ביקורת - WD TV HD - נגן מדיה לכולם...

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

עברית

ליאור, יש לי שאלה בנוגע לעברית. האם הוא מראה את שמות הקבצים בעברית או בג'יבריש?
גם לגבי שם השיר,אומן, אלבום האם הוא מראה בעברית?

אין הוא מכיר עברית בשום צורה שהיא

פשוט מציג מקום ריק.
אבל מכשיר פיצוץ

דבר ראשון תודה רבה על כל המידע שאתם נותנים פה.. כל הכבוד תמשיכו ככה..!!
יש לי את המכשיר והוא מצוין מעל ומעבר למה שאפשר לבקש במיוחד במחיר בזה.. המכשיר קטן מאוד ולא מתחמם..
@ השאלה הראשונה שלי היא כזאת, איך אפשר לראות תמונה של הסרט במקום האייקון של סרט הוידאו.?
@והשניה היא, האם היציאה האופטית של המכשיר מוציאה איכות של 5.1 ?

היציאה האופטית אכן מסוגלת להוציא אות 5.1

הצגת תמונה במקום אייקון

קיימת רק בקבצי MP4 מסויימים.
לדעתי זה גימיק, איני משתמש בכלל באופציה זו.
אני גם ביטלתי את מצב "ספרית המדיה" במכשיר, כי היא סובלת מטעויות ומאיטה את הטענת הדיסק.
לאחר 10 שבועות של שימוש אני יכול להמליץ לך שמור את הקבצים במערך ספריות נכון וכך תגיע ידנית לכל קובץ מהר.

כתוביות בעברית

שלום ,

ראשית תודה רבה על כתבה ענינית ומענינת.
שאלתי היא האם כאשר "מצמידים " כתובית בעברית בפורמט MKV או בפורמט אחר..ישנה בעיה בקריאה ??

תודה !

הוא לא תומך כרגע בכתוביות SRT עברית, הצמדה גרפית בשיטות אחרות יכולה לעבוד.

שאלה למי שיודע

מדוע המכשיר לא מצליח לזהות כונן DVD חיצוני שחובר אליו בכניסת USB (בטח תאמרו שזה קשור ל-File system שיודע לזהות. בסדר. אבל למה לא יודע לעבוד עם כונן DVD שהדיסקים שמוכנסים אליו הם בפורמט UDF. למה?)? האם יש דרך להתגבר על כך?

בעניין כתוביות SRT, דווקא כן מזהה, אך בתנאי שהן בפורמט אותיות נתמך (לא עברית כמובן). למה זה טוב? נאמר לסרט בצרפתית עם תרגום לאנגלית.

ראו עמוד 3:

http://www.wdc.com/en/library/wdtv/ENG/UserManual.pdf

נערך לאחרונה ב:
אכן המכשיר תומך בכתוביות SRT, רק לא בשפה העברית... אנו מקווים שהיצרן יטמיע תמיכה שכזו.
לגבי תמיכה בכונן DVD חיצוני, זה משהו שצריך להיות מוטמע בתוכנת הפעלה של הנגן ואם לא צוין הדבר במפרט, אז זה לא יפעל.

קיימת תמיכה בכונן DVD חיצוני באמצעות קושחה מקבילה שמפותחת ע"י תכנתים עצמיים.
http://root.unknown.sk/wdtv/wiki/doku.php
הקושחה הזו גם תומכת בצורה סלקטיבית בהתקני רשת ו WIFI , הפיתוח הוא רק לגבי סביבת העבודה של המכשיר ולא לגבי בעיות קידוד שונות ומשונות.

שלום. רציתי לשאול מתי יהיה עידכון לכתוביות בעברית ? ואם אין תאריך מדויק אז אולי השערה ..

מקווים במהרה... היצרן לא הצהיר על מועד.

רציתי לעדכן שכרגע חש מבצע בבאג שבו מקבלים נגן +הארד דיסגק חיצוני MY PASSPORT 320 ג'יגה תמורת 1000 ש"ח.

וכמה עולה ה- PASSPORT לבדו?

טוב אז ככה גיששתי קצת וניראה לי שמצאתי את הגירסה חדשה לנגן (אני חושב שהיא נסיונית) . אני ישמח אם תוכלו לתת לי עוד מידע על גירסה זאת...

http://www.wdc.com/wdtvprerelease/

פרסמתי על זה כבר לפני יומיים, כמה

שעות לאחר שזה פורסם
ראה הודעה למטה

היום כמעט חצי שנה שהמכשיר קיים יש כבר עברית?
מישהו אמר לי שיש תוכנית שאפשרלהמיר את הפורמט של הכתוביות בעברית SRT לפורמט שהנגן יכול לקרוא מישהו מכיר?
אשמח לתשובה כי אני רוצה נגן שיוכל לנגן סרטי HD

ניתן להמיר את כתוביות ה- SRT אל פורמט SUB/IDX שהופך אותן למעשה לתמונה.

שלום ליאור,
איך אני ממיר את כתוביות הSRT?

יש תוכנות יעודיות לכך, חפש בגוגל SRT TO SUB CONVERT

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור