האם טוויקים, תוספות, שידרוגים בציוד קיים סיפקו פעם מישהו ומנעו החלפת ציוד

• פותח הנושא פותח הנושא ymym
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

האם טוויקים, תוספות, שידרוגים בציוד קיים סיפקו פעם מישהו ומנעו החלפת ציוד

• Total voters
    11

ymym

אוהב את התחום
מעורבות
116
נקודות
43
לאור השרשור הבא ורבים שהיו כדוגמתו
https://www.dtown.co.il/forum/threa...-s-w-or-focal-scala-utopia.67785/#post-494113

נערך לאחרונה ב:
ברגע שזה נכנס לראש זה בלתי נמנע עדיף מהתחלה להרוג את זה וזהו.

זה תלוי במצב ההתחלתי, מה ולמה רוצים לשפר, ואילוצים כלכליים, משפחתיים ואחרים.

אם המטרה של מישהו היא לשנות כי נמאס לו מהציוד הקיים או כי הוא נתקל במשהו טוב בהרבה שהוא רוצה, לא בטוח שהוא בכלל ירצה להתעסק בטוויקים.

אם יש משהו מסוים שמפריע למישהו שטוויקים פתרו אותו, ייתכן מאוד שהוא יסתפק בזה.

וגם אם טוויקים לא פותרים את העניין, עדיין ייתכן שהוא ייאלץ להסתפק בהם בגלל אילוצים — אבל זה לא מצב שבו הטוויקים הם שמנעו שינוי.

בכל מקרה, לא נראה לי שיש איזושהי משמעות פרקטית לתשובות שאפשר לתת לשאלה הזו, כי גם אם אנשים אחרים חושבים שטוויקים אף פעם לא מספיקים — זו לא בהכרח סיבה עבור מישהו נתון שלא לנסות. ייתכן שהוא כן יסתפק בהם, אפילו אם זה המקרה הראשון בהיסטוריה.

ההנאות הכי גדולות שלי הגיעו משדרוג רכיבים במכשיר קיים. אבל שדרוג כזה צריך להגיע לאחר בשלות והכרה טובה של המערכת שלך, ועפ"ר כל שדרוג בשעתו ולא הכל בבת אחת אם ניתן.

נערך לאחרונה ב:
כבר כתבתי על כך פעם. כל פעם שבא לי לשדרג אני מנתק את כל הכבלים, מנקה הקונקטורים, מרכיב מחדש ומוכן להשבע / משוכנע/ בטוח/ מחק את המיותר ששומעים הרבה יותר טוב.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור