הושק הקו החדש של מצלמות קנון בישראל

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: הושק הקו החדש של מצלמות קנון בישראל

איזה סלט עשיתם מכול דגמי הוידאו החדשים של קנון !!!

אם נתונים בכתבה הם של האתר, אז נ' גדול .אבל אם הנתונים הם מיחסי הציבור של קרט ,אז כנראה שהמיזוג עם ניופאן והמעבר לראשון לציון עושה להם רק רע.

זה אמור להיות פשוט מאוד -
HF20 /HF200 פורמט HD כאשר ל 20 יש גם דיסק קשיח בנוסף לכרטיס SD.
HS20/HS200 רזולציה של 1,070,000 פיקסלים (רחוק מHD !) כאשר ל 20 יש גם דיסק קשיח בנוסף לכרטיס SD.

ההבדל בין 2 המצלמות הוא עצום ובהתאם לכך המחיר !

נערך לאחרונה ב:
על איזה סלט אתה מדבר? כתבנו על דגמי HFS10 / 100 ועל HF20 / 200, לא התייחסנו בכלל לדגמי HS שאינם HD.

האם המסרטות ממשפחת Legria הן בעצם אותם המוצרים הנמכרים בארה"ב כ Vixia ?
שמות הדגם והצורה הכללית נראים זהים

מה עם SX100

המצלמה הכי רלוונטית שלהם כיום היא SX100 ששודרגה ל SX110
הב הבעיה היחידה שלה היא חוסר בעינית
האם ידוע מתי הם יוציאו מצלמה בעלת האיכויות של SX110 אבל עם עינית

הורדת עינית הפכה למקובלת, השימוש עובר בהדרגה אל מסכי ה- LCD האחוריים במצלמות (חובבים בעיקר).

מעניין אם הורדת העינית תגיע גם למצלמות המקצועיות. זה עלול להראות די חובבני כאשר הצלם בחתונה שלך יסתכל על המצלמה מרחוק. זה די מזכיר לי אימהות שמצלמות את הילדים שלהם. מעבר לכך שמסך ה-LCD מוסיף מהצבע שלו ולא משקף באופן מדוייק את העדשה. {אם אני טועה תקנו אותי}.

אין קשר בין זה לחובבנות באירועים, גם צלמי וידאו רבים מסתכלים דרך מסך ה- LCD ולא דרך העינית האופטית.
יש מסכי LCD גרועים ויש טובים מאוד שמשקפים באופן מהימן את התמונה, צלם בסטודיו יתעקש על דיוק כל גוון בתמונה, מה שלא ממש קורה בחתונות.
הבעיה הגדולה ביותר במעבר לצפיה דרך LCD היא מהירות הפוקוס שיורדת מאוד (בגלל שיטת פוקוס שונה בין העינית לבין שימוש במסך), ברגע שזה יפתר, שימוש ב- LIVE VIEW יעלה פלאים, גם במצלמות DSLR.

שימוש בעדשות מהדור הישן

הי, יש לי עדשת 80-210 tamron מהדור הישן (היתה מתחברת למצלמת סטילס עם פילם canon eos 500) וגם עדשת canon 35-80.
אני מתעתדת לקנות canon 400d
האם העדשות יתאימו לה?
האם אתה ממליץ על המצלמה הזו לשימוש חובבני/מקצועי?
אני מצלמת בעיקר נופים, ילדים, פריטים.
תודה

הי, יש לי עדשת 80-210 tamron מהדור הישן (היתה מתחברת למצלמת סטילס עם פילם canon eos 500) וגם עדשת canon 35-80.
אני מתעתדת לקנות canon 400d
האם העדשות יתאימו לה?
האם אתה ממליץ על המצלמה הזו לשימוש חובבני/מקצועי?
אני מצלמת בעיקר נופים, ילדים, פריטים.
תודה

העדשות האלה תתאמנה גם למצלמות DSLR החדישות של קאנון, אבל האיכות האופטית שלהן היא לא בשמיים.
המצלמה 400D היא בהחלט טובה והיא תתאים לכל סוג צילום.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור