M meirw חבר מתחיל הודעות 2 מעורבות 0 נקודות 0 7/6/12 #1 שלום לכולם התקנתי (בטעות) גרסא של קושחה לא נכונה עבור טלויזית samsung led ua40eh5000 אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך לבטל את התהליך או לחילופין היכן ניתן למצוא את הגרסא הנכונה עבור הטלויזיה תודה מראש
שלום לכולם התקנתי (בטעות) גרסא של קושחה לא נכונה עבור טלויזית samsung led ua40eh5000 אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך לבטל את התהליך או לחילופין היכן ניתן למצוא את הגרסא הנכונה עבור הטלויזיה תודה מראש
R rrrr1 מושעה הודעות 460 מעורבות 0 נקודות 0 7/6/12 #2 לא ניתן להוריד את הטלאי ניתן להתקין על הטלאי קושחה אחרת לחפש קושחה אצל היצרן , שירות לקוחות מסוכן להוריד ממקור לא מוסמך אם לא תמצא תגש לטכנאי טלוויזיות שימצא עבורך ויתקין
לא ניתן להוריד את הטלאי ניתן להתקין על הטלאי קושחה אחרת לחפש קושחה אצל היצרן , שירות לקוחות מסוכן להוריד ממקור לא מוסמך אם לא תמצא תגש לטכנאי טלוויזיות שימצא עבורך ויתקין
M meirw חבר מתחיל הודעות 2 מעורבות 0 נקודות 0 8/6/12 #3 קושחה אחרת שלום האם תוכל להגיד לי היכן ניתן למצוא קושחה מתאימה שניתן להתקין על הקושחה הנוכחית תודה רבה!
קושחה אחרת שלום האם תוכל להגיד לי היכן ניתן למצוא קושחה מתאימה שניתן להתקין על הקושחה הנוכחית תודה רבה!
R rrrr1 מושעה הודעות 460 מעורבות 0 נקודות 0 9/6/12 #4 כתבתי לך , אתה משחק משחק שבסוף יגמור לך את המסך לחפש קושחה אצל היצרן , שירות לקוחות מסוכן להוריד ממקור לא מוסמך אם לא תמצא תגש לטכנאי טלוויזיות שימצא עבורך ויתקין לחץ כדי להרחיב...
כתבתי לך , אתה משחק משחק שבסוף יגמור לך את המסך לחפש קושחה אצל היצרן , שירות לקוחות מסוכן להוריד ממקור לא מוסמך אם לא תמצא תגש לטכנאי טלוויזיות שימצא עבורך ויתקין לחץ כדי להרחיב...