- מעורבות
- 816
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/hi-fidelity-visit
בשמחה רבה מיכאל - המטאליסט האתר עם טעם משובך (תודה על הדגימות המוזיקה שאתה מפרסם)!מאז שהייתי אצל יוהן באמצע אוקטובר החדר עבר טיפול רציני.האודיו ריסרץ' היו חדשים מהניילון ועכשיו כבר סיימו ברייק אין.האיזוטריק עוד לא היה בתצוגה שלא לדבר על סטנהיים,שנחתו אצלו ממש לאחרונה. יוהן בין חובביי מטאל היחידים בקרב היבואנים שיכול לנהל איתך דיאלוג בגובה העיניים על המוזיקה האהובה וזה מוסיף לחוויה הכללית. יש לי תחושה שחייב לבקר ככה סתם רק בישביל לשמוע מערכת חדשה ולא לצורך רכישה.אם אצליח לשכנע את גנאדי אולי נגיע ביחד לשמוע את הפלא החדש.
לא ניגן כשהייתי...הפטיפון לא נחשב?
אז ככה. אתייחס נקודתית לכל נושא.אומנם זה YouTube, ולא ניתן להסיק מסקנות לגבי האיכות, אבל לטעמי כן ניתן לשמוע את היובש והשעמום של המערכת הזו. Not engaging (וזה שוב מזכיר לי כמה לא אהבתי איזוטריק/פוקאל בתערוכה בכפר המכביה -סורי)
אני משתגע ממסקנות המופקות על סמך סרטוניי יו טיוב. זה מזכיר לי שרלטנים מתחלית שנות ה90 האפלות ברוסיה כמו קשפירובסקי או צ'ומאק,שהיו "מאבחנים ומרפאים" מרחוק בלי מגע.אומנם זה YouTube, ולא ניתן להסיק מסקנות לגבי האיכות, אבל לטעמי כן ניתן לשמוע את היובש והשעמום של המערכת הזו. Not engaging (וזה שוב מזכיר לי כמה לא אהבתי איזוטריק/פוקאל בתערוכה בכפר המכביה -סורי)

אומנם זה YouTube, ולא ניתן להסיק מסקנות לגבי האיכות, אבל לטעמי כן ניתן לשמוע את היובש והשעמום של המערכת הזו. Not engaging (וזה שוב מזכיר לי כמה לא אהבתי איזוטריק/פוקאל בתערוכה בכפר המכביה -סורי)
איך אפשר להסיק מסקנות לגבי צליל של חדר מסוים כשהסרטון הוקלט עם מיקרופון של סמארטפון ובמקרה הטוב נשמע אצלך באזניות או במקרה הרע בספיקר של הסמארטפון שלך?אומנם זה YouTube, ולא ניתן להסיק מסקנות לגבי האיכות, אבל לטעמי כן ניתן לשמוע את היובש והשעמום של המערכת הזו. Not engaging (וזה שוב מזכיר לי כמה לא אהבתי איזוטריק/פוקאל בתערוכה בכפר המכביה -סורי)
אתה זה הבנתי.הוא מתכוון שמערכות הייאנד מטורפות ברמות על הם בד"כ עם צליל בלי טעם ובלי ריח נראה לעיניי המתבונן והמאזין כ יבש\נטול חיות
את החלק הזה למרות שקראתי כמה פעמים לא הצלחתי להבין מה אתה אומר כאן. תסביר?לאורך כל הסקאלה/אודיופילי תואם מקור, זה לא רמקולים JBL 90 אחוז צבע של פעם. זה הכיוון ....
שוב, זה מאוד תלוי מה עשו עם הציוד וכיצד הרימו את הסט אפ כולו (לרבות חלל, כבילה, העמדה של הציוד לבטח הרמקולים...).הרבה מערכות קצה עליון ויצא לי כבר לשמוע כמה כאלו, תמיד זה מכוונות לדיוק טכני מושלם ואז תמיד שמים משהו לנגן עם נקישות או משהו איטי ומגבירים ווליום כי זה יציב העקום היענות של הציוד הכל מחזיק יפה, אבל מאידך, בשירים שלמים נניח שנות ה 80\90 רוק או פופ או ישראלי, גם ב לייב, אם זה לא גאז מרגש, זה מדכא ומשעמם, במקום לסאונד חם, צבעוני ומרגש שהאוזן נהינת ממנו, הכל פלאט (בלי טעם בלי ריח)\השאיפה או רדיפה לתואם מקור באה על חשבון הנאה.