כרגיל בארץ, אמרו בלה בלה על עלויות שילוח, בסופו של דבר לאיזו תוצאה מצפים מרמקול שעולה 1200$ ?4500 שח?
יקר להחריד
כרגיל בארץ, אמרו בלה בלה על עלויות שילוח, בסופו של דבר לאיזו תוצאה מצפים מרמקול שעולה 1200$ ?4500 שח?
יקר להחריד
Boenicke w5
אין לו מתחרים בכל רמת מחיר.
לא שמעתי אותם עדיין ואין לי ספק שמדובר ברמקול מצוין אבל אמירה קצת בעייתית "אין לו מתחרים בכל רמת מחיר"Boenicke w5
אין לו מתחרים בכל רמת מחיר.
תקציב לא בשמיים זה מאד יחסי(22000 euro ,די בשמיים לרבים מאד כאן).נחוצה גם השקעה לא קטנה במגבר,רמקול קשה(86 db יורד ל-2 אוהם).
proac d2R עם טוויוטר הריבון.הי, אשמח לקבל המלצה ממי שמכיר.
מעוניין לשדרג את המדפיים שלי Opticon 1. לאחרונה עברתי להגל H95 ומוכן לשדרג רמקולים, עדיפות למדפיים.
צמצמתי ל- 2 אפשרויות:
Dali Rubicon 2
Spendor A1
הרמקולים שונים, בעלי התנגדות שונה, רגישות וגורמים אחרים. אני יודע שיהיה קל יותר לHegel להניע את הSpendors ב-8 אוהם. הנצילות של ה Spendor יחסית נמוכה 84Db לרמקול בסדר גודל כזה.
מה ההמלצה שלכם?
צודק! W11 הדגם הבסיסי 10-11k.ועדיין לא מצרך החודש.הדגם + W11 se כ-20 k.היי לני
התרשמתי שהמחירי ריטייל נמוכים משמעותית מהמחיר שציינת גם לא ברור לאיזה דגם
מניח שה w11
לדעתי סביב מחצית ממה שציינת, אולי טועה.
לגבי ה w5 שיהודה ציין
מדובר ברמקולים בריטייל של 5900$ אם זכרוני אינו מטעני.
ואכן אתה צודק
אילו רמקולים בעלי נתונים שמחייב המשתמש להתאים להם אלקטרוניקה חשמלית תאומת.
ה hegel 95 שיש לפותח הפוסט, לא מהווה התאמה חשמלית פוטנציאלית ל w5 שהוצעו
ולא מתאימים לנשוא השרשור.
כך שהבחירה בטח לא נכונה ולא נבונה עבורו.
מקווה שפותח השרשור יקבל התנצלותי, וממליץ לדבוק בפתרונות שדבק בהם, שהם נהדרים גם כן, כמו כן
פתרונות שאחרים הציעו במהלך השרשור.
אני לא נוהג לפתוח שרשורים רבים,
כאפרופו
יודה הציע רמקולים מדפיים שלדעתו ובצדק (לפחות על בסיס הרצפתיים ששמעתי) יכולים להשקל כקנייה מובטחת למחירם ומול מתחרים במחיר דומה ומאמין מעל (כמה מעל אפרופו לפוסט של אפי, מצריך בדיקה בהחלט) וזה נכון, פחות קשור לשרשור הנל, ובהסתכלות אחורה, מצדיק והיה במקום הערתך, בכל זאת החלטתי לפרגן גם באפרופו על המפגש שהיה לאחרונה ורמקולים שלא יכולתי להתעלם ורצון לשתף.
בכל אופן חג שמח לכולנו.
הייתי חייב לראות באתר מה זהאחת ההפתעות שהיו לי לאחרונה,
ברצוני לפרגן לחברינו יודה שהביא תוצאה מעניינת מיוחדת ולא שגרתית,
הבחור התחדש ברמקולים חדשים ואך נאמר לא בטוח ה cup of tea לאילו שמחפשים פסלי מיינסטרים לנוי שלא ממש יודעים לנגן,
אוהב שקצת פותחים את הקבאסה והולכים על דברים אך נאמר לא משווקים בשמן רותח,
מדובר ברמקולים של Boenicke רצפתיים, דגם: w11.
כאשר אני אומר לא רמקולים "רגילים" והפתעה לעין ובעיקר לאוזן והלב,
הכוונה רמקולים אשר תופסים "כלום" מקום,
בתמונות, נראים לא מרשים במיוחד, כמו חלק משיעור נגרות, כאשר פוגשים בהם במציאות, מבינים כמה העניין רחוק מכל דמיון או רושם מוטעה וכאשר שומעים אותם, מבינים כמה הפתעות יש בתחום הזה,
בין הרמקולים התלת מימדיים שפגשתי ושמעתי, נעלמים לחלוטין בחלל, במה מרחפת תרתי משמע, סאונד ענק, נדהמתי בקיצר.
אז קבל אחלה פרגון ממני, שמחתי להכיר חברה שאני לא ידעתי על קיומה, שמחתי לשמוע ושוב להבין ולחזק דעתי, כמה רמקולים גדולים ומגושמים כנראה שיעלמו באיזה שלב מהאופק,
אם אתם לפני שדרוג רמקולים, והתקציב לא בשמים, ממליץ בחום ללכת לשמוע.
אין לי כל ספק שהמדפיים שיהודה ציין, יהוו כנראה את הבחירה הנכונה והנבונה ביותר.
למי שמחפש מדפיים ותקציבו לא ממש מאפשר הרפתקאות.
בהצלחה
וחג שמח.
מבין שהדיעה שלי לא באה לך בטוב וזה בסדר.לא שמעתי אותם עדיין ואין לי ספק שמדובר ברמקול מצוין אבל אמירה קצת בעייתית "אין לו מתחרים בכל רמת מחיר"
תודה על ההמלצה אבל מעל לתקציב. הם סביב ה-22k ₪ בארץproac d2R עם טוויוטר הריבון.
יהודה לא הבנתי מה הקשר לדעה שלי ? מדובר בדעה שלך אתה זה שרשם את ההערה.מבין שהדיעה שלי לא באה לך בטוב וזה בסדר.
אני בכל מקרה עומד מאחורי המילים שלי.
הערך שמקבלים מהרמקול המדפי הזה הוא יוצא דופן ברמה שכל מי שהקשיב ךהם לא הבין איך ניתן להגיע לרמות האלה. זה שבר את כל המוסכמות
גם מיסטראל זאג בזמנו שבר את כל המוסכמות ...מבין שהדיעה שלי לא באה לך בטוב וזה בסדר.
אני בכל מקרה עומד מאחורי המילים שלי.
הערך שמקבלים מהרמקול המדפי הזה הוא יוצא דופן ברמה שכל מי שהקשיב ךהם לא הבין איך ניתן להגיע לרמות האלה. זה שבר את כל המוסכמות
1.על הנייר. בדוק עלות לפני סגירה. מה שהיבואן רושם באתר זה לא עלות סופית..המרווחים ברמקולים נעים בין 40/60% מחד והשוק הנוכחי לא מוצף בקונים, לפיכך-שטרות מול העיניים וראה זה פלא-המחיר מתגמש...תודה על ההמלצה אבל מעל לתקציב. הם סביב ה-22k ₪ בארץ
Boenicke w5
אין לו מתחרים בכל רמת מחיר
קנית על עיוור?יש חברה מצויינת שנקראת neat acoustic יש להם מדפים מצויינים ,תחפש את ה sx3i ,בחול מדובר ברמקול שמקבל פירגונים מטורפים אבל בארץ פחות מכירים.
לי יש את הרמקול המדובר והוא לא למכירה ,הרמקול מאוד תלוי בהגברה שמחוברת אליו ,בכל מקרה מקבלים נפחים מרשימים בנמוכים למי שאוהב.