רציתי רק לומר שיש לי כמה חברים בעלי מערכות היי אנד נפלאות , האמת פשוט מדהימות , והנה כל אחת שונה מהשניה לגמרי , לא רק ברכיבים אלא גם בצליל ,לחלקם צליל מוזיקלי מטורף ללא קצוות מטרידות , לאחרים רזולוציות מפחידןת , יש גדולות מאוד , ובינוניות , העניין הוא שבחברותא שלנו אין שום צליל אקסיומטי שהוא הנכון ולכאורה כך צריך להיות ,אני יכול ללכת לרן ולהנות עד השממיים מהרכות והאינטגרציה עם הסאב המופלא שרכש ,ללכת לדורון , מערכת מפלצת עם כוח ורזולוציות שלא יתכנו בכלל ,
אני בעצמי יש לי בעצם כמה אפשריות להפעיל המערכת ,מלקסמן רך קלאס a ' ועד מגבר קלאס די - 20000 ואאט לצד ,ואני באמת מתקשה להחליט מה טוב לי , מצד אחד הלקסמנים רכים והרמונים כמו רוב הקלאס איי , הם חזקקים מאוד בכדי לתת מספיק דרייב לרמקולים שלי עם אקסטנשיין מורחב לבאס ומיד משיי וגבוהים רכים ,
מצד שני מחבר את הקלאס די שלי שלדעתי הוא בין הטובים בעולם לפני שהאמירו המחירים לשמיים ,ופתאום המערכת הופכת למפלצת רזולוציה עם פרוט מדהים ,באסים קצרים ופאנצים כמו יריית תותח , והכל מוחזק באגרוף ברזל בבמה שמתרחבת ושום דבר לא נע במרחב , לזמרות יש יותר מיתרי קול ופחות ריאות ,וגירה עם מיתרים מודגשים יותר ופחות תיבה (לא אוהב גיטרה עם תיבה של צלו ) ,
החברים שלי שמעו הכל וגם שם שום דבר לא חד משמעי ,
לסיכום - אין משהו מוחלט בהיי אנד , כל עוד החדר טוב והמגבר מספיק לרמקול ,ונקווה שהוא בעצמו לא חורק , הכל טוב , היי אנד לא נמדד במחיר הציוד אלא בעיקר באהבה שמושקעת מסביב למערכת ואיזון עדין עם ציוד טוב , בסופו של דבר כל אחד והאוזניים שלו , יש כאלו שמדליק אותם מערכת רופסת ומהמהמת שלכאורה זו איכות בעבורם , ויש שאוהבים את זה גדול חזק ומפורט עם במה ענקית , עד היום אני מתגעגע לחיפושית שהייתה לי במקום הטיל שיש לי היום ,
תהנו חברה ,ושהייה לכולם שבת שלום