בדיקת כבלים של מונסטר VIDEO 2 { וכמה תהיות}

• פותח הנושא פותח הנושא oferT
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
תקופת מה שאני בודק הבדלים בין כבלים של מונסר בהשוואה ללוקסוס {חיבור סקארט לסקארט}

בדקתי בתחילה את מונסטר VIDEO 3 מול לוקסוס 770L- ובבירור הייתה עדיפות ללוקסוס. {תמונה רכה יותר}
בלי שום קשר למחיר כרגע.

הועלתה סברה {מבעל החנות, שאין לו אינטרס כלשהו} שיכול להיות שהכבל לא תקין? לכן לקחתי כבל נוסף של מונסר VIDEO2 לבדיקה
ואני בודק אותו כעת.

עניין אחד משך את עיניי ומנוחתי. :O
מדוע בכבלים של מונסר מופיעה שוב ושוב {בהעברת ערוצים} הלוגו של INPUT על מסך הפלזמה?
{מה שלא קורה בלוקסוס} מה הסיבה? או שזה כשורה?? :מבולבל:

נערך לאחרונה ב:
UNPUT או INPUT ?

ליאור

כמובן INPUT {הם קרובים...(lol)}

לא נורא, קורה...
כנראה בכבלים של מונסטר, למסך לוקח שניה או יותר להסתנכרן ולזהות את האות.
כתבת "העברת ערוצים", האם הכוונה היא להעברה בין הכניסות השונות במסך או כשאתה על כניסת הסקארט ומעביר ערוצים בממיר ?

בהעברת ערוצים בממיר כמובן - מציק מעט.

נראה שהוא מאבד לרגע את האות ומסתנכרן אליו חזרה.

נראה שהוא מאבד לרגע את האות ומסתנכרן אליו חזרה.

מצב לא תקין להבנתי מדבריך?

זה בד"כ לא אמור להיות ככה, אתה אומר שזה קורה בכל הכבלים של מונסטר שחיברת? כמה כבלים בדקת?

כאמור,הזוג השני שאני בודק של מונסטר {VIDEO 3/2 }

עם אותה תופעה {מרגיזה} שהזכרתי.

על המחיר של מונסטר 3 לא דיברנו. (shocked){מילא היה שווה את הכסף בשיפורים באיכות התמונה?אבל גם זה לא בטוח }

אם אתה אומר שזה לא קורה בכבלי סקארט של חברה אחרת, אז זו תופעה בהחלט מיותרת.
לא יודע אם לקרוא לזה תקלה, אבל גם אותי זה היה מרגיז.

בלילה ערכתי בדיקות/השוואות בין הכבלים של מונסטר ללוקסוס {עניין מתיש ביותר ,וחוסר נוחות מקומם להגיע לאחורי הפלזמה :(}
וכמו שציינתי הבדלים, אולי ישנם? אבל הם ממש מינוריים - לא מוחשיים/מורגשים/ברורים לעין.
{מה...יכול להיות שאין הבדלים בין כבלים ;)}
ולא תמיד היקר טוב יותר...

בכל אופן החזרתי את הכבל של לוקסוס - אין לי עניין בכבלים שגורמים להופעת INPUT בכל
העברת ערוץ. {מעניין אם התופעה ידועה למחזיקי מונסטר, שמאוד נפוצה?}

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור