MarioMan
מבחינתי מה שאתה כותב הוא דומה למצב שבו רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
כמו כן, אני ממש רחוק מלהכניס לך מילים לפה. ואתה הוא זה שעושה זאת הייטב, ולראיה אתה חוזר על עצמך ..."אני טוען שזה לא נקרא לטפל אקוסטית כמו שצריך"... ואתה ממשיך: טיפול אקוסטי כמו שצריך כולל מדידות ועוד שלל דברים, כבדיקת חומרים, וכל אלה שנעשים עי בעל מקצוע הם הרבה יותר ..."מלשים אלמנט או שניים בחדר שיגרמו לעסק להשמע יותר טוב"...
אני באמת לא מבין מה רע בגישה שמבטיחה לך שיפור וודאי משני טוויקים ולא פחות חשוב ללא כל הכאב ראש מסביב ו"המדידות" שלא לדבר על ההייבט הוויזואלי שנעזוב אותו כרגע בצד והמחיר. ואולי קיים מצב שמס כפול מהם יתן שיפור גדול יותר. ואולי בכלל זה מערער את הדיסציפילינה האקוסטית השמרנית שכוללת
מדידות, וישום של ערמות הספוגים ושלל דפיוזרים (משולבים במיני עצים) המעטרים את כותלי מרחב השמע. ותסביר לי בבקשה אפילו בפשט, מה כוונתך "להרבה יותר" הזה מלשים אלמנט, כמו גם ההבדל הקיצוני בין הגישות..האם מבחינתך MarioMan זה תופס מעבר לתהליך המייגע שאתה מציין גם לגבי אייכות התוצאה, וכיצד זה בא לידי ביטוי!? או שזה שייך שוב לחוכמת ההמונים. ולסיום מה לדעתך היתרון של זה מול מס מצומצם של טוויקים מתקדמים? אני רק יכול להוסיף, שדווקא במקרה הזה בדומה ל-rc צריך להתייחס לאותם טיוויקים קצת בפחות זלזול, ויותר בכובד ראש ולא לשכוח בנוגע להשוואה זו שדין פרוטה כדין מאה!