מגבר החלום הרטוב של האודיופילים הכבדים בעולם כאן בישראל

...בדיוק צפיתי בקליף מתערוכת ה- Munich Hi-End, שם הוצג המגבר. אתה צודק - זה כנראה (אחד) מהמגברים הטובים בעולם. (למעט, אולי , אלו של Dan D'agostino...
דאגוסטינו זה לא אותה רמה בכלל
ממש לא מתקרב לגריפון

ממש לא מתקרב לגריפון

קרל נוצץ לא מעבר.

אבל חבר'ה... זאת לא עונת האבוקדו....
(בניגוד לאננס?)
במקום כלשהו על הגלובוס זו עונת האבקדו, ואחר שיארז בקפידה וישלח בטיסה לאירופה, מחירו בסופרמרקט יהיה זול מאבוקדו שגודל ונמכר בארץ במחיר מופקע (בעונה או שלא בעונה).

מחיר אננס לצרכן בסופר של טסקו בבריטניה עומד על 85 פני (תשלם 20 פחות אם תרכוש בשווקים), לאלוהים הפתרונות כיצד מחירו של זה מאמיר למעלה מ 30 ש"ח בארץ הקודש.

בקיצור, עונה או לא עונה, ישראל יקרה ;) ועכשיו אפשר לחזור לעניין המגבר.

נערך לאחרונה ב:
לראשונה הגיע לארץ מגבר הקלאס A הטרנזיסטורי הטוב בעולם, לפי כל הדעות , Gryphon Mephisto
יחד עם קדם מגבר תואם Pandora, כולל מעמד מיוחד וסט כבילה VANTA של גריפון.

ההגברה כולה בנויה דואל-מונו מלא עם הזנות מתח כפולות. המגבר ממש ענק, שוקל מעל 100 ק"ג.

הסט כולו עדיין בהקמה ולא מוצב במיקומו הסופי.

אפשר להנות מהתמונות.

צפה בקובץ המצורף 59429צפה בקובץ המצורף 59430צפה בקובץ המצורף 59431צפה בקובץ המצורף 59432
למי המגבר הזה חסר?

גם לי. יש מחיר מיוחד לרכישת זוג?
רוצים לעשות שלישיה ?

ממש לא מתקרב לגריפון
שמא יואיל נא אדוני להסביר על סמך מה כתב את שכתב..
וככל שאין הדבר מהווה טירחה רבה מידי יואיל לציין כמה רחוק (ככל שרחוק) מגבר אחד ממשנהו..

המגבר הזה הוזמן עבורך?

המגבר הזה הוזמן עבורך?
היה מת (וגם אני)

בדיוק. הייתי מת.
אני בינתיים זומם על ה- MPD8.
מתנוש, תמיד ניתן לתרום כליה (יש לך 2)...לפי הקישור מ 2009 הרווח כ 20K USD, במונחי 2022, כנראה ישאר לך גם סכום נכבד עבור אינטקרונקטים, כבל חשמל וכו.... ;)

כמה שווה תרומת אשך ?

בלי לפגוע לך בפרנסה, אבל וואלה, המפלצות האלה כבר לא עושות לי את זה… :p
לא עדיף מינימליזם? שני מכשירים על המדף וזהו…?
בימינו אפשר למצוא אחלה מכשירים בשמינית הגודל שלא מתחממים לטמפ׳ הזויות (class A/B) ושמשתלבים ויזואלית יפה בסלון

בלי לפגוע לך בפרנסה, אבל וואלה, המפלצות האלה כבר לא עושות לי את זה… :p
לא עדיף מינימליזם? שני מכשירים על המדף וזהו…?
בימינו אפשר למצוא אחלה מכשירים בשמינית הגודל שלא מתחממים לטמפ׳ הזויות (class A/B) ושמשתלבים ויזואלית יפה בסלון

אני דווקה מכיר "מפלצות" שמשתלבות וויזואלית ככ מרשים, נקי ולרגע לא תופסים תשומת לב עקשנית.

ואגב לא מתחממים *בכלל*.

אז יש ויש. ;)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור