גווארנרי - סיפור אהבה עם רמקולים

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: גווארנרי - סיפור אהבה עם רמקולים

WOW יניב איזה כיף לקרוא ...
בקלות יכלתי לחשוב שהמילים יצאו ממני...
הרמקולים שלך הקונצ'רטו השחורים המיוחדים זוכים אצלי בכבוד הראוי להם והם נראים חדשים בדיוק כמו באותו יום בו עברו ידיים בין מכוניות ממש כמו סוחרי ...סמים בנתניה...בלי בדיקה ובלי נעליים -אמון בין אנשים שחרטו-סונוס על ליבם...
הגווארינרי הוא המשך טבעי לרמקול שהיה לך -ואין ספק שהוא אחד הרמקולים המיוחדים אשר זועק את המילה "אהבה "מהאופן בו מייצרים אותו המשך באופן בו הוא נשמע וסיים באופן בו הוא נראה..
זה מסוג הדברים שנותן לך חשק לסיים יום עבודה ולהתמסר למוזיקה שהוא מנגן ובשום אופן לא משמיע ...
הצטרפת למועדון היוקרתי של הגדולים באמת -אלו שמבינים מהי התרגשות ממוזיקה ולא מודדים אותה במכשירי מדידה אלא בעור הברווז שנהיה להם כשהם מתרגשים מקטעי הנגינה שלו....
לדעתי זו התחנה האחרונה לשנים הקרובות ואם אתה רוצה להעצים את החוויה עוד יותר
הרי שנגן הSACD המשובח שלך זועק לך יניב תשלים סנטר ואחוריים של סונוס
ותן לי להשמיע לך SACD רב ערוצי על טהרת הרמקולים האיטלקיים
זהירות ממכר ...לא לעצום את העיניים כי הם לא ירצו להיפתח יותר
אתה פשוט בתוך אולם הקונצרטים ...נהנה ומאבד תחושת זמן כאילו אין מחר...
ולסיום נותר לי לאחל לך אלפי שעות הנאה מהרמקול שרק ישביח עם הזמן
ויגמול לך חיוך על כל שקל שהשקעת בו...
תתחדש ותהנה מכל הלב
ישראל

יניב - זה באמת נשמע כמו סיפור אהבה יפה, תתחדש.

ישראל - רב ערוצי?
אין חוקים נגד מוזיקה כזו :)

יופי של סיפור, תתחדש. אין כמו להגשים חלום.

אל תמהרו לשפוט אחרי תשתמעו cabasse

שלום אכן רמקול שבנוי טוב אבל הרבה מומחים והרבה ששמעו ושהשוו ועדיין מוכנים לאתגר ראו שהcabasse לוקח בקלות רמקול זה לא מאמינים תנסו תוצאות ששומעים באוזניים זה תוצאה יותר טובה ממה שרואים וכותבים נכון לסיום על טעם ועל ריח אין להתווכח אבל רוב תמיד מנצח מועט ביייי(Y)

שלום אכן רמקול שבנוי טוב אבל הרבה מומחים והרבה ששמעו ושהשוו ועדיין מוכנים לאתגר ראו שהcabasse לוקח בקלות רמקול זה לא מאמינים תנסו תוצאות ששומעים באוזניים זה תוצאה יותר טובה ממה שרואים וכותבים נכון לסיום על טעם ועל ריח אין להתווכח אבל רוב תמיד מנצח מועט ביייי(Y)

תרשה לי להיות קצת סקפי לגבי התגובות שלך בתחום באודיו כאן שהן כולן רק על cabasse - אין דבר כזה רמקול אחד שהוא המוצלח ביותר עבור כולם, עבור כל שימוש- גם לא cabasse, שלא יהיה ספק שהוא רמקול מוצלח, אבל עדיין ...

(N)

WOW יניב איזה כיף לקרוא ...
בקלות יכלתי לחשוב שהמילים יצאו ממני...
הרמקולים שלך הקונצ'רטו השחורים המיוחדים זוכים אצלי בכבוד הראוי להם והם נראים חדשים בדיוק כמו באותו יום בו עברו ידיים בין מכוניות ממש כמו סוחרי ...סמים בנתניה...בלי בדיקה ובלי נעליים -אמון בין אנשים שחרטו-סונוס על ליבם...
הגווארינרי הוא המשך טבעי לרמקול שהיה לך -ואין ספק שהוא אחד הרמקולים המיוחדים אשר זועק את המילה "אהבה "מהאופן בו מייצרים אותו המשך באופן בו הוא נשמע וסיים באופן בו הוא נראה..
זה מסוג הדברים שנותן לך חשק לסיים יום עבודה ולהתמסר למוזיקה שהוא מנגן ובשום אופן לא משמיע ...
הצטרפת למועדון היוקרתי של הגדולים באמת -אלו שמבינים מהי התרגשות ממוזיקה ולא מודדים אותה במכשירי מדידה אלא בעור הברווז שנהיה להם כשהם מתרגשים מקטעי הנגינה שלו....
לדעתי זו התחנה האחרונה לשנים הקרובות ואם אתה רוצה להעצים את החוויה עוד יותר
הרי שנגן הSACD המשובח שלך זועק לך יניב תשלים סנטר ואחוריים של סונוס
ותן לי להשמיע לך SACD רב ערוצי על טהרת הרמקולים האיטלקיים
זהירות ממכר ...לא לעצום את העיניים כי הם לא ירצו להיפתח יותר
אתה פשוט בתוך אולם הקונצרטים ...נהנה ומאבד תחושת זמן כאילו אין מחר...
ולסיום נותר לי לאחל לך אלפי שעות הנאה מהרמקול שרק ישביח עם הזמן
ויגמול לך חיוך על כל שקל שהשקעת בו...
תתחדש ותהנה מכל הלב
ישראל

רב ערוצי עדיין רחוק ממני, אני מאוד נהנה מסטראו במיוחד ב SACD.
תודה על הפרגון איש יקר. (Y)

איזה יופי. ממש כייף לקרוא.
בדיוק בשביל החוויות האלה כולנו בתחביב הזה.
תתחדש ותהנה (ורד)

אכן סיפור אהבה מרשים.

(Y)

il62 כתב:
בדיוק כמו באותו יום בו עברו ידיים בין מכוניות ממש כמו סוחרי ...סמים בנתניה...בלי בדיקה ובלי נעליים -אמון בין אנשים שחרטו-סונוס על ליבם...

(lol)

נהנתי לקרוא.

יניב-כמה מילים על השילוב עם המנלי?

במיוחד עם הפרה המיוחד הזה.
תתחדש(Y)

איתן.

נהנתי לקרוא.

יניב-כמה מילים על השילוב עם המנלי?

במיוחד עם הפרה המיוחד הזה.
תתחדש(Y)

איתן.

היי איתן,

השילוב עם המנלי נשמע מעולה המיד של הפרה הזה הוא הטוב ששמעתי.
כרגע אני מתמקד במוזיקה אני מוקסם כל יום מחדש.
(Y)

יניב - הייתה לי תחושה שתגיע לשם! נדמה לי שהחלפת את ההגברה ל-SET נכון?

יניב - הייתה לי תחושה שתגיע לשם! נדמה לי שהחלפת את ההגברה ל-SET נכון?

:)
פרה מנלי 300B
מונובלוקים מנלי סנאפר (EL34)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור