דעה אישית - כבל לרמקול - קימבר 8PR

• פותח הנושא Ozen
  • פורסם בתאריך

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אם יש לך סבלנות התמורה הטובה לכסף זה יד שניה

Ozen

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
18
כן, אפשר, רק שאני מפחד קצת מציוד יד שנייה - אבל אם הוא לא מכני (כמו פטיפון) אז אולי זה בסדר...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מגברים הם בד"כ לא מכניים...

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
באותו נושא דעה של Alan A. Shaw מ Harbeth:

Personally, I would never buy a used (second-hand) amp and expect it to perform as designed unless I could return it to the manufacturer for refurbishment. If I was given a used amp I wouldn't even bother to switch it on. I'd packed it and immediately despatch it to the manufacturer or his authorised agent providing that he could prove to my satisfaction that he had the skills, equipment and parts to service the amp as if he was the manufacturer. Just as with buying a car, one thing is for sure when you buy an amplifier: sooner or later you will need to know a man who can service it properly!

למקור: http://www.harbeth.co.uk/usergroup/showthread.php?p=1920#post1920

Ozen

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
18
אה, קצת מוגזם - פטיפון\CD לא נראה לי שהייתי קונה יד שנייה, אבל מגבר טרנזיסטורי, למה לא?

נו כרמי, אז איך הפוצ'יני? :p

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אתה שואל אותי אם המגבר שבחרתי הוא מוצלח לדעתי? :)
ברור שאני אוהב אותו - הוא מספק צליל מפורט עם במה נהדרת. יש לו 70 וואט טובים, אבל רק 70 וואט.
אם צריך לדחוף רמקול קשים לדחיפה אז הוא לא המגבר לעשות זאת, אבל לרמקולים אחרים ואם במה גדולה וצליל מפורט חשובים לך מומלץ לבדוק אותו.

Ozen

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
18
איך הוא ילך עם הTRIANGLE COMET?

הבעיה שאני חושב עדיין על AURUM CANTUS שממש קשים לדחיפה.

שמעתי הרבה רמקולים בעבר, ומשום מה אני מתלבט בין שניהם - אני רוצה כמה שיותר פירוט, אבל לא על חשבון נפח...

יותר מדי רעיונות יש לי בראש... :p

Ozen

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
18
נראה לי שבגלל שאין לי מקום ממש בחדר, ולTRIANGLE יש פורטים קדמיים, אולי אני אלך על זה...

רק אז באמת לא יתאים הכבל של קימבר... בהירות כזאת יכולה לחתוך :p

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
היי אוזן :) ,

אני חושב שיהיה עדיף לסגור בראשונה את הסט-אפ ורק לאחר מכן להשלים את החבילה בפיניש מוצלח של כבלים , קח בחשבון , במידה ואתה הולך לכיוון של טריינגל ושינדאק הייתי הולך על כבל שיעדן את הרמקול , אגב שילוב זה נותן לטעמי סינרגיה מוצלחת מאוד.

בהצלחה , אדם

Ozen

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
18
אדם, לא חשבתי לבחור כבל לפני שאני קונה ממך את הVOLLA... ;)

אבל ברצינות, לא נראה לי שהכבל עליו כתבתי פה מתאים בכלל לTRIANGLE - גם ככה הרמקול מפורט ובהיר, ועם הכבל הזה זה כמו להאזין לטוויטר גדול :p

אני רוצה להאזין לפוצ'יני עם הCOMET והTITUS ולראות משם לאן אני ממשיך...

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אוזן לדעתי לחדר קטן טרייאנגל ישמעו לך מאוד לא מאוזנים.

ממה שיצא לי לשמוע מהם הם נשמעים גם בהכי קטנים ככאלו שאוהבים מקום . ולנשום.

מגבר הייתי לוקח יד שניה, אלא אם יש לך אפשרות לסדר קומבינות (יש פה מספיק חבר'ה שיכולים).

רמקול לדעתי אתה צריך משהו בשלב הזה הרבה יותר וורסטילי, כיוון שהתקציב נמוך .
אני עמדתי בדיוק באותה דילמה.
ולקחתי את ה MS908 שלדעתי הוא מהאול אראונדרים הטובים ביותר שיש אם לא הטוב ביותר עדיין.

בתקציב נמוך צריך לבחור משהו שיתן כמה שיותר סגנונות.

אם אתה הולך על מדפיים ולא רצפתי יש לך בלי סוף אפשרויות וחברות.

גם אם אני זוכר נכון אתה יותר הולך לכיוון הרוק. הייתי הולך על רמקול כמו ב QUAD 12L
או למשל איזה KEF נחמד. טנוי.
רמקולים אנגלייים לדעתי יתאימו לך יותר.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,248
נקודות
113
אוזן לדעתי לחדר קטן טרייאנגל ישמעו לך מאוד לא מאוזנים.

לא מסכים בעליל, הקומט הוא רמקול שמאוד מתאים לחדר ואפילו שם הוא נותן הרבה יותר נפח ואיזון מאשר בסלון ממוצע.

ממה שיצא לי לשמוע מהם הם נשמעים גם בהכי קטנים ככאלו שאוהבים מקום . ולנשום.

להיפך, הם יותר מככבים בחדרים מאשר בסלונים פתוחים.

מגבר הייתי לוקח יד שניה, אלא אם יש לך אפשרות לסדר קומבינות (יש פה מספיק חבר'ה שיכולים).

מסכים.

רמקול לדעתי אתה צריך משהו בשלב הזה הרבה יותר וורסטילי, כיוון שהתקציב נמוך .
אני עמדתי בדיוק באותה דילמה.
ולקחתי את ה MS908 שלדעתי הוא מהאול אראונדרים הטובים ביותר שיש אם לא הטוב ביותר עדיין.

מי הכתיר אותו לרמקול הוורסטילי ביותר למחירו? מי היו המתמודדים? {הוא רמקול טוב מאוד, אבל בו לא ניסחף}

בתקציב נמוך צריך לבחור משהו שיתן כמה שיותר סגנונות.

ואם הוא שומע רק סיגנון אחד?

אם אתה הולך על מדפיים ולא רצפתי יש לך בלי סוף אפשרויות וחברות.

גם בריצפתי יש בלי סוף.

גם אם אני זוכר נכון אתה יותר הולך לכיוון הרוק. הייתי הולך על רמקול כמו ב QUAD 12L
או למשל איזה KEF נחמד. טנוי.
רמקולים אנגלייים לדעתי יתאימו לך יותר.

המשפט האחרון שוב לא נישמע לי.

רמקולים אנגלים הם אינם הרמקול המתאימים ביותר לרוק, ברוב המקרים רמקול אנגלי מככב בג'אז, קלאסי ודומים. ה-KEF IQ3 נניח הוא אחד הרמקולים שהכי לא מתאימים לרוק, הוא לא ממש דינמי, לא כוחני ולא מהיר במיוחד.

ה- QUAD 12L אכן רמקול מצויין אבל אם אדם מסויים אהב טרייאנגל הוא לא יוכל לחיות עם QUAD.

shay7629

אוהב את התחום
מעורבות
119
נקודות
43
נערך..

נערך לאחרונה ב:

shay7629

אוהב את התחום
מעורבות
119
נקודות
43
רמקולים : Triangle Comete Es
מגבר: Rotel RA_980BX
נגן : Rotel RA_02
סלון : 330X460
כבלים : VDH The first
VDH 122CS

אצלי בסלון הרמקול נשמע במיטבו כשהוא ממוקם 2.1 מטר אחד מהשני ונקודת האזנה היא בקודקוד. 45 ס"מ מהקיר, עם הטהייה של 75 מעלות לכיוון המאזין ורחוק מפינות.

הComete מפיק סאונד מפורט,בהיר (בהחלט לא מעייף) ,מאוזן, ובעל בס מרשים יחסית שבדרך כלל לא מופיע ברמקול בהיר ברמת המחירים הזו.
אבל כאשר הרמקול ממוקם לא כראוי יש אבדן משמעותי של במה, אז למרות שהם בעלי פורט קדמי עדיין צריך לשים דגש על המיקום שלהם.

שידכתי לרמקול כבלים VDH והם עיגלו לי קצת את הצלילים הגבוהים, והתיישבו לא רע בסט.
לי אפילו לפעמים חסר קצת גבוהים ואני מעלה במגבר את הטרבל ב2DB

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,248
נקודות
113
שי.

שילוב מעניין.

ניסית עוד סוגי מגברים על הקומט?
אם הכבל גורם לך להעלות את הגבוהים ל-+2DB רצוי לחשוב על כבל אחר, למרות שמעולם לא חשתי מחסור בגבוהים ברמקולים של טריינגל על כל דגמיו.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
נמר היו המון מתמודדים.
זה היה לפני 6 שנים כבר אני לא זוכר:(

shay7629

אוהב את התחום
מעורבות
119
נקודות
43
שמעתי אותם עם מספר מגברים עממיים, כרגע התוצאה הטובה היא עם הרוטל.
אבל לא יצא לי לשמוע אותם עם מגבר איכותי, ברור לי שיש עוד מקום לשיפור איתם. אבל כנראה שאת המגבר הבא שלי אני ישלב ביחד עם רמקול חדש ורענן.

בקשר לגבוהים, אין לי מחסור בגבוהים, פשוט לפני הקומט היו לי זוג של TITUS 202, וכנראה שלפעמים חסר לי קצת מהסאונד שהיה לטיטוס, זה קורה לי רק עם דיסקים בודדים בעיקר עם ג'אז 3-4 נגנים.
הרגשתי צורך להדגיש את העובדה שלפעמים אני מעלה 2DB בטרבל, כי משום מה יצא שם לCOMETE כרמקול מעייף וצווחני ולדעתי זה פשוט לא נכון. יש לו מיגבלות אחרות אבל לא הייתי אומר שהצווחנות היא אחת מהן.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
זה רמקול הסדרה החדשה או מהקודמת - היות והחדשה אמורה להיות קצת יותר רגועה בגבוהיים

shay7629

אוהב את התחום
מעורבות
119
נקודות
43
כרמי
אם השאלה היתה מופנת אלי , יש לי את ה(COMETE ES (2ports מהסדרה הישנה יותר, אני לא מכיר את החדשים,

בקשר לשאלה של נמר, אין לי ניסיון בכבלים, את הVDH רכשתי כי הוא מאוד התאים לי לTITUS 202, בקשר לCOMETE אני בטוח שאפשר למצא כבלים יותר מתאימים, אבל עדיין כשהשוואתי אותם למונסטר הישנים שהוא ברשותי הVDH התאימו לסט יותר.
וזה מתחבר לדיונים הקודמים באתר שגם במערכות "פשוטות" כמו שלי ,כבלים עושים שינוי לסאונד ולטעמי הם נותנים גימור הכרחי בסט הכולל.

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,248
נקודות
113
שי.

אם אתה רוצה להרגיש עוד טיפה פתיחות מבלי להרים באקולייזר תבקש מאמיר את ה-THE WIND של VDH.
הכבל הזה יביא אותך לתוצאה המיוחלת.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור