S salkoby חבר מתחיל הודעות 2 מעורבות 0 נקודות 0 22/12/09 #1 שלום, מבקש לדעת מה ההבדלים בין הדגמים של פנסוניק שציינתי. אני מבין שה - C10 זה דגם יותר חדש רק לא ראיתי שום שינוי טכני בין הטלוויזיות. תודה מראש שרון
שלום, מבקש לדעת מה ההבדלים בין הדגמים של פנסוניק שציינתי. אני מבין שה - C10 זה דגם יותר חדש רק לא ראיתי שום שינוי טכני בין הטלוויזיות. תודה מראש שרון
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 22/12/09 #2 TH42PH10 הוא דגם מלפני שנתיים פלוס, אתה בטוח שמוכרים אותו כחדש?
S salkoby חבר מתחיל הודעות 2 מעורבות 0 נקודות 0 22/12/09 #3 כן. יש לי אפשרות לקנות אותו במחיר נמוך יותר מה- C10 השאלה מה ההבדלים בינהם אם יש כאלה ?
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 22/12/09 #4 ה- PH10 הוא דגם "מוניטור" ללא רמקולים, גם החיבורים שלו מתנהלים על בסיס כרטיסים, למשל, יש בו פחות כניסות HDMI ואם רוצים יותר, אז צריך להוסיף כרטיס בתשלום. לגבי איכות התמונה, לא ראיתי את שני המסכים אחד ליד השני אז קשה לחוות דעה.
ה- PH10 הוא דגם "מוניטור" ללא רמקולים, גם החיבורים שלו מתנהלים על בסיס כרטיסים, למשל, יש בו פחות כניסות HDMI ואם רוצים יותר, אז צריך להוסיף כרטיס בתשלום. לגבי איכות התמונה, לא ראיתי את שני המסכים אחד ליד השני אז קשה לחוות דעה.