בדרך לארץ חברת האודיו CARAT מצרפת

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

תעזבו כבר את הסינים

ראשית, הם קוראים כל מילה וכבר רשמו אותכם למחנה חינוך מחדש.
שנית, בסין מיצרים מטוסי קרב, לויינים, נגני פסתנתר ונגני צ'לו מעולים (יש בסין 40 מליון נגני פסנתר, ספרתי..)
אישית, יש לי נגן סיני Raysonic 168 שגבר (לטעמי) על מכשירים מערביים יקרים בהרבה. שילוב מנצח של איכות ומחיר.

סתם ככה מעניין אריה , אם כבר זרקת , אז תציף...
איזה מכשירים מערביים יותר יקרים כפי שהגדרת בהרבה היו פחות טובים מהרי-סוניק
שלא שמעתי ,אבל מאד מעניין לשמוע .

מאיר.

למה בגישה כזו מגעילה?
מישהו כאן חייב לך משהו?
במקרה הרי סוניק הזה היה אצלי בסקירה, הוא אחד המכשירים היותר טובים שיצא לי לשמוע.

א. אני לא מבין למה זו גישה מגעילה.
ב. אני מעוניין לדעת שברגע שאנשים אומרים "זה היה הרבה יותר טוב מהרבה מכשירים " אני רוצה לדעת
על מה הם מדברים ,זה חשוב מאד לדעת , ואנחנו כאן כדי לדעת ולהעשיר , לא?
ג. לא אמרתי שום דבר רע וציינתי שלא שמעתי את הרי סוניק , ובסה"כ רציתי לדעת מול מה הוא הושווה , כך
שאני לא מבין למה אתה עושה מזבוב פיל , ולמה אני לא יכול לשאול בלי שהשאלה תחשב לצינית או מכשילה
ולא , זו לא היתה כוונתי ולכן אל תהיה קורא מחשבות מומחה על חשבוני כי זו לא היתה המטרה.
ד. אף אחד לא חייב לי כלום וגם לא לך , ואני רשאי לשאול שאלות עניניות וזו היתה אחת מהם , ואני רוצה
להזכיר לך שהשאלה לא הופנתה אליך אז תשתדל לא להתערב כי זה ברור לכולם שאתה וחבריך
רודפים אותי כי אני לא מת על הסינים ובפעם המי יודע כמה , מותר לי.

חברים, לא לריב, אני מציע ארוחת פיוס במסעדה סינית.

א. אני לא מבין למה זו גישה מגעילה.
ב. אני מעוניין לדעת שברגע שאנשים אומרים "זה היה הרבה יותר טוב מהרבה מכשירים " אני רוצה לדעת
על מה הם מדברים ,זה חשוב מאד לדעת , ואנחנו כאן כדי לדעת ולהעשיר , לא?
ג. לא אמרתי שום דבר רע וציינתי שלא שמעתי את הרי סוניק , ובסה"כ רציתי לדעת מול מה הוא הושווה , כך
שאני לא מבין למה אתה עושה מזבוב פיל , ולמה אני לא יכול לשאול בלי שהשאלה תחשב לצינית או מכשילה
ולא , זו לא היתה כוונתי ולכן אל תהיה קורא מחשבות מומחה על חשבוני כי זו לא היתה המטרה.
ד. אף אחד לא חייב לי כלום וגם לא לך , ואני רשאי לשאול שאלות עניניות וזו היתה אחת מהם , ואני רוצה
להזכיר לך שהשאלה לא הופנתה אליך אז תשתדל לא להתערב כי זה ברור לכולם שאתה וחבריך
רודפים אותי כי אני לא מת על הסינים ובפעם המי יודע כמה , מותר לי.

מאיר {או מי שלא תהיה}.

א - תקרא שוב את הצורה שבה כתבת את מה שכתבת ותבין בדיוק למה אני מתכוון, אם עדיין אתה לא מבין אז יש לך בעיה.

ב- יש דרך לשאול, אם אתה לא יודע איך עושים את זה זו גם בעיה שלך. ואני אגיד לך את זה באופן הכי פשוט שיש, המכשיר הזה היה אצלי בכתבה, קרא אותה אל מול כמה מכשירים מערביים ותבין שיש לא מעט שהוא טוב מהם.

ג - לגבי ה"לעשות מזבוב פיל" זה הרגל מגונה שלי שאני חי איתו, גם אתה תצטרך ללמוד לחיות איתו. אני ממש לא קורא מחשבות, אני כמה דרגות מעל. אני קולט אותך כבר באות הראשונה שלך. כל מילה, כל פוסט, כל כניסה שלך לאתר מהולה בארס. תאמין לי שאנשים לא טפשים .

ד - לא משנה למי הופנתה השאלה שלך, משנה שאני קראתי אותה והחלטתי להגיב, מתאים לך? אחלה, לא מתאים לך? גם אחלה. או במילים אחרות. כן כן? כן כן.

לגבי הרודפים אחריך.
אתה הבאת את זה על עצמך. ותלמד משהו ממני {בחינם}, כל מה שקורה לך בחיים אתה אשם. אף אחד לא ירדוף אחריך בגלל שרק קוראים לך מאיר 78 אלא בגלל שאתה מייצג משהו שמרגיש לי קצת תמוה. זה מתבטא בכתיבה שלך, בסלידה שלך בכל דבר הקשור לציוד סיני {שאתה לא שמעת שום מוצר כזה} בכלל בכל מה שקשור לאודיו אתה לא מי יודע מה נותן חוות דעת, אתה מעדיף לזרוע ארס וליצור היתלקחיות.

בקיצור. רוצה שירדו ממך? תשתנה!

נערך לאחרונה ב:
נמר,

אתה קצת מגזים. אתה ואני ותומרצין ועוד הרבה טובים אחרים לא שונים ממאיר. נראה לי שאתה מוציא דברים מפרופורציות.

נמר,

אתה קצת מגזים. אתה ואני ותומרצין ועוד הרבה טובים אחרים לא שונים ממאיר. נראה לי שאתה מוציא דברים מפרופורציות.

לא נכון גיא.
אף אחד כאן (בנתיים) לא עושה מה שמאיר עושה. כנראה שיש אג'נדה לבחור והוא לא תמים.

נמר,

משפט בילתי אפשרי מבחינתי!

מכשירים סיניים

סתם ככה מעניין אריה , אם כבר זרקת , אז תציף...
איזה מכשירים מערביים יותר יקרים כפי שהגדרת בהרבה היו פחות טובים מהרי-סוניק
שלא שמעתי ,אבל מאד מעניין לשמוע .

מאיר,
מכיוון שהנושא הינו לאומיות היצרן, אתמקד בכך. זהות היצרן אינה לעניין כרגע.
שמעתי מקור תוצרת ארה"ב (יקר וגרוע) מקור תוצרת גרמניה (יקר מאד וגרוע) מקור תוצרת איטליה (יקר, איום ונורא) עוד מקור תוצרת איטליה (יקר וסביר) ואחד סיני שלא היה שווה את מחיר הברגים.
כל האמור מייצג את טעמי במוסיקה ואת השילוב במערכת שלי. ייתכן ובמערכת אחרת או לטעמו של מישהוא אחר היו המסקנות שונות (חוץ מהסיני והאיטלקי שאיני מאמין שמישהוא היה רוכש אותם)
ה Raysonic מכשיר נפוץ ונחשב גם בחו"ל. יש לו אפילו סדנאות שיפורים.
לסיכום-סיני או לא סיני, מכשיר מצויין

דיפלומטי, אבל גם זו תשובה.
תודה, ותהנה.

הוכחות

<נערך>

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אוי זה מביש.
אני רוצה את ה5 שניות קריאה שלי בחזרה!

מה זה פה? מה זה הלכלוכים האלו. צריך לחסום אותך יא !

אני רואה משמעמם בירושלים. אולי הקור משפיע ואולי סתם התחרות.

אנחנו אוסרים על הרשמה לפורום לשם ניגוח או חיסולי חשבונות ולכן ההודעה נערכה, לא נאפשר עוד הודעות בסגנון הזה מצד המשתמש.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור