Y YOSSI24 חבר משקיען הודעות 1,954 מעורבות 483 נקודות 83 1/7/20 #41 נכתב ע"י icorem: מוזיקה תמיד אהבתי אבל בזכות [בגלל...] יוסי [לפני 30 ומשהו שנים באיים הקריביים] נחשפתי לצורך בסטריאו היי אנד כדי לחשוף את המוזיקה כמו שהיא אמורה להתנגן. אין כמוך. לחץ כדי להרחיב... תודה על זכרונות
נכתב ע"י icorem: מוזיקה תמיד אהבתי אבל בזכות [בגלל...] יוסי [לפני 30 ומשהו שנים באיים הקריביים] נחשפתי לצורך בסטריאו היי אנד כדי לחשוף את המוזיקה כמו שהיא אמורה להתנגן. אין כמוך. לחץ כדי להרחיב... תודה על זכרונות
haim sultan חבר משקיען הודעות 732 מעורבות 292 נקודות 63 3/7/20 #42 נכתב ע"י YOSSI24: שהשלם גדול בהרבה מסכום חלקיו לחץ כדי להרחיב... כשקראתי את המשפט הזה, מייד "שמעתי" את המכרעת שלך בתוך המערכת שלי, אני בטוח שאתה מאוד נהנה מהנבחרת המחיה את החדר. תודה לתומר על סקירה מתובלת בקצת נשמה.
נכתב ע"י YOSSI24: שהשלם גדול בהרבה מסכום חלקיו לחץ כדי להרחיב... כשקראתי את המשפט הזה, מייד "שמעתי" את המכרעת שלך בתוך המערכת שלי, אני בטוח שאתה מאוד נהנה מהנבחרת המחיה את החדר. תודה לתומר על סקירה מתובלת בקצת נשמה.
Y YOSSI24 חבר משקיען הודעות 1,954 מעורבות 483 נקודות 83 4/7/20 #43 נכתב ע"י haim sultan: כשקראתי את המשפט הזה, מייד "שמעתי" את המכרעת שלך בתוך המערכת שלי, אני בטוח שאתה מאוד נהנה מהנבחרת המחיה את החדר. תודה לתומר על סקירה מתובלת בקצת נשמה. לחץ כדי להרחיב... אקוסטיקה טובה זה כל הסיפור תודה חיים
נכתב ע"י haim sultan: כשקראתי את המשפט הזה, מייד "שמעתי" את המכרעת שלך בתוך המערכת שלי, אני בטוח שאתה מאוד נהנה מהנבחרת המחיה את החדר. תודה לתומר על סקירה מתובלת בקצת נשמה. לחץ כדי להרחיב... אקוסטיקה טובה זה כל הסיפור תודה חיים