אוזניות אורבניות – וגם, ביקור אצל אלי כרמי

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

וואו. חתיכת פרוייקט.

מנחם היה כיף של ביקור ושמחתי לארח אותכם, כמו כן אתה יודע לתאר יפה את החוויה שההיתה לנו - תודה על כך ועל כך

,תודה על השיתוף (ורד)

לוריא אתה בחור רציני כל הכבוד :בעד:

איזה כיף של כתבה.

נראה שהיה מפגש מעניין ומסקרן!
מנחם תרשה לי לשאול משהו שלא הבנתי-
ה b&o כתבת שהן חמימות אבל מפורטות, האם אתה יכול להסביר למה הכוונה?
איך הן בהשוואה לסוני 1000x?
שמתי לב שבתמונה מופיעה גם ה bose qc35
אבל לא הזכרת אותה. איפה היא נמצאת ביחס לשתיים שהזכרתי?
תודה

"חם" לא חייב להיות צליל אטום.

מדובר ב QC25 שלי, שהן הדגם החוטי של ה QC35 - עד כמה שיצא לשמוע הן דומות מאוד ביכולות האודיו שלהן ל QC35.
בוז הן חלוצים בנושא בידוד רעש רקע וכן הן עושות עבודה טובה מאוד בנושא זה, הן גם יושבות מאוד נוח באוזן, אבל לדעתי מבחינה הסאונד הן לא מהמובילות בתחום - הבנתי שה QC35 II הדור החדש משפרות יכולות זו, אבל עדיין לא יצא לי לשמוע.

נהניתי לקרא...:שתוי:

@יעקב ח
יעקב,חמימות בסאונד לא באה על חשבון פירוט ובמה. לא באה על חשבון,הכוונה היא,שאין זה אומר שאופי סוני חמים פירושו פירוט בחסר. לאוזניות של b&o יש אופי סוני חמים,במה רחבה,יחסית לטיפולוגיה של אוזניות סגורות,והפירוט בבמה טוב אפילו מאוד. הסאונד החם,ויש שמכנים אותו בריטי,הוא עניין של העדפה אישית.מי שאוהב את זה יאהב את הוויסינג של b&o ומי שלא יסלוד מהם - פחות או יותר כמו שקרה אצל כרמי בבית.
בהשוואה של b&o לסוני:אלו שני עולמות שונים לגמרי. הסוני אנליטיות משקפות את ההקלטה והמקור מבלי להשפיע עליו. אם תרצה נטראליות מאום מה שיש במקור,מגבר האוזניות וקובץ האודיו,זה מה שהן תעברנה. ה b&o משפעות,או אם תרצו,כופות את האופי שלהן עצמן על הסאונד שנשלח לאוזן. אין כאן טוב או רע אלה מה נעים באוזן הפרטית שלך.
.
תודה למברכים היה שווה את המאמץ והעונג,העונג כולו שלי.

מנחם

איזה יופי של כתבה - שאפו!

אגב.

ישנן תמונות נוספות של יורם שקיבלתי. העדפתי שלא לחשוף אותן.
אוכל להעביר אותן (תמורת תשלום) לכל דורש.

מנחם תודה רבה שחלקתם איתנו את תוצאות המבחן.

אדון מנהל
אני קורא אותך לסדר פעם ראשונה!!!

תודה על הכתבה :בעד:

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור