R roymor חבר אתר הודעות 13 מעורבות 0 נקודות 1 20/3/23 #1 היי, הצלחתי להירשם לשירות דרך צד שלישי. ואני מצליח לשמוע דרך roon. אבל לא יכול להוריד את האפליקציה שלא מופיעה באפל סטור של ישראל. אני גם לא יכול לשנות מדינה לאפל סטור בגלל שצריך לבטל את כל המנויים. מישהו מכיר דרך אחרת ? תודה רועי
היי, הצלחתי להירשם לשירות דרך צד שלישי. ואני מצליח לשמוע דרך roon. אבל לא יכול להוריד את האפליקציה שלא מופיעה באפל סטור של ישראל. אני גם לא יכול לשנות מדינה לאפל סטור בגלל שצריך לבטל את כל המנויים. מישהו מכיר דרך אחרת ? תודה רועי
L liranbh חבר משקיען הודעות 1,856 מעורבות 926 נקודות 113 21/3/23 #2 קשה היום. תנסה את הדרך הזו: תתקין תוכנת vpn תתחבר למדינה שיש בה קובוז תיצור Apple ID חדש עם מייל שלהם תתחבר ותוריד בעבר זה עבד. לא יודע אם יצליח היום אופציה שנייה זה להוריד אפליקציה שמחברת אותך לשירותי סטרים
קשה היום. תנסה את הדרך הזו: תתקין תוכנת vpn תתחבר למדינה שיש בה קובוז תיצור Apple ID חדש עם מייל שלהם תתחבר ותוריד בעבר זה עבד. לא יודע אם יצליח היום אופציה שנייה זה להוריד אפליקציה שמחברת אותך לשירותי סטרים
ציון 2010 חבר אתר הודעות 15 מעורבות 0 נקודות 1 24/3/23 #3 היי רועי, אני הורדתי קובץ התקנה לאנדרואיד מהטורנט, העברתי אותו לסמארטפון שלי, התקנתי והכל עובד פיקס, תנסה גם אתה...
היי רועי, אני הורדתי קובץ התקנה לאנדרואיד מהטורנט, העברתי אותו לסמארטפון שלי, התקנתי והכל עובד פיקס, תנסה גם אתה...
ציון 2010 חבר אתר הודעות 15 מעורבות 0 נקודות 1 24/3/23 #4 או נסה את הקישור הבא: https://qobuz-dca.en.softonic.com/iphone?ex=DINS-635.2
R roymor חבר אתר הודעות 13 מעורבות 0 נקודות 1 25/3/23 #5 תודה, לא חושב שב-ios אפשר בקלות להתקין קובץ של אפליקציה…. באנדרויד אני יודע איך.