתיים. אתה הרי מכיר היטב את תופעת הזפזופ.
ב. כפי שציין גיא חורש, הכל מתחיל במקור. במקרה הזה מדובר במכשיר מהטופ שיש בתחום מחברה שהיא שם דבר בתחום ה-CDP בפרט. ה-GRANDIOSO הזה קיצוני בכל חלקיו. מהטרנספורט שהוא הטוב בעולם (מה לעשות אבל כן), הממיר, 4 ספקי כוח ורמת בניה יפנית בהתאם.
כמו שאתה אוהב: בהמה של 35 ק"ג שעושה הכל ועולה בהתאם.
חשבתי שהיתרון של פעם זה להרים את התחת מהכסא ולהסתובב כמה צעדים בשביל הסירקולציה והגב (-:

חש

חשבתי שהיתרון של פעם זה להרים את התחת מהכסא ולהסתובב כמה צעדים בשביל הסירקולציה והגב (-:
זה אולי יותר מתאים לחברה עם השחור המסתובב. חחחחח...

יש לי הרבה מה לומר
בעקבות גם הניסיונות שהיו לי פה בחצי שנה - שנה האחרונה
עם נגני קצה, סטרימרי קצה, סרברי קצה.
בשילוב ממירי קצה/על חלל חללית...
עדיין לא מצאתי שום יתרון לנגן CD איכותי ככל שיהיה...לטעמי בזבוז משאבים.

אבל אנחנו בתחום פסיכי ומעל לכל הגיון בריא, אז מה שנותר לי לומר זה רק איזה כיף לראות את גיא מתפנק עם הכי טוב שידיו יכולים לשאת, כיף (לא נורמלי)!

אלו נגנים בדקת אצלך?
היות ואני מכיר את המקור שלך (מהטובים שיש אין ספק) , כל עוד לא השוואת עם נגן CD בקליבר כזה המדובר כאן, הכל ספקולטיבי מושכל או לא, עדיין ספקולטיבי.

דבר איתי בווטאסאפ

בסך הכל עוד דרך להקשיב למוזיקה . האם DAC הפנימי שלו יותר טוב מהDAC שאתה משתמש בו?
כי אם זה לא המצב מה הבעיה לרכוש טרנספורט "הכי טוב בעולם"

יש לי הרבה מה לומר
בעקבות גם הניסיונות שהיו לי פה בחצי שנה - שנה האחרונה
עם נגני קצה, סטרימרי קצה, סרברי קצה.
בשילוב ממירי קצה/על חלל חללית...
עדיין לא מצאתי שום יתרון לנגן CD איכותי ככל שיהיה...לטעמי בזבוז משאבים.

אבל אנחנו בתחום פסיכי ומעל לכל הגיון בריא, אז מה שנותר לי לומר זה רק איזה כיף לראות את גיא מתפנק עם הכי טוב שידיו יכולים לשאת, כיף (לא נורמלי)!
מסכים איתך לגמרי.
אבל נחמד שיש גם את האופציה לנגן דיסקים, במיוחד אם יש אוסף גדול (לא כדאי לזרוק/למכור/למסור).
מה שכן, לא שמעתי את הנגן הספציפי הנ"ל. אבל בתערוכה בכפר המכביה, היה נשמע אנמי מדי לטעמי וחסר חיים (לא יודע אם לשייך את זה לדאק איזוטריק או לרמקולי פוקאל, או ליבואן שלא יודע להדגים). מערכת הייאנד צריכה לתת בראש וזה היה רחוק מזה אלפי מיילים.

האמת שגם אצלי יש טרנספורט של איזוטריק , אבל החלק העיקרי הוא הממיר של emm , מבין את שמחתך , באמת אולי אחזור לשמוע דיסקים , יש לי 3 מזוודות בצד ועוד כמה מאות בספריה , בשנים האחרונות השקעתי בעיקר בסטרימינג

מסכים איתך לגמרי.
אבל נחמד שיש גם את האופציה לנגן דיסקים, במיוחד אם יש אוסף גדול (לא כדאי לזרוק/למכור/למסור).
מה שכן, לא שמעתי את הנגן הספציפי הנ"ל. אבל בתערוכה בכפר המכביה, היה נשמע אנמי מדי לטעמי וחסר חיים (לא יודע אם לשייך את זה לדאק איזוטריק או לרמקולי פוקאל, או ליבואן שלא יודע להדגים). מערכת הייאנד צריכה לתת בראש וזה היה רחוק מזה אלפי מיילים.
מה שהיה אז במכביה הייתה תמימות דעים. סאונד לא היה שם. מסכים 110%!!
אבל! התוצאה שם הייתה של מכלול המערכת, חלל ושאר ירקות. ולא של רכיב בודד.

סמוך עלי שאני לא השקעתי כזה ממון סתם. אני לא משדרג כל יום. בין הרכישה הזו לנגן הקודם ישנן ״רק״ 4-5 שנים.

אגב, המכשיר במכביה ומה שאני רכשתי לא אותו מכשיר.

מסכים איתך לגמרי.

ללא ספק, נחמד שיש גם האופציה הנל לניגון והנאה ממוזיקה, כמו דרכים אחרות להנות, ולמי שיש אוסף גדול קיים, בהחלט כדאי וחשוב,
רק הסתייגתי מהרצון להציגו משום מה כ Superior לפחות כך חשתי מהכתוב, שגם אין לי שום בעיה אם זה, מותר לרשום ולהרגיש מה שבא.

ביקרו אצלי נגני CD רבים מ 1000$ ועד 30,000$ (סביב)
עד היום יש ברשותי 2 נגנים במחסן לא יקרים אבל גם לא ממש זולים, לא ממהר למכור, אין בעיה גם שישארו, פשוט לא חשתי איזו עליונות כדאית להשאירו/ם,
אם להיות כנים גם את מרבית האוסף הגדול שהיה לי ,מעל 1100 דסקים (כולם מגובים בסרבר שלי) מכרתי, נתתי...
השארתי לעצמי קומץ נוסטלגי של אלבומים שהיוו עבורי אבן דרך בתחילת הדרך, ועדיין כיף לראות אותם כמדיה פיזית, גם אם כבר אינם בשימוש פעיל.

באופן אישי, העדפתי אם כבר להשקיע את מיטב משאביי, בעיקר ב DAC וב-סטרימר/סרבר, כנק מוצא עבור תשתית של "מקור" מלא אצלי.

לגבי כפר המכביה
החדר הנל המדובר, היה אחד מתוך 2 חדרים שהיו אכזבת התערוכה בזמנו וחבל.

גיא , נהיית כמו איתי , כלומר רק הטופ אוף דה ליין , מציע לך לא לבקר באם יש לך גרזן בבית , אחרת תהפוך הכל לגפרורים ,

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור