R Raanan grey אוהב את התחום הודעות 64 מעורבות 58 נקודות 18 אתמול ב- 10:01 #61 נכתב ע"י moshem74: א לחץ כדי להרחיב... נערך לאחרונה ב: אתמול ב- 10:09
Y YOSSI24 חבר משקיען הודעות 1,955 מעורבות 483 נקודות 83 אתמול ב- 14:16 #62 נכתב ע"י Danny_1: אומנם זה YouTube, ולא ניתן להסיק מסקנות לגבי האיכות, אבל לטעמי כן ניתן לשמוע את היובש והשעמום של המערכת הזו. Not engaging (וזה שוב מזכיר לי כמה לא אהבתי איזוטריק/פוקאל בתערוכה בכפר המכביה -סורי) לחץ כדי להרחיב... החדר הוא תיבת תהודה ואם מכניסים אנרגיה גבוהה מידי לחדר קטן מידי כאשר התקרה נמוכה מידי, ועוד מרימים ווליום גבוה ממגבר חלש מידי זו התוצאה ששמעת.
נכתב ע"י Danny_1: אומנם זה YouTube, ולא ניתן להסיק מסקנות לגבי האיכות, אבל לטעמי כן ניתן לשמוע את היובש והשעמום של המערכת הזו. Not engaging (וזה שוב מזכיר לי כמה לא אהבתי איזוטריק/פוקאל בתערוכה בכפר המכביה -סורי) לחץ כדי להרחיב... החדר הוא תיבת תהודה ואם מכניסים אנרגיה גבוהה מידי לחדר קטן מידי כאשר התקרה נמוכה מידי, ועוד מרימים ווליום גבוה ממגבר חלש מידי זו התוצאה ששמעת.
איציק ירקוני צוות האתר צוות האתר הודעות 4,213 מעורבות 1,125 נקודות 113 היום ב- 20:35 #63 נכתב ע"י moshem74: צפה בקובץ המצורף 71699 זה נובע מחוסר הבנה וחוסר ניסיון ושטויות בעלי אינטרסים וחבל שכך. לחץ כדי להרחיב... לגבי הסעיף הראשון מעדיף לא להתייחס. לגבי הסעיף השני נשמע שאתה מאשים אותי באינטרסים? .. תעדכן... מכאן נמשיך הלאה.
נכתב ע"י moshem74: צפה בקובץ המצורף 71699 זה נובע מחוסר הבנה וחוסר ניסיון ושטויות בעלי אינטרסים וחבל שכך. לחץ כדי להרחיב... לגבי הסעיף הראשון מעדיף לא להתייחס. לגבי הסעיף השני נשמע שאתה מאשים אותי באינטרסים? .. תעדכן... מכאן נמשיך הלאה.