עמיר , אני נהנה מחדש לראות כמה רעל אתה מוציא כי נמאס לי לשמוע על ההגנה שלך לרמקולים , שכמעט כול הדוגמאות ששמעתי מהם (ואני מבין שגם אני שמעתי אותם בסטאפים שלא מתאימים להם(lol)אבל אז כמעט כול בעליהם לא יודעים מה הסטאפ המתאים (lol)), פשוט נשמעו לי בדיוק כמו שרוי תיאר .
ולגבי לתקן את המגבר , אני מציע לך לא להיות חולה ולהיות די צמוד לביית כשהמגבר שלך יתקלקל , כי אז אולי תלמד לא לעקוץ אחרים . פשוט מהנסיון שלך
מכול מקום תשאר בהחלט עם הרמקולים האלו , ואין לי בעיה שהמכונה השיווקית הנהדרת של B&W תשיג לך עוד חברים בכת , ובכלל אין לי בעיה שתשארו עם רמקולים , שמשום מה רוב חברי הכת שביקרתי אצלהם בזמנו (וכמובן שהם אינם מייצגים את הכת כי עובדה הם נתנו לרמקולים מערכת שאינה בנויה עבורם (lol))שומעים גרוע לטעמי
ורק דבר אחד אני אוסיף לידיעה שלך , שום רמקול בעולם שאינו עושה מיד טוב ומוודא ששום תדר לא יאפיל על המיד , ולא עושה מידבאס מודגש כדי לנפח את "הבאס שהוא מידבאס ", אינו יכול להיות רמקול טוב להאזנה של המון זמן . במקום ללכת ולהוציא רעל על אנשים שלא סובלים את הרמקול בגלל הבעייתיות הזו , לך ותבדוק על רמקולים שכן מוציאים מיד מאוזן . וזה אפילו לא משנה אם יש להם באס או לא . כי חסרון באס מפריע , אבל פחות מחסרון במיד
אני מבסוט שאתה נהנה -- זו הכוונה!
בקשר לרעל, אני פשוט מחזיר לך במטבע שלך, בדיוק כמו שאתה עונה בבוטות ובמגעילות כשמישהו מגיב על זה שאתה מוציא את הרעל שלך על B&W בפורומים ציבוריים. כל תלונה שלך על זה היא בחזקת "הכל התחיל כשהוא החזיר לי" אצל ילדים בגנון.
אם "נמאס לי לשמוע על ההגנה שלך לרמקולים" יש פיתרון פשוט ומומלץ -- אל תיכנס לפורום הזה ו/או לפורום שבו מדברים על B&W. לא שאסור לך, מותר לך, אבל אם יש לך בעייה
בגלל זה, זה פיתרון
אפשרי.
בקשר ל-"שום רמקול בעולם שאינו עושה מיד טוב ומוודא ששום תדר לא יאפיל על המיד , ולא עושה מידבאס מודגש כדי לנפח את "הבאס שהוא מידבאס ", אינו יכול להיות רמקול טוב" -- צודק 100%, לשם שינוי.
בקשר ל-"לך ותבדוק על רמקולים שכן מוציאים מיד מאוזן" -- בדקתי ומצאתי. הם אפילו ה-industry standard בתחום הזה. אבל אלה שפרנסתם תלוייה בזה לא מבינים כנראה בשיקולים האלה, וטעמך האישי הוא הקובע.
בשבוע שעבר אכן הייתי חולה והמגברים שלי נמכרו ולא הגיעו החדשים, אז אני מבין, ואני מקווה שתיהנה באמת, בלי ציניות, מהאייפוד והאזניות. אבל בשביל זה, ובשביל כל הנאה אחרת, אתה לא צריך להפיץ רעל על ציוד שאתה לא מעריך.
גם לי יש כל מיני חברות וייצרנים שאני לא מעריך, שמוציאים מוצרים בינוניים ומטה ולוקחים מחירים מופקעים, ואני לא הולך ומתערב בכל מקום שהם מוזכרים, משמיץ אותם ומעליב את אוהביהם. עברת כמה גבולות של טעם טוב, למרות שייש לך הזכות הדימוקראטית לעשות זאת.
להיות מגעיל זו לא בעייה, אפילו בשביל אוהב B&W, ובוודאי לא בשבילך. אם אתה רוצה התייחסות מכובדת מאנשים, מן הראוי להתייחס בכבוד לטעמם ולאהבותיהם, גם כשהם שונים משלך באופן מהותי. אם אינך עושה זאת --
ומותר לא לעשות זאת -- אל תתפלא על התוצאות.
עמיר