אבדה חדוות היצירה

• פותח הנושא פותח הנושא liranbh
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

רשמתי אנאלוג לעומת סטרימר...ולא נגן דיסקים.יש לי נגן דיסקים.
אין לי בעיה עם סטרימר.מי שאוהב תהא שמיעתו סוגה בשושנים.לא אוהב די פשוט.
ייתכן שגם אתה אוהב -- במצבים שבהם אתה לא יודע שזה סטרימר שמנגן.

רשמתי " ליבי עם היוצרים בתחום המוזיקה"
זה כולל את כל השרשרת ,אומן,מלחין,הפקה,אולפן,כלים,ועוד....
זה להגיד להם קישתא הביתה לא חייבים אתכם.
אני מקווה שהייתי ברור.זהו פשוט לא מסובך.
זה פשוט, ונכון לעוד הרבה מאוד מקצועות -- גם בתחומי אמנות כמו ספרות ושירה, ובטח במקצועות טכניים ועיצוביים. למשל, אדריכל: AI יכולה לעצב לך את הבית וגם לבצע חישובי עומס טוב יותר מכל אדריכל או מהנדס. היא יכולה לכתוב תוכנה טובה יותר מרוב המתכנתים האנושיים, בהרבה פחות זמן. בהמשך היא גם תוכל לנהוג ולהטיס מטוסים טוב יותר מכל נהג או טייס אנושיים, כולל הימנעות מטעויות והתנגשויות, וצפיית תאונות זמן רב מראש; והיא לעולם לא תהיה שיכורה או עייפה, ולא תאבד ריכוז. היא יכולה להפוך למיותרים גם פקידים למיניהם, רבי-חובלים ונווטים, כותבי תוכן, קופירייטרים, מתרגמים, ועוד. כבר כיום היא מסייעת באבחנות רפואיות, אמנם ברמה מוגבלת, אך בהמשך היא תוכל להיות מאבחנת טובה יותר מכל רופא, ואחר כך אפילו לבצע ניתוחים ופרוצדורות רפואיות טוב יותר. והרשימה נמשכת וגדלה...

אז אני לא יודע למה יוצרים בתחום המוזיקה ראויים ליותר רחמים מכל האחרים. ליבי לכולם.

דרך אגב, לאנשים שייוולדו בעתיד הלא מאוד רחוק זה יהיה מובן מאליו ש-AI שולטת ומנהלת הכול, ומבחינתם לצרוך דברים שנוצרו על-ידי אנשים תהיה הליכה אחורה ותיראה להם פרימיטיביות. עם זאת, אנשים שחיים עכשיו מעריכים עבודת יד ויצירה אנושית כמשהו מיוחד, וכנראה יישארו כאלה שיהיו מוכנים לשלם יותר ולחכות יותר לתוצרים אנושיים, אולי אפילו בעתיד הרחוק יותר. לא כל היוצרים יהיו מיותרים.

מאמין כשתהיה האזנה לסטרימר איכותי עם שרשרת איכותית וממיר איכותי במערכת איכותית...כל הססמאות למניהן יעלמו כלא היו...

אבל כל אחד רשאי לדעתו...וזה גם בסדר...

מאמין כשתהיה האזנה לסטרימר איכותי עם שרשרת איכותית וממיר איכותי במערכת איכותית...כל הססמאות למניהן יעלמו כלא היו...
ואני מאמין שכל אלה יתקשו להתגבר על דעה חזקה נגד סטרימינג כשהמאזין יודע שהוא מאזין לסטרימינג.

ללא הידיעה הזו, המצב יכול להיות שונה לחלוטין.

אין הרבה להוסיף
אמנם לא מתיישב בול אך מרגיש לי מתאים.
"אבל אם בכל זאת מרגישים הבדל בין צחוק מעושה וצחוק מתגלגל אז ברוך השם תודה לאל. "
מ.אריאל

וואי, עמיר, אתה בלתי נסבל. ;) אתה סוג של SKILL של קלוד שצריך לדעת להשתמש בו.
כפרה עלייך.

לירן, קבל קטע. לפני עשור הייתי בסטרט-אפ ששם לעצמו מטרה הזויה - איסוף של סלבים ומומחים בתחומם, והנגשתם לציבור ע"י יצירה של פיד שאלות. כלומר, האושיה עונה לשאלות של אנשים, ומתפתח על זה דיון, קצת כמו רדיט, אבל שהפרופילים שם הם בעיקר של אנשים מוכרים או מומחים או שניהם.

בקיצור! אחד מהאנשים שם כתב ספר על איך המוזיקה מתפתחת עם השנים, ואיך הנוסחאות וההוקים (HOOKS) ליצירת להיטים הולכים ומשתכללים עם הזמן. למשל, כמות הכלים שהולכת ויורדת, סוגי המיקס, סוגי הקול (VOCAL) שהולכים ונהיים פחות ופחות טבעיים, כדי לייצר משיכה ראשונית, ועוד הרבה דברים.

רוצה לאמר, עוד הרבה לפני שהיה AI, במוסיקת פופ כבר היינו מזמן שם - במרדף בלתי פוסט אחרי נוסחאות שמייצרות להיטים, ולא אחרי אמנות.

לכן... כש- AI נכנס פה למשוואה, אותי אישית זה לא מאד הטריד. לכל הפחות, כלי שיכול לעשות את המוזיקה קצת יותר מורכבת שוב - גם אם לא חדשנית.
וואלה,
יש היום סטרטאפ שעושה / מכוון לעשות את אותו דבר.
הפעם עם שימוש בai.

נראה מה יקרה.
:)

יוטיוב פרמיום\ספוטיפיי זו איכות ירודה, טידל או קובוז זה א' ב' הבסיס, יש גם המון מסביב ...

יוטיוב פרמיום\ספוטיפיי זו איכות ירודה, טידל או קובוז זה א' ב' הבסיס, יש גם המון מסביב ...
משה, תוכל בבקשה להסביר לי איך ההודעה שלך קשורה לשרשור?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור