dtown מנהל צוות האתר הודעות 2,901 מעורבות 816 נקודות 113 21/4/10 #1 שרשור תגובות עבור המאמר: כחול וחד: HOT מעלה ערוץ אירוטיקה HD
H hbs חבר משקיען הודעות 971 מעורבות 9 נקודות 18 21/4/10 #2 האם סוף סוף החברה הזאת תצדיק את השם שלה? ....
א אורח אורח 24/4/10 #3 נכתב ע"י hbs: האם סוף סוף החברה הזאת תצדיק את השם שלה? .... לחץ כדי להרחיב... האם בגלל הערוץ הזה שיעלה בהוט ולא ביס עדיין זה יצדיק את השם של הוט .אני בספק אם יסכים בזה. תאמינו לי שיס עובדת על העלאת ערוצי HD נוספים שיפתיעו את הלקוחות יס. זה לא אומרת כלום קודם כל הערוץ הארוטי HD יעלה 30 שקל לחודש אז הוא לא בחינם וחוץ מי זה יקרנים מידי . בנתיים יס מחזיקה בטכנולוגיות הכי מתקדמות שיש לה בכל הבחינות.
נכתב ע"י hbs: האם סוף סוף החברה הזאת תצדיק את השם שלה? .... לחץ כדי להרחיב... האם בגלל הערוץ הזה שיעלה בהוט ולא ביס עדיין זה יצדיק את השם של הוט .אני בספק אם יסכים בזה. תאמינו לי שיס עובדת על העלאת ערוצי HD נוספים שיפתיעו את הלקוחות יס. זה לא אומרת כלום קודם כל הערוץ הארוטי HD יעלה 30 שקל לחודש אז הוא לא בחינם וחוץ מי זה יקרנים מידי . בנתיים יס מחזיקה בטכנולוגיות הכי מתקדמות שיש לה בכל הבחינות.