meir78
מושעה
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 0
יש כאן תופעה קבועה שאגב היא לא רק כאן אבל אני רוצה להתייחס לפורום הזה בלבד.
אני מדבר על אי אוביקטיביות החברים בנוגע להמלצותיהם.
התופעה עליה אני מדבר היא היחצנות של האנשים כאן ליבואנים עיי זה שיש להם מכשיר או
חיבת יתר ליבואן זה או אחר דבר שגובל לפעמים בהערצה אובססיבית ולא אוביקטיבית.
הבעייה מתחילה כאשר חבר זה או אחר ממליצים על מוצרים של אותו יבואן ורק עליהם כאשר יש מקרים שהם גם לא שמעו אותם , וכמעט
שלא מזכירים עוד הרבה מכשירים שקיימים בשוק ולדעתי ההמלצות האלה הם אם בכוונה או לא
סתם פרסום שצריך להתייחס אליהם פשוט בחוסר אמון ובביטול.
אם מישהוא קנה מכשיר מסויים מיבואן X הוא פשוט הופך לגורו שלו ובכל הזדמנות
שידברו על היבואן או על המלצה למכשיר הוא יפנה ויפרסם את היבואן הזה.
אם אותו בן אדם היה ממליץ על המכשיר\יבואן שממנו קנה ובאותה נשימה היה מנמק על מה ולמה הוא ממליץ על מוצר מסויים אז חבר שמחפש מכשיר היה מקבל מידה יותר רחבה של אינפןרמציה
אפקטיבית על אותו מוצר , וללא כל קשר, מה שמתאים לממליץ ברמת הסינרגיה במערכת שלו ,אננה
בהכרח מתאימה לחבר המחפש ולמערכת שלו ! ולכן הממליץ צריך להתעלות על הערצתו ליבואן X ולתת גם מידע אינפורמטיבי גם על כל המכשירים הידועים לו שקיימים אצל יבואנים אחרים כי זה רק יראה על
רמתו המקצועית והכנה של הממליץ.
.....ןכל החברים כאן מכירים את כל הסוחרים בענף שאפשר לספור אתם על 10 אצבעות.
דוגמא : נניח שחבר מחפש קדם מגבר , אף פעם לא ראיתי חבר שיודע שיש ל 7 יבואנים קדם מגבר ולמרות שהמליץ לו על מוצר מסויים ימליץ לו על כל האפשרויות הידועות לו !
ברוב המקרים הוא מפנה אותו אל הגורו שלו .
יוצא מכל מה זה שחברים ממליצים בשתי מילים על מכשיר ומי מיבא אותו ובורחים, כאילו "עשו את שלהם"
דבר ה מעיד לדעתי על חוסר המקצועית וכנותו של החבר הממליץ.
.
זה רק מוכיח לי לפחות, שאין לי אמון כמעט בשום המלצה בגלל שהיא לא אוביקטיבית ומיקצועית עד הסוף
לא שאני מושלם מהבחינה הזו .
אני מדבר על אי אוביקטיביות החברים בנוגע להמלצותיהם.
התופעה עליה אני מדבר היא היחצנות של האנשים כאן ליבואנים עיי זה שיש להם מכשיר או
חיבת יתר ליבואן זה או אחר דבר שגובל לפעמים בהערצה אובססיבית ולא אוביקטיבית.
הבעייה מתחילה כאשר חבר זה או אחר ממליצים על מוצרים של אותו יבואן ורק עליהם כאשר יש מקרים שהם גם לא שמעו אותם , וכמעט
שלא מזכירים עוד הרבה מכשירים שקיימים בשוק ולדעתי ההמלצות האלה הם אם בכוונה או לא
סתם פרסום שצריך להתייחס אליהם פשוט בחוסר אמון ובביטול.
אם מישהוא קנה מכשיר מסויים מיבואן X הוא פשוט הופך לגורו שלו ובכל הזדמנות
שידברו על היבואן או על המלצה למכשיר הוא יפנה ויפרסם את היבואן הזה.
אם אותו בן אדם היה ממליץ על המכשיר\יבואן שממנו קנה ובאותה נשימה היה מנמק על מה ולמה הוא ממליץ על מוצר מסויים אז חבר שמחפש מכשיר היה מקבל מידה יותר רחבה של אינפןרמציה
אפקטיבית על אותו מוצר , וללא כל קשר, מה שמתאים לממליץ ברמת הסינרגיה במערכת שלו ,אננה
בהכרח מתאימה לחבר המחפש ולמערכת שלו ! ולכן הממליץ צריך להתעלות על הערצתו ליבואן X ולתת גם מידע אינפורמטיבי גם על כל המכשירים הידועים לו שקיימים אצל יבואנים אחרים כי זה רק יראה על
רמתו המקצועית והכנה של הממליץ.
.....ןכל החברים כאן מכירים את כל הסוחרים בענף שאפשר לספור אתם על 10 אצבעות.
דוגמא : נניח שחבר מחפש קדם מגבר , אף פעם לא ראיתי חבר שיודע שיש ל 7 יבואנים קדם מגבר ולמרות שהמליץ לו על מוצר מסויים ימליץ לו על כל האפשרויות הידועות לו !
ברוב המקרים הוא מפנה אותו אל הגורו שלו .
יוצא מכל מה זה שחברים ממליצים בשתי מילים על מכשיר ומי מיבא אותו ובורחים, כאילו "עשו את שלהם"
דבר ה מעיד לדעתי על חוסר המקצועית וכנותו של החבר הממליץ.
.
זה רק מוכיח לי לפחות, שאין לי אמון כמעט בשום המלצה בגלל שהיא לא אוביקטיבית ומיקצועית עד הסוף
לא שאני מושלם מהבחינה הזו .
נערך לאחרונה ב: