ארז, כבד את הבקשה . לא למבחן כזה כיוונו . כידוע לכולם כאן , לא נערכה בדיקה לכבלים ששללה הבדלים שמיעים ביניהם.
אה, באמת ? אם ברור לך מה המדידה, אנא ספר לי עליה בליווי הפניה לסימוכין . אני באמת אשמח לדעת, לא בציניות.
רוברט העלה דרישה לגיטימית ועוד איך , לכן הסירוב שלו למבחן משזו לא נענתה מובן . צר לי על שאינך יכול לראות את הדברים כפי שהם.
היות ואני כל היום עסוק במדידות, כיולים, ניתוחם, קריאת ספרים על אקוסטיקה, שיעורים פרטיים ב REW וצלילה לקרביים של המכשיר הכי מתוחכם בעולם בתחום הזה של מדידות, אפשר בשמחה לנהל את הדיון הזה, כאשר אני דווקא תומך.... בצד השני.
הדברים הם מדידים חלקית.
בוודאי שאנחנו עוסקים בכלי מדידה יום יומיים כדוגמא מיקרופונים ב 200 דולר עם REW או אפילו מיקרופונים ב 1,000 דולר של Trinnov.
המדידות מלמדות אותי הרבה, אבל האוזניים שלי מלמדות אותי, לא פעם, דברים שונים.
היה בלתי אפשרי מבחינתי לראות שוני מהותי בין סטרימרים שונים, אבל העובדה היא, שכל פעם זיהיתי אם החליפו סטרימר או לא.
המדידות לא הראו לי הרבה בכל הקשור לכבלי רמקולים, אבל קל היה לי לשמוע הבדלים כל פעם שהחליפו כבל, או לא לשמוע , כאשר לא החליפו כבל.
נמר לקח את זה אפילו צעד קדימה וידע לזהות מתוך 8 כבלים שונים, איזה מנגן, כאשר ההחלפה בוצעה שהבחור היה בכלל בחדר אחר בבית.
אני מאמין גדול במדע, בטכנולוגיה, במדידות ופחות באימרות של "החלפתי את המדף כדיי לתקן את הסאונד" או "מרימי הכבלים הפכו לי את הסאונד בבית", עם זאת, אני לחלוטין לא מקבל את האימרה שהכל מדיד וצריך להסתמך על גרפים ומיקרופונים בלבד.
רן