LCD או פלזמה אחרי הכתבה בשישי האם לצחוק או לבכות?

• פותח הנושא פותח הנושא vanhelsing
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

vanhelsing

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הי ליאור

סחתיין על הכתבה המקצועית בשישי,לצערי אני חווה את הכתבה בחודשיים האחרונים ופוגש המון אנשי "מקצוע" שעושים את עצמם מבינים ונאלץ לדחות שוב ושוב את בחירתי כי כל אחד מנסה "להשחיל" לי את מה שהוא מוצא לנכון מתוך אינטרסים פנימיים גרידא.
זכרתי את פלסמה פנסוניק מלפני 5 שנים בערך שבלטה בצבעים המדהימים שלה אך לא יכולתי להרשות לעצמי והתאפקתי 5 שנים עד עכשיו ולכן בלי לראות את הנוכחיות של פנסוניקC10,X10 החלטתי שאלך על הC,בשקם אלקטריק ראיתי תצוגה עלובה שלה ולא הבנתי למה אשת המכירות ישר דיברה איתי על פיליפס....באלמ שאלתי על lh50 42 LG והמוכר רצה להרביץ לי כי איך אני בוחר מכשיר שלא מופיע באף פורום מוביל ושלא זכה בשום פרס...רציתי לשאול למה האייר מוצג אצלו אך הוא הצליח לטשטש אותי ושכחתי מהשאלה....בסט ביי לא נתנו לי כיוון ברור וכל הזמן ניסו למכור לי היטאצי מתצוגה...אבי סופר משך אותי לפיליפס ורק אחרי שיצאתי ממנו התייעצתי עם חבר שאמר לי שאבי רכש מלאי גדול של מסכים ורוצה להעיף אותם...בקיצור ליאור ביזיון..ממש כך...בסך הכל רציתי פאקינג מסך וכולם מסובבים אותי כמו פורפרה על הזרת הקטנה שלהם...חוסר אמינות משווע...הפיליפס 7404 נראתה לי הכי נורמלית אבל אז חנות מקצועית בתל אביב אמרה לי לא לגעת בזה כי השרות של אלקטרה מחורבן ושיש הרבה תקלות ושלקוחות ממתינים המון זמן למסכים בתיקון...השימוש שלי ברובו המכריע יהיה סוני 3 ודיוידי רגיל (אין לי כבלים לשמחתי)..מה מתאים לי בתקציב של נניח 4500K פלוס מינוס?
תמיד נקשר לי בראש שפלסמה זה הכי איכותי וLCD זה מריחות..האם אני צודק?
תודה על הכל

תודה על הפידבק.
מה השימושים שלך בעיקר?

השימושים שלי בעיקר הם סוני 3 ודיוידי רגיל פיוניר 310,אין לי כבלים

ואני לא אתחבר בקרוב..אך אשמור את האופציה הזו אפילו לעתיד רחוק...אך ללא ספק העיקרי יהיה סרטים ומשחקים..מה המלצתך ליאור?
תראה ממה התחלתי
פנסוניק c10(לא יודע למה ליאור אני מת על פנסוניק...לא במקרה הפלסמה הראשונה שלהם נצרבה לי בתודעה..)
אח"כ x10
אחכ עברתי לסקרלט lg
אחכ עברתי ל lh5o(באחת הרשתות אמרו לי שהדגם הזה בעיתי כמו טויוטה וח.י. משהים אותה בינתיים...)
כרגע תחנה סופית פיליפס 7404
אני לא אוהב lcd ליאור בגלל המריחות אך המילה שלך תשנה את דעתי אם צריך...
אנא עזור לי להחליט ואם כדאי להמתין לפסח..
תודה מקרב לב
שי

כתבת שאתה לא אוהב LCD בגלל מריחות, ראית באמת כאלו בעין? ה lcd החדשות לא ממש סובלות מזה וגם ל 7404 יש מנגנון 100 הרץ.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור