סרטון יפה ומחכים. מצחיק שהסרטון הבא המוצג הוא קטע הריקוד המפורסם מ"זורבה היווני" ללמדנו שבחלק זה של הגלובוס ישנה אהבה אמיתית לחיים ומוסיקה היא באמת דרך הביטוי האוניברסלית לאהבה הזו. אולי האנשים, האקלים ושמן הזית השפיעו גם על הבריטי שבחבורה היוונית
ממש כמו בסיפור על זורבה.
ניתן לראות שיוצר הסרטון מתחבר אט-אט לטיפוסים היווניים ומתפתח מהנושא המספרי (מחירים, משקל כל חלק במערכת, אחוזי שיפור בצליל וכיו"ב) ומגיע אל התכלית האמיתית לכל מתקני העינויים הללו (מתלים, משקולות) - מוסיקה באיכות גבוהה. האיכות היא כה גבוהה עד כי היומרה היא לשחזר את הביצוע החי. שיחזור מנקודת השמיעה האופטימלית, זו של המנצח על הדוכן שמול התזמורת המנגנת.
אני מוכרח להודות שעדיין לא התחלתי לחקור את נושא החשמל במערכת ואני יודע שעוד אטפל בנושא הזה בקרוב. אני לא חושב שצריך חדר בקרה פרטי בתחנת הכוח בחדרה בכדי להגיע לזרם יציב. היווני עם החשמל מחוץ לבית רוצה שהכל יהיה מושלם אבל כל עוד הוא חי על כדור הארץ בתור אדם שפוי לא יגיע לשלמות. כוח המשיכה ויכולת השמיעה המוגבלת שלנו דואגים לזה. אי אפשר להגיע לשליטה מוחלטת על איכות השמע אבל ליהנות מתהליך השיפור המתמיד אפשר, כנראה, גם בשלבים מתקדמים כאלה.