אני אנסה לפרק את הבעיה לשאלות ספציפיות -DTS מקובל בד"כ בקבצי MKV
כך שהכל תלוי במה שתנגן
SRS TruSurround HD → Off / On
SRS TruSurround HD is a patented SRS technology that solves the problem of playing 5.1 multichannel content over two
speakers. TruSurround delivers a compelling, virtual surround sound experience through any two-speaker playback system,
including internal television speakers. It is fully compatible with all multichannel formats.
Audio Format → MPEG / Dolby Digital / Advanced (digital channels only)
When sound is emitted from both the main speaker and the audio receiver, a sound echo may occur due to the decoding speed
difference between the main speaker and the audio receiver. In this case, use the TV Speaker function.
While viewing a digital channel, this function can be selected.
The Audio Format appears according to the broadcasting signal.
נראה שהחברה זנחה את העדכונים עבור WDTV ומתמקדת במוצר החדש שלהם WDTV2
לא נראה שיהיו יותר עדכונים עבור WDTV הראשון וחבל !(sad)
כלומר - סרט MKV עם סאונד DTS שזה הכי נפוץ + WDTV + הטלויזיה שלי samsung LCD סדרה 5 = אין סאונד בטלויזיה, כי הWDTV לא יודע לעשות DTS downmix וכי הטלויזיה שלי לא יודעת לפענח DTS ?moris, המכשיר לא יודע להמיר DTS לפורמטים אחרים שהטלויזיה מסוגלת לפענח, דולבי דיגיטל כן.
למכשיר WDTV אין חיבור וידאו component שזה חיבור 3 חוטים של וידאו, חיבור מאוד איכותי. אם יש לך חיבור כזה בטלויזיה שלך, אז אל תתקרב למכשיר הזה.שלום,
קראתי את התגובות בקשר למכשיר ועד שהגעתי לתגובות האחרונות הייתי בטוח שזה המכשיר בשבילי, אבל עכשיו אני כבר לא כ"כ בטוח...
1. איך אני יודע איזה סאונד יש לסרט?
2. איך ממירים קבצי סאונד?
3. חלק גדול מקיבצי ה-xvid הם בקצב של 23.976 fps. זה אומר שאיכות ההקרנה תהיה ירודה?
4. כרגע יש לי טלויזיה ישנה ללא רסיבר. דרך חיבור ה-composite תהיה לי בעיה עם סאונד בפורמט DTS?
תודה מראש
למכשיר WDTV אין חיבור וידאו component שזה חיבור 3 חוטים של וידאו, חיבור מאוד איכותי. אם יש לך חיבור כזה בטלויזיה שלך, אז אל תתקרב למכשיר הזה.
בחינה מעמיקה מראה ששני הקבצים הם בני 23.976 פריימס לשניה, לכן גיהוקים מסוימיים יהיו כי הרי אנחנו צופים בהם בציוד מותאם ל 50 שדות בשניה.
החומרים שלי הם בעיקר בני 25 או 29.97 פריימס לשניה
מה לגבי קידוד סאונד DTS דרך חיבורי האודיו RCA, תהיה בעיה כמו ב-HDMI או ישמעו את הסאונד?