גיא.
שנינו יודעים שאתה בטוח לא היית שם.
אני זוכר שבדיוק בכניסה לשוק, אחרי הבסטה של הדגים המשומרים {זו שלפני התפוחים האדומים עם הציפוי סוכריה}, עצרת בחנות שעשתה השוואה ראש בראש מול ווילסון אלכסנדריה, פוקל גראנד אוטופיה, אבולושיין אקוסטיק 3, מג'יקו וטידל על 5 מגברים זהים, חדר זהה, מוכר זהה, כורסא זהה, בקבוק שתיה זהה, שעה זהה, שניה זהה, פקק בקבוק הקולה היה זהה, השולחן מקדימה היה זהה, השולחן הפינתי היה זהה, הבת של המוכר היתה זהה וכל זה גם נשמע מאוד הגיוני וטבעי שיקרה.
בכל מקרה. מה "מפריע לי" בכל הפוסט הזה. {לא משהו שאני לא יכול להמשיך איתו את היום}.
קחו מצב היפוטתי בו פלוני אלמוני בהתחלה משער שהאורב עם sme ישתווה או לדייס או שיהיה רק בטיפל'ה פחות טוב.
אחר כך הוא נזכר שהוא שמע את האורב עם ה-sme.
אחר כך הוא נזכר שגם הנוטינגהם דייס היה שם.
בסוף הוא נזכר שבחנות הזו היו שתי זרועות זהות, שני ראשים זהים {שהסיכוי שידגימו דייס עם הראש הזה לא מי יודע מה גבוה} ושניהם היו מורכבים על שניהם והאורב היה יותר טוב.
ומה שאותי מעניין לדעת זה כמה דברים פשוטים.
מה הסיכוי שבאותה חנות יעמדו שני הפטיפונים הללו זה לצד זה, עם אותה זרוע, אותו ראש, אותו פונוסטייג', אותם כבלים, אותו מעמד, על אותו קדמגבר או מגבר משולב, על אותם רמקולים ובאותו חדר וששניהם יהיו מכוונים לעילא ולעילא ושכל זה יתאים בדיוק לפוסט הזה שאני מדבר עליו ושבהתחלה אותו אדם שמתדיין איתי {בידידות כמובן} לא יזכור שהוא ביצע השוואה כזו והזכרון שלו "מתחדד" ככל שהוא מרגיש יותר "בפינה".
האמת היא שאני לא מכיר שום חנות באנגליה {בלונדון} שהם היבואנים של נוטינגהם, מישל, דנון, sme, היד שאצלהם יורכבו שני גופי פטיפונים עם אותה אלקטרוניקה ואביזרים בדיוק.
ואם יש כזו אז אני מוכן לחזור בי, להתנצל, לרדת על ברכי ולבקש את רחמיו של הטוען.