matanoosh
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,631
- נקודות
- 113
שרשור ההתחדשתי מעורר הקנאה של רן לפני כמה ימים, העלה אצלי שוב את השד הדיגיטלי מהבקבוק.
אקצר כי שמתי לב שהפורום לא סבלני לשרשורים ארוכים שאינם תחת קטגוריית "התחדשתי".
אני בצומת דרכים בהאזנה בדיגיטל ומתייעץ איתכם לגבי מה לעשות.
שורה תחתונה, בניסוי שערכתי לפני מספר חודשים, עת שהו אצלי מספר אנשים רמי מעלה שהביאו טרנספורט CD ענתיקה - ps audio lambda two, סטרימר AVM עם חריץ לדיסקים, וטרנספורט מודרני של CEC, גיליתי מספר דברים שהרלוונטים בהם לשרשור הוא:
היות ואני טרחן זקן והייתי חייב את ההקדמה הזאת, אך אני בא בשנים ויודע שאקבל תגובות מפגרות על השיתוף הזה (בנוסח: "שים SSD במחשב" או "תחליף ספק" או "משהו לא בסדר במערכת שלך"), החלטתי לפצל את השרשור. פה אשמח לשמוע את דעתכם ומניסיונכם האישי: מי עשה השוואה בין סטרימר למחשב מושקע על אותו דאק, מי הישווה סטרימר לטרנספורט אופטי וכו'.
אקצר כי שמתי לב שהפורום לא סבלני לשרשורים ארוכים שאינם תחת קטגוריית "התחדשתי".
אני בצומת דרכים בהאזנה בדיגיטל ומתייעץ איתכם לגבי מה לעשות.
שורה תחתונה, בניסוי שערכתי לפני מספר חודשים, עת שהו אצלי מספר אנשים רמי מעלה שהביאו טרנספורט CD ענתיקה - ps audio lambda two, סטרימר AVM עם חריץ לדיסקים, וטרנספורט מודרני של CEC, גיליתי מספר דברים שהרלוונטים בהם לשרשור הוא:
- בחיבור לאותו דאק (Weiss Dac202), ה- PS AUDIO נתן בראש לכל קובץ - בין אם נוגן בסטרימר או דרך המחשב.
- המחשב היה נחות לעומת ה- AVM בניגון קבצים.
- קבצים שעשיתי להם ריפ נשמעו פחות טוב מהדיסקים שעשיתי להם ריפ איתם.
- צריך לעשות רוייזיה רצינית למחשב או לזנוח אותו לחלוטין. צורת החיבור שחשבתי שתהיה אופטימלית לדאק שלי (FIREWIRE) הוכחה כנחותה לעומת AES EBU שדרכו חיברתי טנרספורטים אופטיים. המחשב איבד את היתרון היחסי שלו במירוץ.
- צריך לעשות חישוב מסלול מחדש בדרך שבה אני עושה ריפ, וככל הנראה לחזור על הפעולה עם כל האלבומים. או במילים אחרות, קיבינימאט!
היות ואני טרחן זקן והייתי חייב את ההקדמה הזאת, אך אני בא בשנים ויודע שאקבל תגובות מפגרות על השיתוף הזה (בנוסח: "שים SSD במחשב" או "תחליף ספק" או "משהו לא בסדר במערכת שלך"), החלטתי לפצל את השרשור. פה אשמח לשמוע את דעתכם ומניסיונכם האישי: מי עשה השוואה בין סטרימר למחשב מושקע על אותו דאק, מי הישווה סטרימר לטרנספורט אופטי וכו'.