ביקור ב-Hi Fidelity שבחולון - חדר הדגמה חדש לפנתיאון

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/hi-fidelity-visit

מאז שהייתי אצל יוהן באמצע אוקטובר החדר עבר טיפול רציני.האודיו ריסרץ' היו חדשים מהניילון ועכשיו כבר סיימו ברייק אין.האיזוטריק עוד לא היה בתצוגה שלא לדבר על סטנהיים,שנחתו אצלו ממש לאחרונה. יוהן בין חובביי מטאל היחידים בקרב היבואנים שיכול לנהל איתך דיאלוג בגובה העיניים על המוזיקה האהובה וזה מוסיף לחוויה הכללית. יש לי תחושה שחייב לבקר ככה סתם רק בישביל לשמוע מערכת חדשה ולא לצורך רכישה.אם אצליח לשכנע את גנאדי אולי נגיע ביחד לשמוע את הפלא החדש.

מאז שהייתי אצל יוהן באמצע אוקטובר החדר עבר טיפול רציני.האודיו ריסרץ' היו חדשים מהניילון ועכשיו כבר סיימו ברייק אין.האיזוטריק עוד לא היה בתצוגה שלא לדבר על סטנהיים,שנחתו אצלו ממש לאחרונה. יוהן בין חובביי מטאל היחידים בקרב היבואנים שיכול לנהל איתך דיאלוג בגובה העיניים על המוזיקה האהובה וזה מוסיף לחוויה הכללית. יש לי תחושה שחייב לבקר ככה סתם רק בישביל לשמוע מערכת חדשה ולא לצורך רכישה.אם אצליח לשכנע את גנאדי אולי נגיע ביחד לשמוע את הפלא החדש.
בשמחה רבה מיכאל - המטאליסט האתר עם טעם משובך (תודה על הדגימות המוזיקה שאתה מפרסם)!:) אפשר לעבור אצל יוהן בכיף!
למען האמת כבר יצאה לי לשמוע אותם לפני כמה שבועות (קפצתי לדקה ליוהן לאסוף מה שהוא ו... כן נתקעתי חחח) וכבר אזי זה היה נשמע.... קשה לי למצוא את המילה הנכונה... מטורף? כן, סוג של טירוף ופה פאוט (ומטאל נשמע... וואו - ת'אמת כול ג'אנר היה וואו נשמע).
יצאה לי גם קודם להכיר את האחים הקטנים שלהם ששמעתי במינכן 2019 (איזה שנה זו הייתה... למה לא יכולנו לעצור שם?! למה הינו צריכים כול האבוג'רס שנפל על כול העולם אחרי זה?!...) קיצר, במינכן חדר של סטיינהם חדר (לטעמי כמובן) אחד מהשניים הכי טובים בתערוכה שחזרתי לשם מספר פעמים - פשוט לסטינהיים יש סאונד הכי טבעי ומאוזן ואשיר שיצאה לי לשמוע עד היום. לא ששאר לא טובים - טובים ומצויינים ואני כחובב חברת פוקאל - רק יכול להסיר את הכובע בפניהם!
מסכים אם כול מילה שגיא כתב - אני גם בתפיסה שאם ציוד טוב - הוא נשמע טוב ישר מהקופסה וברייק אין, כדבר מאוד חשוב, רק משבח, מחזק ומאזן את הצותאה.

גיא - התגעגנו לכתבות שלך:) תודה רבה ותביא עוד!:)

נערך לאחרונה ב:
אומנם זה YouTube, ולא ניתן להסיק מסקנות לגבי האיכות, אבל לטעמי כן ניתן לשמוע את היובש והשעמום של המערכת הזו. Not engaging (וזה שוב מזכיר לי כמה לא אהבתי איזוטריק/פוקאל בתערוכה בכפר המכביה -סורי)

זה לא בדיוק פוקאל ולא בדיוק הכול איזוטריק וזה לא שנת 2008 גם כן... יובש? וואלה, רחוק משם...

הפטיפון לא נחשב?

הפטיפון לא נחשב?
לא ניגן כשהייתי...

אומנם זה YouTube, ולא ניתן להסיק מסקנות לגבי האיכות, אבל לטעמי כן ניתן לשמוע את היובש והשעמום של המערכת הזו. Not engaging (וזה שוב מזכיר לי כמה לא אהבתי איזוטריק/פוקאל בתערוכה בכפר המכביה -סורי)
אז ככה. אתייחס נקודתית לכל נושא.
1. הסרטון YouTube הוא eye candy נטו. אין בו שום מטרה להעביר ולו פירור על היכולות של המערכת. יש כאלו בעלי "יכולות נשגבות" שמסרטון כזה "יודעים" להפיק ניתוח מעמיק וחותך על מערכת X. אני לא ביניהן וזו לא המטרה כאן.

2. אותו חדר מדובר של פוקאל ואיזוטריק דאז בתערוכה דובר רבות הן מאחורי הקלעים והן חזיתית.
ישנה תמימות דעים קולקטיבית שהמערכת שם פשוט לא עבדה. נקודה, ולעדות זה זכור ומהדהד עד היום...
למרות שמדובר על ציוד ברמה גבוהה מאוד, הוא פשוט לא עבד. זה קורה לא מעט ובגלל מכלול של דברים שכלל לא קשורים לרמה וליכולת של הציוד עצמו.

לדוגמה בשיוך לרמקולים של Stenheim עצמם, סיפור קצר.
באחת התערוכות של מינכן החדר של Senheim היה עם הרמקולים הבכירים ביותר והסתכם לאחד החדרים היקרים בתערוכה אשר שייט בקלות סביב מיליון יורו(!) לא שקל, יורו! הסאונד היה אנמי ומשעמם בלשון המעטה. פקדתי אותו כמה פעמים.
אממה,
אצל יוהן הרמקולים אותו יצרן, דגם נחות יותר, ציוד אלקטרוני "נחות" הרבה יותר ממה שהיה באותו חדר במינכן והתוצאה סיפור אחר לחלוטין.

3. לגבי האבחנה Not engaging,
תקרא שוב את החוויה שלי מהחדר. ההיפך הגמור. ואני כן חושב שאני מבין טיפה וגם טיפ טיפה מנוסה בתחום...
שוב, ראה סעיף 1 מעל. הסרטון מעביר אולי חלקיק ממה שמתרחש שם.

בנימה אישית,
לא פייר להשליך חווית עבר על ציוד אחר בתנאים אחרים בזמן אחר רק כי זה אותו יבואן. חומר למחשבה.

אני משתגע ממסקנות המופקות על סמך סרטוניי יו טיוב. זה מזכיר לי שרלטנים מתחלית שנות ה90 האפלות ברוסיה כמו קשפירובסקי או צ'ומאק,שהיו "מאבחנים ומרפאים" מרחוק בלי מגע.:מבולבל:

אין לי שום קשר לא לציוד ולא לציוד שהיבואן מייבא (ציוד מעולה אגב)...אבל חייב לציין שהפוסט שלך, בין ההזויים שיש... "ניתן לשמוע את היובש והשעמום של המערכת הזו."...אתה רציני..?!

לא הוא לא. וגם אם במקרה הוא כן, אז שוב... לא.

אל תתרגש.

ציוד מטורף רמת טופ, גם החדר, בהצלחה.

איך אפשר להסיק מסקנות לגבי צליל של חדר מסוים כשהסרטון הוקלט עם מיקרופון של סמארטפון ובמקרה הטוב נשמע אצלך באזניות או במקרה הרע בספיקר של הסמארטפון שלך?

נערך לאחרונה ב:
הוא מתכוון שמערכות הייאנד מטורפות ברמות על הם בד"כ עם צליל בלי טעם ובלי ריח נראה לעיניי המתבונן והמאזין כ יבש\נטול חיות, לאורך כל הסקאלה/אודיופילי תואם מקור, זה לא רמקולים JBL 90 אחוז צבע של פעם. זה הכיוון ....

הוא מתכוון שמערכות הייאנד מטורפות ברמות על הם בד"כ עם צליל בלי טעם ובלי ריח נראה לעיניי המתבונן והמאזין כ יבש\נטול חיות
אתה זה הבנתי.
אומנם לא מסכים עם ההכללה של "בד"כ" אבל הצלחתי להבין ולפרש את מה שכתבת.

לאורך כל הסקאלה/אודיופילי תואם מקור, זה לא רמקולים JBL 90 אחוז צבע של פעם. זה הכיוון ....
את החלק הזה למרות שקראתי כמה פעמים לא הצלחתי להבין מה אתה אומר כאן. תסביר?

הרבה מערכות קצה עליון ויצא לי כבר לשמוע כמה כאלו, תמיד זה מכוונות לדיוק טכני מושלם ואז תמיד שמים משהו לנגן עם נקישות או משהו איטי ומגבירים ווליום כי זה יציב העקום היענות של הציוד הכל מחזיק יפה, אבל מאידך, בשירים שלמים נניח שנות ה 80\90 רוק או פופ או ישראלי, גם ב לייב, אם זה לא גאז מרגש, זה מדכא ומשעמם, במקום לסאונד חם, צבעוני ומרגש שהאוזן נהינת ממנו, הכל פלאט (בלי טעם בלי ריח)\השאיפה או רדיפה לתואם מקור באה על חשבון הנאה.

לא מבין , לא את הכתבה ובטח לא התגובות , טוב או לא?

סטנהיים חברה נהדרת, לא פחות !
אני קצת משוחד בגלל שאני לקוח ותיק של החברה.
החברה בשנים האחרונות זוכה בכל פרס אפשרי בתערוכות ברחבי העולם ובדרך כלל מציגים עם אלקטרוניקה של CH, דרטזיל ו VTL.

הרמקולים של החברה נצילים מאד, צלולים להפליא ואחת התכונות הכי טובות שלהם היא העובדה שהם לא מעייפים ואפשר לשמוע בהם המון שעות ברציפות.

אני ספציפית עובד עם הרמקולים שלהם עם זוג מגברי CH בתצורת Bi-Amping.

הרבה מערכות קצה עליון ויצא לי כבר לשמוע כמה כאלו, תמיד זה מכוונות לדיוק טכני מושלם ואז תמיד שמים משהו לנגן עם נקישות או משהו איטי ומגבירים ווליום כי זה יציב העקום היענות של הציוד הכל מחזיק יפה, אבל מאידך, בשירים שלמים נניח שנות ה 80\90 רוק או פופ או ישראלי, גם ב לייב, אם זה לא גאז מרגש, זה מדכא ומשעמם, במקום לסאונד חם, צבעוני ומרגש שהאוזן נהינת ממנו, הכל פלאט (בלי טעם בלי ריח)\השאיפה או רדיפה לתואם מקור באה על חשבון הנאה.
שוב, זה מאוד תלוי מה עשו עם הציוד וכיצד הרימו את הסט אפ כולו (לרבות חלל, כבילה, העמדה של הציוד לבטח הרמקולים...).
אני שותף לניסיון שלך (ושל רבים אחרים כמובן) שאתה ניצב מול סט אפ המורכב כביכול מה-"קרם דה לה קרם" בתחום ולא מבין לאן הלך כל ה-$$$. זה פחות או יותר המצב בכל חדר שני בתערוכת מינכן למשל (להבדיל אגב מהיי פי דלוקס למשל). אגב נוסף, גם במינכן אפשר למצוא חדרים שהלסת נשארת בחדר הרבה אחרי שיוצאים. אין הרבה כאלו, אבל בהחלט יש.
בכל אופן עדיין יש כאן אבל!! והוא 'אבל' גדול מאוד. בהרבה מאוד מקרים כאלו ניתן לזהות יחסית מהר את הפוטנציאל ולאן אפשר לקחת את הסט אפ המדובר בהינתן תנאים והעמדה אחרים לחלוטין. זה לא שאני בא להגן על כל אותם חדרים במחירי החלל החיצון. להיפך. רק אומר שהחדרים הללו לרוב לא באים לתת הפגנת יכולות פר סה אללה יותר הצהרת כוונות וטעימת יכולות.

ולבל נשכח ונזניח חלילה את אותם מקרים עם איזה סט אפ צנום "לא נחשב" והתוצאה מפרקת לך את הצורה. למען האמת, מהחדרים הללו אני יותר מתלהב בשנים האחרונות.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור