קראחנות אקוסטיקה בהרצליה

• פותח הנושא פותח הנושא matanoosh
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אגב , בנעורי הייתי ארס גדול עם קצין מיבחן עד שקיבלתי סרן בצבא בסיירת , לא יכול לומר לך את דרגתי כרגע אחרי 25 שנות מילואים כמפקד מרפאת השיניים בקריה , אבל מי אתה התולעת שתיכיח את מלח הארץ בדעותיך המשובשות , בגללי נסגרים כאן שרשורים חדשות לבקרים , ובדיוק בגלל תגובותי "הרגועות " לטיפוסים כמוך בעיקר בענייני אודיו , אתה בטח תאמר , - לבחור רגש עליונות משובש , אבל אני נתקלתי בדבריך במקרה, וחושב שמישהו צריך להגיב לזרם הצואתי שזורם בתוך הנהר הצלול של עמנו שהוא העם הניבחר , ומדד האושר במדינתנו של האזרחים הוא בין הגבוהים בעולם.

אגב , בנעורי הייתי ארס גדול עם קצין מיבחן עד שקיבלתי סרן בצבא בסיירת , לא יכול לומר לך את דרגתי כרגע אחרי 25 שנות מילואים כמפקד מרפאת השיניים בקריה , אבל מי אתה התולעת שתיכיח את מלח הארץ בדעותיך המשובשות , בגללי נסגרים כאן שרשורים חדשות לבקרים , ובדיוק בגלל תגובותי "הרגועות " לטיפוסים כמוך בעיקר בענייני אודיו , אתה בטח תאמר , - לבחור רגש עליונות משובש , אבל אני נתקלתי בדבריך במקרה, וחושב שמישהו צריך להגיב לזרם הצואתי שזורם בתוך הנהר הצלול של עמנו שהוא העם הניבחר , ומדד האושר במדינתנו של האזרחים הוא בין הגבוהים בעולם.
נשמה ברגע שאומרים "ערסים עם כיפות לבנות"
זכותי להגיד מה שבא לי על הקפלניסטים
הבנת?
מה לעשות אין יותר דרום אפריקה שמה שמותר לשמאל אסור לימין
לא נהיה פה יותר אזרחים סוג ב

בן כמה אתה יקירי , אני פראנק בולגרי עם סבא שהיה רב והיה מתהפך בקברו למשמע דברי , מותר לשאול למוצאך ולעיר בה התבגרגת ,(לא חייב לענות )

בן כמה אתה יקירי , אני פראנק בולגרי עם סבא שהיה רב והיה מתהפך בקברו למשמע דברי , מותר לשאול למוצאך ולעיר בה התבגרגת ,(לא חייב לענות )
מוצא מרוקאי( כמה מפתיע )
עיר: מרכז... בוא נגיד ככה
אבל מהשכונה
כואב את כאבם של המוחלשים בכל המקומות בארץ כולל של "ערסים עם כיפות לבנות"
למה להגיד ערסים עם כיפות לבנות? ועוד בפוסט על אודיו שאין לזה קשר לכלום
מה לעשות זה צורם לי

אגב , תמיד אהבבתי את כתיבתך
תודה כנ"ל

טוב !!!! בזה סיימנו התיחסות פוליטית , כולנו עם אחד נפלא כולל הכיפות הלבנות , לי יותר חשוב לב רחב מאשר תארים ודברים מלאכותיים שונים , אתה צודק בזה חוץ מאשר לדודי אמסלם ששיך לזרם הצואתי של עם ישראל והוא לא יותר גרוע מחלק ניכר ממשלת החרפה שיש לנו לצערי

טוב !!!! בזה סיימנו התיחסות פוליטית , כולנו עם אחד נפלא כולל הכיפות הלבנות , לי יותר חשוב לב רחב מאשר תארים ודברים מלאכותיים שונים , אתה צודק בזה חוץ מאשר לדודי אמסלם ששיך לזרם הצואתי של עם ישראל והוא לא יותר גרוע מחלק ניכר ממשלת החרפה שיש לנו לצערי
בצד השני תאמין לי ישנם חרפות גדולות הרבה יותר מאמסלם...לא יודע אבל כאלה שאומרים על חיילי צהל שהם משתעשעים בהרג תינוקות פלסטינאים ,או הגדול מכולם אמר השבוע שמבחינתו יוסוף חדד לוחם גולני ונכה צהל ,הוא ערבי שאינו שונה ממנסור עבאס.אוי לו לשמאל שזו ברירת המחדל שלו...
אבל אנחנו לא נדע לתקן את עצמנו..כנראה רק איראן שאם ותיפתח במלחמה ,אולי היהודים יבינו שכולם כולל כולם עלולים למות.
ככה זה יהודים....עם הכי חכם והכי טיפש.

אודיונאט, מה קרה, הקפצתי לך את הרגשי נחיתות? סוף סוף מצאתי כפתור! כולה אמרתי ערסים עם כיפות בהרצליה לעומת לעומת בני דודים בחיפה. תובנה אנטרופולוגית :). לא מעבר. כל השאר- פרשנות שלך. לך תתפקד לקשת המזרחית ותשאיר את הפוליטיקה מחוץ לפורום.
ערסים עם כיפות זה החיים. אוהב אותם. מסתדר איתם. עם קריאות ג'נוסייד מבית - פחות.

הייתי חוזר על לדבר על אקוסטיקה אבל זה הרי מחוויר לעומת קצת פוליטיקה, אה?

בצד השני תאמין לי ישנם חרפות גדולות הרבה יותר מאמסלם...לא יודע אבל כאלה שאומרים על חיילי צהל שהם משתעשעים בהרג תינוקות פלסטינאים ,או הגדול מכולם אמר השבוע שמבחינתו יוסוף חדד לוחם גולני ונכה צהל ,הוא ערבי שאינו שונה ממנסור עבאס.אוי לו לשמאל שזו ברירת המחדל שלו...
אבל אנחנו לא נדע לתקן את עצמנו..כנראה רק איראן שאם ותיפתח במלחמה ,אולי היהודים יבינו שכולם כולל כולם עלולים למות.
כל אחד חי במציאות אחרת שבונה לו הרשת החברתית. אם אתה ערן, אתה רואה רק ימנים מתלהמים. אם אתה התולעת, רק קפלניסטים. הפיתרון הוא להפיל את מטא, x וטיקטוק. החדשות הטובות: הראשונה כנראה בדרך. חטפו תביעה של 1.4 מיליארד דולר.

חושב שאין אולי טלי אבל זהו

באיזו אפליקציה או מכשיר ייעודי מודדים תדרים בחדר?

אפשר לרכוש או מי נותן שירות כזה?

באיזו אפליקציה או מכשיר ייעודי מודדים תדרים בחדר?

אפשר לרכוש או מי נותן שירות כזה?

בדרך כלל
rew החינמית
(room eq wizard)
רץ על PC
ונהוג להתשמש במיקרופון
umik-1 עקב יחס מחיר תמורה.

אם אתה גר באיזור מרכז
אתה מוזמן לצור קשר בפרטי ולהשאיל ממני מיקרופון.

יש גם אפליקציות חינם לסמארטפון
אבל לא חושב שהן מדויקות, וסביר שלא מקיפות כמו הrew.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור