Cabasse Riga - רמקולים כדוריים במבחן, ביקורת

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

רק אני שואל, למה לא להיות הוגן {תמחור רציונלי} עם כל קוו המוצרים של cabasse?
לעניות דעתי זה רק יוסיף לכם לקוחות נוספים ומרוצים, והרבה סימפטיה. (ורד)

תחשבו על זה...

תבחר איזה רמקול אתה רוצה לרכוש ותקבל ממני מחיר חו"ל בתנאי תשלום חו"ל
מה אתה אומר ? מתי אתה בא ? (lol)

אין בעיה

בטרייד אין הוגן על הרמקולים שלי? אני בהחלט יהיה מעוניין. (Y)

רק לא הבנתי מה זה תנאי תשלום של חו"ל? {מקווה שזה משהו טוב...:)}

שלום נמר שוב אחלה כתבה אחלה רמקולים ואחלה תמונות תגיד נמר אתה רוצה לעשות סקירה גם על הiroise שלי מה דעתך?? ועוד משהו חלום ששווה לשמוע ולהגשים cabasse !!!

אני מתחיל להאמין לך שהם בהחלט אחלה רמקולים

שלום נמר שוב אחלה כתבה אחלה רמקולים ואחלה תמונות תגיד נמר אתה רוצה לעשות סקירה גם על הiroise שלי מה דעתך?? ועוד משהו חלום ששווה לשמוע ולהגשים cabasse !!!

אני מבין שרכשת אותם מהיבואן חדשים? לכן לא מובן לי למה לא עשית טרייד אין אצלו?
{זה המינימום שיבואן עושה ללקוחותיו הנאמנים,ואתה בהחלט מוגדר כזה}
כך הייתה חוסך את כל הניג'וס כאן לחברים -והכול היה בא על מקומו בשלום. :)

כמובן תתחדש.

אני לא חוסך כלום אני רק מעיר את האנשים שיראו שיש רמקולים טובים רק צריך לבוא ולשמוע !

יהודה.

לגבי הirois.
אני מעדיף לחשוף מוצרים חדשים לקהל.(Y)

תודה לכולם על המחמאות.(ורד)

אני מבין שרכשת אותם מהיבואן חדשים? לכן לא מובן לי למה לא עשית טרייד אין אצלו?
{זה המינימום שיבואן עושה ללקוחותיו הנאמנים,ואתה בהחלט מוגדר כזה}
כך הייתה חוסך את כל הניג'וס כאן לחברים -והכול היה בא על מקומו בשלום. :)

כמובן תתחדש.

א. תנאי חו"ל הכוונה תשלום במזומן עוד לפני שתקבל את הרמקול
ב. תאמין שיש סיבה טובה למה לא היה טרייד אין ולא תמיד כולם יודעים או צריכים לדעת הכל ובזה אני מקווה שתסתפק

סוף סוף רואים כאן את גמליאל ולא את הנציג הססגוני שלו. אני חייב לציין שבתחילת דרכי האודיופילית - לפני 20 שנה - ביליתי לא מעט שעות אצל גמליאל ולמדתי ממנו לא מעט, עוד כשהיה ליד מועדון ה"שמורה" במרכז חורב. זכורה לי במיוחד הסבלנות האינסופית שלו לקרצייה שהייתי אז, גם כשלא קניתי כלום בסוף :)
יאיר

אני זוכר את גמליאל נראה לי מהתערוכה, אם זה הוא.
אם כן אז הוא איש מקסים. הוא השמיע לי את הרמקול בזמנו שם אל אף ההתעקשות של אולטימו להגביר כמה שאפשר.

לפי הסיטואציה המתוארת, זה הוא...

אכן מספק

א. תנאי חו"ל הכוונה תשלום במזומן עוד לפני שתקבל את הרמקול
ב. תאמין שיש סיבה טובה למה לא היה טרייד אין ולא תמיד כולם יודעים או צריכים לדעת הכל ובזה אני מקווה שתסתפק

מהיכרות/שיחה שטחית שהיה לי איתך, אני נוטה להאמין לך.

ואם לפי דבריך אתה כן מתמחר את הרמקולים קרוב למחירי חו"ל ?{לא כפי היה בעבר?}
אני מעריך שזה יעשה לך שרות טוב- והרמקולים של cabasse יקבלו את הבימה לה הם ראויים.

תוספת חשובה,
אני לא אשלם אף פעם מחיר מלא מראש על כל מוצר באשר הוא.
וזה ה א' ב' של צרכנות נבונה מבחינתי. {כמובן שאין לי בעיה אם מי שכן מוכן לשלם מראש}

נערך לאחרונה ב:
עופר מה שהיה אז ניגמר ברוך שפטרנו ! עכשיו זה מה שחשוב !! ואני לא פחות ממך חכיתי למחיר הוגן ושכל אחד יוכל לקנות . מקודם זה היה לא ריאלי

עיצוב מעניין
מזכיר את Mikey מ-Monsters, Inc

תמונות מצורפות

• Mikey.jpg
    Mikey.jpg
    KB 17.4 · צפיות: 456
מישהו יכול לצרף לינק שמציג מחירי חו"ל לרמקולים של cabasse?

מישהו יכול לצרף לינק שמציג מחירי חו"ל לרמקולים של cabasse?
ההצעה נשמעת מעניינת

חזרתי עכשיו מצרפת - זה אכן התימחור. כל הכבוד על התימחור הנכון וההוגן ! מה שכן - אם גם הסדרות הנמוכות יותר (כמו המיורקה והמינורקה למשל) היו מתומחרות דומה - היה להם פה להיט שהיה יכול לכבוש את השוק. VFM פנטסטי.

מחירי חו"ל

חזרתי עכשיו מצרפת - זה אכן התימחור. כל הכבוד על התימחור הנכון וההוגן ! מה שכן - אם גם הסדרות הנמוכות יותר (כמו המיורקה והמינורקה למשל) היו מתומחרות דומה - היה להם פה להיט שהיה יכול לכבוש את השוק. VFM פנטסטי.

צריך להבין שיש מספר גורמים לתמחור הרמקולים המיובאים בכדי לא להאריך יותר מדי אקצר בסיכום : שבעבר היה יבואן אחר ותמחור בהתאם כיום המדיניות משתנה מאז שאנחנו מיבאים את הרמקולים הנ"ל והתמחור יהיה ככול שניתן קרוב למחירי חו"ל צריך להבין שככול שהמוצר זול יותר קשה יותר להתקרב למחירי חו"ל אבל המגמה להתקרב כיום אמורה להביא את הרמקולים של CABASSE לרכישה הכדאית ביותר פר מחיר אז כדאי להזדרז !(lol)

cabasse תמיד cabasse

תמונות מצורפות

• farella400.jpg
    farella400.jpg
    KB 23 · צפיות: 458

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור