באודיו, אין דבר כזה ״המשימה הושלמה״ - התחדשתי...

• פותח הנושא פותח הנושא נמר
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

נמר תתחדש! הדבר הבא זה מה שדיברנו וזה יהיה ה vfm הכי טוב שיכול להיות. (ורד)

סטנד מרהיב. תתחדש!
ובכלל כל סביבת המערכת והבית החדש נראים מעולה. שאפו (ורד)

לא יודע למה הפונו אצלך תמיד בעונש מאחורה באיזו פינה.

אם תסתכל טוב גיא
במצב הקיים הפטיפון מגיע לקצה תחילת הטלויזיה
אז עוד מדף לפונו ונמר יצטרך לראות שליש טלויזיה פחות ....

אם תסתכל טוב גיא

פרט טכני פתיר.

טפו, טפו, טפו! בלי עין רעה. נראה סוף!!!
מאחל לך המון הנאה מהרכיבים המדהימים שיש לך שם בסלון, ומהדירה החדשה.
המון מזל, ושתמשיך להתחדש כאוות נפשך, אתה עובד קשה וזה בהחלט מגיע לך.

ברכות (ורד):שתוי:

פשוט חבל"ז
תתחדש :בעד:

הפטיפון נראה כמו סיר של חמין לשבת :)
מערכת מהממת

תתחדש ותהנה חתיכת סטנד הבאת , גם יפה וגם אופה , יאללה מברוק :כל-הכבוד:

אם כבר השקעה מסיבית באקוסטיקה לא היה כדאי להוציא את כורסת העור מצד ימין שלא תחסום חלק מהגלים ותהווה גם רפלקטור, אני מניח שתגיד שהרמקולים מכוונים בדיוק לסוויט ספוט במרכז הספה ועדיין אני חושב שאתה צריך להוציא את הכורסא.

רק אני מנקה בסביבה הזו. דבר שני אל תשכח שהמערכת שלי באמת מינימליסטית. לכן קל מאוד גם לנקות ממנה אבק. שלושה מכשירים ושני רמקולים. וכבלים? סך הכל מקור אחד. מינימום ברדק.

לא ממש מצליח לראות מה יש שם אבל נראה ללא דיגיטל, איזה מסר זה מעביר לחובבים והאם זה לא פוגע ביבואני הדיגיטל ?

אם כבר השקעה מסיבית באקוסטיקה לא היה כדאי להוציא את כורסת העור מצד ימין שלא תחסום חלק מהגלים ותהווה גם רפלקטור, אני מניח שתגיד שהרמקולים מכוונים בדיוק לסוויט ספוט במרכז הספה ועדיין אני חושב שאתה צריך להוציא את הכורסא.

הכורסא אחרי גבולות הרמקולים והיא לא משפיעה. שנית, זה גם בית שצריך לחיות בו בכל זאת.

לא ממש מצליח לראות מה יש שם אבל נראה ללא דיגיטל, איזה מסר זה מעביר לחובבים והאם זה לא פוגע ביבואני הדיגיטל ?

אני מעביר מסר של תשקיעו את המקסימום במקור אחד. אם זה דיגיטל או אנלוג. שנית, יש לי סטרימר, הוא מאחורי הקדמגבר.

אם תסתכל טוב גיא

פתיר בסטנד הרחב. אממה, הוא פחות טוב מפני ששטח הפנים שלו גדול יותר. לכן, הוא צריך להתמודד עם יותר ויברציות שפוגעות בו. יחד עם זאת, סטנד רחב גם פוגע בבמה.

אני מעביר מסר של תשקיעו את המקסימום במקור אחד. אם זה דיגיטל או אנלוג. שנית, יש לי סטרימר, הוא מאחורי הקדמגבר.
בדיגיטל יש היום הרבה ממירים עם ווליום קונטרול איכותי כמו בקדם טוב שחוסך את הצורך בקדם, חשבתי שיהיה הגיוני שבמדיניות של התרכזות במקור איכותי אחד שגם לפונו סטייג׳ תהיה שליטה על הווליום ובכך לחסוך פרה יקר שמשמש רק מקור אחד...

אני בעד הפרדה בין הרכיבים. פונו צריך להיות פונו בלבד, קדמגבר צריך להיות קדמגבר ומגבר צריך להיות מגבר. הרי אם כבר אז כבר, פטיפון עם פונו מובנה. לא?

בדיגיטל יש היום הרבה ממירים עם ווליום קונטרול איכותי כמו בקדם טוב שחוסך את הצורך בקדם, חשבתי שיהיה הגיוני שבמדיניות של התרכזות במקור איכותי אחד שגם לפונו סטייג׳ תהיה שליטה על הווליום ובכך לחסוך פרה יקר שמשמש רק מקור אחד...

מניסיוני, טרם שמעתי ווליום קונטרול דיגיטלי שיעלה על המתקבל בפרה אנלוגי טוב.

מניסיוני, טרם שמעתי ווליום קונטרול דיגיטלי שיעלה על המתקבל בפרה אנלוגי טוב.
לא אמרתי שהוא צריך להיות דיגיטלי, הוא צריך להיות על הדאק על מנת לחסוך מכשיר ולמען האמת שמעתי יותר מאחד כזה.

תתחדש נמרצ'יק, נראה מעמד מדהים!

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור