ביקורת - רמקולים בשירות הוד מלכותה - ProAc Studio 110

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אולי ..חשבתם...שאלו המחירים שמקבל היבואן?
אולי זה המצב? שהוא לא יכול כי הוא פשוט מפסיד?

עובדה שברמקולים האחרים שהוא מיבא, חיווט שהוא מוכר, מגברים שהוא מייבא המחירים הוגנים לגמריי...
אז אולי זו נציגות אחת שלו שפשוט עושקת אותו?

אז שלא יביא.
שיתן את הצאנס ליבואן אחר שאולי יצליח להביא במחירים טובים יותר.

אגב הנה גם המבחן שעשו לו בוואט היי פיי
http://www.proac-loudspeakers.com/datasheets/WHF_ProAc.pdf

תראו איזה ציוד הם ממליצים לשדך לו...

עושה רושם שההתרשמות שלהם דומה לשלי (מעולם לא קראתי את הכתבה הזו עד עתה), אם כי הם התלהבו קצת יותר.

אם כי הם התלהבו קצת יותר.

כנראה בגלל המחיר, אם הוא היה עולה 4500 ש"ח בארץ הוא כנראה היה בין הטובים שיש במחיר הזה. אפשר להבין.

יניב

750 ליש"ט = 4,383 ש"ח.

גם אם התימחור בארץ מופרז עדיין לא ניתן לצפות שהרמקול בארץ יעלה כמו בחו"ל.

כנראה בגלל המחיר, אם הוא היה עולה 4500 ש"ח בארץ הוא כנראה היה בין הטובים שיש במחיר הזה. אפשר להבין.

התכוונתי יותר לקטע של מאפייני צליל (תיוגו כאול-אראונדר וכו').
ואני מסכים לחלוטין, במחירו המקורי הוא No Brainer.
במחירו בארץ הוא בבירור מעל הפופיק.

אחלה ביקורת , אני פריק של ProAc למרות שלא שמעתי את הדגם המדובר, ולגבי המחיר ,זה באמת קצת
יותר מידי , כדאי ללכת ישירות ליבואן , בטוח שיעשה הנחה.

ההודעות בנושא תמחור רמקולים בארץ הועברו לשרשור חדש שמתמקד בנושא: http://www.dtown.co.il/forum/5094-תמחור-רמקולים.html

סקירה מצויינת - נהניתי לקרוא!
לגבי השאלה על ה-Tablette Ref - מדובר במוניטור קטן בעל תחום נמוך מוגבל ביותר, אבל עם יכולות אדירות בשאר התחומים - מתחום המיד-באס ומעלה הרמקול שקוף ודינמי ברמות שלא רואים בד"כ. אלא שמחירו וגודלו של הרמקול הם מלכודת דבש - נסה לשדך אותו לציוד ברמת מחיר שלו והתוצאה עלולה להיות מזעזעת...

רוי כרגיל כתיבה מעולה.
היכן היית ממקם אותו ביחס ל-vienna acoustic grand haydn?

תודה.
שני הרמקולים שונים לחלוטין זה מזה. הפרואק יותר נייטראלי, הויינה יותר "יפה".
אני מעדיף כעקרון את משפחת הנייטראלים כך שהפרואק עדיף מבחינתי, אבל זה עניין של טעם אישי.
שניהם בהחלט ראויים לבדיקה.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור