האזנה נינוחה אצל דני בכור ודרישת שלום חמה מהממלכה הבריטית

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
ביקור נוסף של תומר,
שרשור תגובות עבור המאמר: האזנה נינוחה אצל דני בכור ודרישת שלום חמה מהממלכה הבריטית

תומר
התעלית שוב,
מה גם שעושה רושם שנהנית מאוד
דני איש מקסים
כיף לקרוא
ניר

קניתי אצל דני רכיב כלשהוא לפני כשנה.
אכן ניכרת בו אהבה אמיתית לתחום וכנות.
גם לדעתי זה מקום ששוה לשקול אם מחפשים ציוד יד שניה אייכותי

תודה רבה ניר, WOOD מותר לשאול מה קנית?

תומר

מצטרף להמלצות של קודמיי, אכן אצל דני קיבלתי את מה שקשה להשיג בחנויות רגילות (על אף ציוד יד שניה שמונח שם), קודם כל סבלנות-ביקרתי אצלו כמה פעמים כשרציתי לבחון את הסוגים השונים של הרמקולים ולאמן את האוזן הלא מיומנת שלי לפני קניית רמקולים, דבר שני ידע נרחב,שלישית אפשרויות לציוד מגוון לפי הכיס,
בתקציב נמוך כמו שלי ודרישות בשמיים מצאתי אצלו זוג רמקולים אודיופילם משנות התשעים (Heybrook sextet).
טוב שיש מקום כזה:בעד:

בוקר טוב
אחלה כתבה ואחלה איש וידע . אני רכשתי אצלו את ה JADIS ORCHSTRA REFERNC . אני מאוד מרוצה . פזלתי גם לכיוון של הDA50 JADIS אבל לצערי פיספסתי אותו. אני מאחל לכל איש שאוהב מוזיקה וסאונד לשהות במחיצתו . הללואי ואולי הוא יצליח להביא את רמקול שאני כל כך חושק בו CABASSE PACIFIC 600 .

גם הוא מזכיר JADIS כנראה ש...

תומר

כרגיל כייף של מאמר.

דני איש מקסים ובעל ידע אדיר בתחום.
כייף שיש כאלה במחוזותינו.

כתבה ניפלאה תומר ישר כוח :כל-הכבוד:

מצטרף לכל מילה שנאמרה כאן על דני,
מנסיון העבר שלי איתו,
אכן אדם מבין עם "טונה" של סבלנות וסובלנות,
עם אווירה טובה ,וחיוך אין סופי,
אדם שכיף להיות במחיצתו.

הסליישן הללו הם דוגמה כמעט "בוטה" לאימרה הקלישאית ש"היום כבר אין דברים כאלו". אז אולי בכל זאת יש, אבל המחיר הוא כבר בתחום שונה לחלוטין. רמקולים פנטסטיים.

תומר, תמשיך לרגש אותנו בכתובת האלו

תודה רבה, כרמי :O.

תומר

תודה תומר.

דני אדם מקסים עם ידע רב וסבלנות אין סופית. מכיר אותו רק 40 שנים :משתומם:.

גיא,

איך 40 שנים (lol)?

תומר

היינו שכנים מאז שהייתי בן 5.

מעניין, הוא לא סיפר לי.

תומר

מה בכל זאת עם הכתבה על המערכת הטובה בישראל?

תענוג לקרוא. הייתי מוסיף המלצה קטנה - כשאתה נכנס למקום של דני בפעם הראשונה, כדאי מאד שתדביק את הלסת עם מסקינטייפ חזק במיוחד, אחרת היא תיפול ותתרסק על הרצפה מרוב האקזוטיקה האודיופילית שמאכלסת את המדפים.
ואגב, תומר - בדקתי בעבר עם נציג לשעבר של החברה באנגליה, והוא טען בתוקף שקוראים להם ״סלסטיון״...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור