AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 3,105
- נקודות
- 113
ייתכן שגם אתה אוהב -- במצבים שבהם אתה לא יודע שזה סטרימר שמנגן.רשמתי אנאלוג לעומת סטרימר...ולא נגן דיסקים.יש לי נגן דיסקים.
אין לי בעיה עם סטרימר.מי שאוהב תהא שמיעתו סוגה בשושנים.לא אוהב די פשוט.
זה פשוט, ונכון לעוד הרבה מאוד מקצועות -- גם בתחומי אמנות כמו ספרות ושירה, ובטח במקצועות טכניים ועיצוביים. למשל, אדריכל: AI יכולה לעצב לך את הבית וגם לבצע חישובי עומס טוב יותר מכל אדריכל או מהנדס. היא יכולה לכתוב תוכנה טובה יותר מרוב המתכנתים האנושיים, בהרבה פחות זמן. בהמשך היא גם תוכל לנהוג ולהטיס מטוסים טוב יותר מכל נהג או טייס אנושיים, כולל הימנעות מטעויות והתנגשויות, וצפיית תאונות זמן רב מראש; והיא לעולם לא תהיה שיכורה או עייפה, ולא תאבד ריכוז. היא יכולה להפוך למיותרים גם פקידים למיניהם, רבי-חובלים ונווטים, כותבי תוכן, קופירייטרים, מתרגמים, ועוד. כבר כיום היא מסייעת באבחנות רפואיות, אמנם ברמה מוגבלת, אך בהמשך היא תוכל להיות מאבחנת טובה יותר מכל רופא, ואחר כך אפילו לבצע ניתוחים ופרוצדורות רפואיות טוב יותר. והרשימה נמשכת וגדלה...רשמתי " ליבי עם היוצרים בתחום המוזיקה"
זה כולל את כל השרשרת ,אומן,מלחין,הפקה,אולפן,כלים,ועוד....
זה להגיד להם קישתא הביתה לא חייבים אתכם.
אני מקווה שהייתי ברור.זהו פשוט לא מסובך.
אז אני לא יודע למה יוצרים בתחום המוזיקה ראויים ליותר רחמים מכל האחרים. ליבי לכולם.
דרך אגב, לאנשים שייוולדו בעתיד הלא מאוד רחוק זה יהיה מובן מאליו ש-AI שולטת ומנהלת הכול, ומבחינתם לצרוך דברים שנוצרו על-ידי אנשים תהיה הליכה אחורה ותיראה להם פרימיטיביות. עם זאת, אנשים שחיים עכשיו מעריכים עבודת יד ויצירה אנושית כמשהו מיוחד, וכנראה יישארו כאלה שיהיו מוכנים לשלם יותר ולחכות יותר לתוצרים אנושיים, אולי אפילו בעתיד הרחוק יותר. לא כל היוצרים יהיו מיותרים.