איציק ירקוני צוות האתר צוות האתר הודעות 4,199 מעורבות 1,116 נקודות 113 28/6/22 #61 נכתב ע"י ayal30: אציק אני שמח בשבלכה שהתחדשתה במגבר חדש ואגב אודיו קלאב אחלה חנות ועם ציוד ברמות על לחץ כדי להרחיב... אמת. אודיו קלאב מציגה מבחר דגמים של ציוד היי אנד סופר משובח.
נכתב ע"י ayal30: אציק אני שמח בשבלכה שהתחדשתה במגבר חדש ואגב אודיו קלאב אחלה חנות ועם ציוד ברמות על לחץ כדי להרחיב... אמת. אודיו קלאב מציגה מבחר דגמים של ציוד היי אנד סופר משובח.
A ayal30 חבר משקיען הודעות 3,113 מעורבות 922 נקודות 113 29/6/22 #62 נכתב ע"י איציק ירקוני: אמת. אודיו קלאב מציגה מבחר דגמים של ציוד היי אנד סופר משובח. לחץ כדי להרחיב... אני מכיר את החנות יש להם ציוד מטורף
נכתב ע"י איציק ירקוני: אמת. אודיו קלאב מציגה מבחר דגמים של ציוד היי אנד סופר משובח. לחץ כדי להרחיב... אני מכיר את החנות יש להם ציוד מטורף
איציק ירקוני צוות האתר צוות האתר הודעות 4,199 מעורבות 1,116 נקודות 113 29/6/22 #64 נכתב ע"י zaviv: איציק תתחדש ותהנה מת על הצבע הכחול לחץ כדי להרחיב... אין ספק מראה ייחודי. מסוג המוצרים המזהים אותם ממרחק.
נכתב ע"י zaviv: איציק תתחדש ותהנה מת על הצבע הכחול לחץ כדי להרחיב... אין ספק מראה ייחודי. מסוג המוצרים המזהים אותם ממרחק.